رمزارز ها
معاملهراهنماکسب درآمدبلاگ
coin

تتر

Tether (USDT)

قیمت تتر امروز:

(۱دلار) ۷۳,۸۰۵ تومان

تغییرات ۲۴ ساعت گذشته تتر:

% ۰.۷۱

بازارهای معاملاتی تتر

همه بازارها
بازار

درباره رمزارز تتر

تتر.png

استیبل کوین تتر با نماد USDT یکی از پراستفاده ترین ارزهای دیجیتال است. تتر یک استیبل کوین است که به دلیل قیمت ثابت 1 دلاری خود، ابزاری عالی برای فرار از نوسانات بازار کریپتو است.

آشنایی با تتر

تتر یکی از آشناترین نام‌ها در بازار ارزهای دیجیتال است. این رمزارز در سال 2014 متولد شد و تقریبا هم سن و سال اتریوم است. قیمت تتر همواره برابر با یک دلار آمریکا می‌باشد؛ زیرا این رمزارز یک استیبل کوین است. در طی سال‌های گذشته تتر یکی از پرمعامله‌ترین رمزارزها در صرافی‌های بین المللی و داخلی بوده است. این حجم از تقاضا برای تتر به دلیل عاری بودن آن از نوساناتی است که در قیمت سایر ارزهای دیجیتال دیده می‌شود. در بازار ارزهای دیجیتال، تتر با نماد USDT و لوگوی سبز رنگ حرف T انگلیسی شناخته می‌شود. استیبل کوین USDT به دلیل عرضه بالای خود، معمولا در بین 5 رمزارز برتر از نظر ارزش بازار قرار دارد.

استیبل-کوین-چیست؟.png

استیبل کوین چیست؟

استیبل کوین به دسته‌ای از ارزهای دیجیتال گفته می‌شود که ارزش آن‌ها به دارایی دیگری وابسته است. این دارایی می‌تواند دلار آمریکا، یورو، طلا، کالاها یا ارزهای دیجیتال دیگر باشد. استیبل کوین ها برای محافظت از سرمایه کاربران در برابر نوسانات بازار ارزهای دیجیتال طراحی شده‌اند.

استیبل کوین ها به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. دسته اول استیبل کوین های دارای پشتوانه هستند که توسط دارایی های واقعی پشتیبانی می‌شوند. این دارایی ها می‌توانند در حساب های بانکی، صندوق‌های سرمایه گذاری یا سایر روش‌های قابل اعتماد نگهداری شوند. به عنوان معروف‌ترین استیبل کوین های دارای پشتوانه می‌توان به تتر (USDT) و یو اس دی سی (USDC) اشاره کرد.

دسته دوم استیبل کوین های الگوریتمی هستند که از الگوریتم‌های پیچیده برای حفظ ثبات قیمت خود استفاده می‌کنند. این الگوریتم‌ها معمولاً با استفاده از اصل عرضه و تقاضا کار می کنند. از جمله استیبل کوین‌های الگوریتمی می‌توان DAI و DJED را نام برد.

استیبل کوین ها در سال‌های اخیر به طور فزاینده‌ای محبوب شده‌اند. این امر به دلیل نوسانات شدید بازار ارزهای دیجیتال است. استیبل کوین ها به کاربران این امکان را می‌دهد که دارایی خود را از نوسانات بازار ارزهای دیجیتال محافظت کنند.

تتر-چیست؟.png

تتر چیست؟

تتر یک پلتفرم مبتنی بر بلاکچین است که هدف اصلی خود را تسهیل استفاده از ارزهای فیات در دنیای دیجیتال بیان می‌کند. USDT یک توکن است؛ زیرا دارای بلاکچین مخصوص خود نمی‌باشد و بر روی سایر شبکه‌های بلاکچینی ایجاد و راه اندازی می‌شود. تتر برای اولین بار بر روی شبکه‌های اومنی و اتریوم راه اندازی شد. استفاده و تقاضا برای خرید تتر آن‌قدر زیاد بود که این رمزارز در شبکه‌های بسیار دیگری راه اندازی شده است. تتر یک استیبل کوین دارای پشتوانه است؛ یعنی هر 1 توکن USDT با 1 دلار آمریکا پشتیبانی می‌شود. از این رو قیمت تتر همواره در نسبت 1:1 با دلار آمریکا قرار دارد.

ماهیت پرنوسان قیمت ارزهای دیجیتال نیاز به استیبل کوین‌هایی مانند تتر را افزایش می‌دهد. فرض کنید که استیبل کوینی در بازار رمزارزها وجود نداشت، آنگاه ارزش دارایی‌های دیجیتال کاربران مدام درحال تغییر بود و ابزاری برای ذخیره سود وجود نداشت.

تتر به عنوان پرچم‌دار استیبل کوین‌ها نقشی مهم را در بازار رمزارزها ایفا می‌کند. این استیبل کوین به ما امکان می‌دهد تا در روزهای طوفانی بازار رمزارزها به آن پناه ببریم و از امواج خروشان این بازار در امان بمانیم. همچنین خرید تتر از سوی کاربران ایرانی همواره مقدار قابل توجهی دارد، زیرا یک ابزار اصلی برای ورود و استفاده از صرافی‌های بین‌المللی است.

در بازار ارزهای دیجیتال، قیمت ارزهای دیجیتال می‌تواند به‌سرعت و به طور قابل‌توجهی تغییر کند. این موضوع می‌تواند برای سرمایه گذاران و معامله گران بسیار پرخطر باشد. تتر می‌تواند به معامله گران کمک کند تا از سرمایه خود در برابر این خطرات بازار محافظت کنند. تتر برای اهداف مختلفی مانند ذخیره ارزش، پرداخت و سرمایه گذاری استفاده می‌شود. با این حال، یکی از کاربردهای اصلی تتر در ترید ارزهای دیجیتال است. ترید ارزهای دیجیتال می‌تواند بسیار سودآور باشد. با این حال، همچنین می‌تواند بسیار پرخطر باشد. نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال می‌تواند منجر به زیان‌های قابل توجهی شود.

اینجا است که تتر می‌تواند به معامله گران کمک کند. به‌عنوان مثال، یک معامله گر می‌تواند از تتر برای تأمین نقدینگی معاملات خود استفاده کند. USDT به معامله گر این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از ارزهای دیجیتالی که نوسانات زیادی دارند، معاملات خود را انجام دهد. تتر همچنین می‌تواند برای محافظت از سود معامله گران استفاده شود. به‌عنوان مثال، یک معامله گر می‌تواند از تتر برای تبدیل سودهای خود به دلار آمریکا استفاده کند. این به معامله گر کمک می‌کند تا از نوسانات قیمت ارزهای دیجیتال در امان باشد.

تاریخچه-تتر.png

تاریخچه تتر

در مورد تاریخچه تتر نقل و قول‌ و بحث‌های مختلف زیاد است. ریشه USDT به رمزارز دیگری به نام ریل کوین (RealCoin) باز می‌گردد. در سال 2012 جی آر ویلت یک وایت پیپر را منتشر کرد که در آن روشی برای ایجاد توکن‌های جدید بر روی بلاکچین بیت کوین توضیح داده شده بود. ویلت بعدها برای اجرای ایده خود به بنیاد مسترکوین (که بعدها به بنیاد اومنی تغییر کرد) پیوست. سپس پروتکل مسترکوین به پایه و اساس تکنولوژی تتر تبدیل شد.

رمزارز تتر در ابتدا RealCoin نام داشت. این پروژه در ابتدا توسط مدیر بنیاد اومنی، براک پیرس، در کنار مهندس نرم افزار کریگ سلرز و کارآفرین ریو کالینز، به عنوان یک استارتاپ در سانتا مونیکا کالیفرنیا تأسیس شد. RealCoin با استفاده از پروتکل لایه اومنی بر روی بلاکچین بیت کوین ایجاد شده بود. در 20 نوامبر 2014 نام RealCoin به تتر تغییر کرد و تمرکز شرکت بر روی ایجاد استیبل کوین‌ها قرار گرفت. در اکتبر همان سال شرکت تتر اعلام کرد که قصد دارد سه استیبل کوین مبتنی بر دلار، یورو و ین ژاپن را منتشر کند.

اولین صرافی ارز دیجیتالکه از تتر پشتیبانی کرد صرافی بیتفینکس بود. این صرافی هنگ کنگی در سال 2015 تتر را به لیست رمزارزهای معاملاتی خود افزود و امکان خرید بیت کوینو لایت کوین با تتر را فراهم کرد. در سال‌های اخیر در مورد رابطه تتر و بیتفینکس حرف و حدیث بسیار بوده است. طبق داده‌های موجود در سایت تتر و بیتفینکس، جی ال ون در ولده (JL van der Velde) مدیرعامل هردو شرکت است. علاوه بر این مدیر مالی هر دو شرکت نیز جانکارلو دواسینی (Giancarlo Devasini)  است.

تتر و بیتفینکس از ابتدا زیر ذره بین منتقدان قرار داشتند. بسیاری این دو شرکت را به دست‌کاری بازار متهم کردند. تتر در ابتدای کار خود ادعا می‌کرد که همه توکن‌های USDT با دلار آمریکا پشتیبانی می‌شوند، ادعایی که از نظر خیلی‌ها فقط یک دروغ تبلیغاتی بود. با این حال این موارد در حد اتهام باقی ماندند. با اینکه تتر در وب‌سایت خود ترازنامه‌ای را قرار داده است که ادعا می‌شود بازتاب شفافی از حساب‌هایش است، اما این شرکت هنوز حسابرسی توسط شخص ثالث که از سال 2017 قول آن را داده را تکمیل نکرده است. در سال 2019، صرافی بیتفینکس توسط دادستانی کل ایالات متحده در نیویورک متهم شد که 850 میلیون دلار را از طریق تتر بدون پشتوانه به بازار ارزهای دیجیتال تزریق کرده است. این اتهامات هنوز در حال بررسی هستند.

تتر-چگونه-کار-می‌کند؟.png

تتر چگونه کار می‌کند؟

تتر یک استیبل کوین وثیقه‌ای است که از مکانیزم اثبات ذخایر استفاده می‌کند. این بدان معناست که هر توکن USDT باید با یک دلار آمریکا پشتیبانی شود. شرکت تتر نیز ادعا می‌کند که برای هر USDT صادر شده یک دلار آمریکا در حساب‌های بانکی خود نگهداری می‌کند.

تتر یک توکن ارز دیجیتال است؛ یعنی بلاکچین مخصوص خود را ندارد و از طریق قراردادهای هوشمند، بر روی بلاکچین‌های مختلف ایجاد می‌شود. رمزارز USDT پس از پروتکل اومنی، در سال 2017 بر روی شبکه اتریوم و بر اساس استاندارد ERC20 راه اندازی شد.

طبق داده‌های موجود در سایت تتر، بیشترین توکن USDT بر روی شبکه ترون قرار دارد. این توکن در سال 2019 بر روی شبکه ترون و تحت استاندارد TRC20 ضرب شد. آن زمان نرخ کارمزدهای شبکه اتریوم بالا بود و تتر به دلیل کاهش هزینه های انتقال، USDT را بر روش شبکع ترون راه اندازی کرد.

استیبل کوین تتر بر روی شبکه‌های بسیاری از جمله سولانا، آوالانچ، تزوس، کازماس، الگوراند، نیر پروتکل و... در دسترس است.

تتر جایگزین دلار

بازار دلار در چند سال اخیر در ایران دستخوش نوسانات زیادی بوده است، از این رو تقاضا برای دلار همیشه بالا بوده است. خیلی از افراد به دلار به چشم ابزاری برای حفظ ارزش پول خود در مواجهه با تورم و گرانی نگاه می‌کنند. از آنجایی که دلار فیزیکی دارای محدودیت‌های زیادی مانند عدم دسترسی ۲۴ ساعته، محدودیت‌های قانونی، سختی خرید و فروش و... است، تتر طی چند سال گذشته توانسته است تا حد زیادی جایگزین دلار فیزیکی شود. شما می توانید بدون هیچ محدودیتی، به صورت ۲۴ ساعته و تنها در چند دقیقه اقدام به خرید تتر در صرافی ارزینجا کنید. شما همچنین می‌توانید بهترین قیمت ارز دیجیتال را در صرافی ارزینجا پیدا کنید.

خرید تتر

خرید تتر یکی از عبارات پر جستجو در گوگل است. این رمزارز از نظر حجم معاملات نیز معمولاً در صدر جدول قرار می‌گیرد. این رمزارز به دلیل ماهیت خود توسط بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آغاز معاملات در صرافی‌های بین‌المللی به خرید تتر نیاز دارید؛ زیرا واریز از طریق تتر از سوی همه صرافی‌ها پشتیبانی می‌شود. همچنین بسیاری از کاربران تتر را به عنوان جایگزینی برای دلار کاغذی می‌بینند و از آن برای ذخیره ارزش و یا فرار از تورم استفاده می‌کنند.

چگونه-می‌توانم-تتر-بخرم؟.png

چگونه می‌توانم تتر بخرم؟

به سادگی و با داشتن یک حساب بانکی به نام خودتان می‌توانید تتر را خریداری کنید. تتر یک ارز دیجیتال است و برای معامله آن باید از صرافی‌های ارز دیجیتال استفاده کنید. صرافی ارز دیجیتال به پلتفرمی گفته می‌شود که امکان خرید و فروش ارز دیجیتال در آن‌ها محیا است. کل فرایند خرید و فروش در این صرافی‌ها به صورت آنلاین انجام می‌شود.

خرید تتر در ایران

برای خرید و فروش تتر می‌توانید از پلتفرم معاملاتی ارزینجا استفاده کنید. ارزینجا یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی است که سال‌ها در این حوزه فعالیت می‌کند. خرید تتر از ارزینجا بسیار ساده است. تنها کافی است که در سایت صرافی یک حساب کاربری برای خود بسازید، حساب خود را احراز هویت نمایید و پس از واریز ریال به حساب کاربری خود، تتر و صدها ارز دیجیتال دیگر را معامله کنید.

فرایند خرید تتر از ارزینجا بسیار ساده و سریع است. همچنین می‌توانید برای دسترسی بیشتر به بازار رمزارزها، از نرم افزار موبایلی ارزینجا استفاده نمایید.

روش‌های نگهداری تتر

مانند همه ارزهای دیجیتال، برای نگهداری و نقل و انتقال تتر به یک کیف پول ارز دیجیتال نیاز خواهید داشت. کیف پول‌های ارز دیجیتال در دنیای رمزارزها، مانند حساب‌های بانکی در سیستم مالی سنتی هستند. همان‌طور که برای انتقال پول در سیستم بانکی به یک حساب بانکی نیاز دارید، در دنیای کریپتو هم برای ارسال، دریافت و یا نگهداری رمزارزها به یک والت احتیاج خواهید داشت. تقریبا همه کیف پول‌های شناخته شده از رمزارز تتر پشتیبانی می‌کنند. از میان این کیف پول‌ها می‌توان به تراست والت، متامسک و والت سیف پل اشاره کرد. این کیف پول‌ها غیرحضانتی هستند، یعنی دارایی ها فقط توسط صاحب کیف پول مدیریت می‌شوند و شخص ثالثی به آن‌ها دسترسی ندارد.

کیف-پول-ارزینجا.png

کیف پول ارزینجا

برخی از صرافی‌های ارز دیجیتال برای دسترسی بیشتر کاربران خود به بازار و فروش و خرید رمزارزها دارای کیف پول‌های حضانتی هستند. راه حل حضانتی به نوعی از ذخیره سازی اشاره دارد که در آن کاربر ارزهای خود را نگه نمی دارد بلکه به شخص ثالثی برای انجام این کار اعتماد می‌کند.

صرافی ارزینجا دارای یک کیف پول داخلی است. کاربران می‌توانند دارایی‌های خود را در این کیف پول نگهداری کنند. استفاده از این کیف پول موجب می‌شود تا برای انجام معاملات سریع به دارایی خود دسترسی داشته و نیازی به پرداخت کارمزد شبکه برای نقل و انتقالات رمزارز‌های خود نداشته باشید. صرافی ارزینجا بخش عظیم دارایی کاربران را در کیف پول‌های سرد نگهداری می‌کند تا امنیت این دارایی‌ها در بالاترین حد ممکن باشد. استفاده از «کیف من» ارزینجا هزینه‌ای ندارد و هرزمان که بخواهید می‌توانید برای انتقال رمزارزهایتان به والت شخصی خود اقدام کنید.

کاربردهای تتر

تتر به‌عنوان یک استیبل کوین متصل به دلار آمریکا کاربردهای فراوانی دارد. از جمله این کاربردها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ذخیره ارزش: تتر به عنوان یک دارایی با ثبات می‌تواند برای حفظ ارزش دارایی‌ها در برابر نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال دیگر استفاده شود. تتر یک گزینه محبوب برای سرمایه گذاران و معامله گرانی است که می‌خواهند از ریسک نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال دیگر درامان بمانند.
  • پرداخت‌های بین‌المللی: تتر برای انجام پرداخت‌های بین‌المللی بدون نیاز به تبدیل ارز استفاده می‌شود. این امر می‌تواند کارمزدهای تبدیل ارز را کاهش داده و سرعت انتقال پول را افزایش دهد. تتر یک گزینه محبوب برای افراد و مشاغلی است که نیاز به ارسال پول به سراسر جهان دارند.
  • ترید: تتر برای ترید ارزهای دیجیتال دیگر استفاده می‌شود. معمولاً جفت ارز همه رمزارزها بر پایه USDT در صرافی‌ها یافت می‌شود. تتر یک گزینه محبوب برای سرمایه گذاران و معامله گرانی است که می‌خواهند با ارزهای دیجیتال دیگر معامله کنند.

مزایای تتر

از آنجایی که تتر یک ارز دیجیتال است تقریباً از تمام مزایای ارزهای دیجیتال نیز برخوردار است. تتر بیشترین حجم معاملات را دارد و در هر صرافی‌ ارز دیجیتال معامله می‌شود؛ بنابراین نقدینگی و نقد شوندگی تتر بسیار زیاد است. همچنین تتر از سوی تمام کیف پول های ارز دیجیتال پشتیبانی می‌شود و در شبکه‌های بلاکچینی بسیار زیادی در دسترس است. از این رو می‌توان گفت که دسترسی به USDT بسیار زیاد است که آن را ابزاری مناسب برای انتقال و ذخیره ارزش می‌کند.

علاوه بر این‌ها، از آنجایی که تتر در شبکه‌های بسیاری راه اندازی شده است، می‌توان از آن در قراردادهای هوشمند بسیاری استفاده کرد و هنگام انتقال آن با استفاده از شبکه‌های پرسرعت و کم هزینه مانند سولانا در هزینه‌ها صرفه جویی کرد.

معایب تتر

جدای از مزایایی که تتر ارائه می‌کند، این استیبل کوین پرچم دار دارای معایبی نیز می‌باشد. برای مثال، سهم تتر از بازار استیبل کوین‌ها در زمان نگارش این متن در حدود 65 درصد است. این سهم بزرگ تتر، به تمرکز بازار استیبل کوین‌ها بر این غول آمریکایی اشاره دارد. همچنین حجم معاملات تتر از همه رمزارزها حتی بیت کوین نیز بیشتر است. این حد از انحصار در هیچ بازاری خوب نیست.

از جمله سایر معایب تتر می‌توان به ابهام در مورد پشتوانه آن اشاره کرد. شرکت  Tether ادعا می‌کند که هر تتر توسط یک دلار آمریکا پشتیبانی می‌شود. با این حال، برخی از کارشناسان این ادعا را زیر سؤال برده‌اند و می‌گویند که شرکت Tether ممکن است دارایی‌های کافی برای پشتیبانی از تمام تتر های در گردش را نداشته باشد. همچنین شرکت تتر سابقه مشکلات قانونی دارد. در سال 2021، این شرکت توسط کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) به اتهام دست‌کاری در قیمت تتر جریمه شد.

بهترین-جایگزین-های-تتر.png

بهترین جایگزین های تتر

اینکه کدام استیبل کوین را انتخاب کنید تا حد زیادی به اهداف معاملاتی و کاربردی شما بستگی دارد. با این وجود، برای آسان‌تر کردن انتخاب، فهرستی از بهترین استیبل کوین ها در سال ۲۰۲۳ را آماده کرده‌ایم. همچنین توجه داشته باشید که در بسیاری از موارد به جای استفاده از یکی از آن‌ها، ایجاد تنوع در سبد استیبل کوین‌هایتان منطقی‌تر است.

استیبل کوین USDC

بسیاری از کاربران USDC را قابل اعتماد‌ترین استیبل کوین می‌دانند. این استیبل کوین توسط شرکت سیرکل (Circle) با مشارکت صرافی ارزهای دیجیتال کوین بیس صادر می‌شود. شرکت سیرکل دارای مجوز از وزارت خدمات مالی ایالت نیویورک (NYDFS)است و کاملاً تحت نظارت این مرجع قرار دارد.

USDC یک استیبل کوین است که از شفافیت و نقدینگی بالایی برخوردار است. این شرکت ممیزی‌های ماهانه در دسترس عموم را منتشر می‌کند تا به سرمایه گذاران اطمینان دهد که تمام توکن‌هایش کاملاً ایمن هستند و توسط ذخایر کافی پشتیبانی می‌شوند. علاوه بر این، اکثر صرافی‌های اصلی ارزهای دیجیتال، این استیبل کوین را می‌پذیرند. همچنین USDC یک توکن ERC-20 است که ادغام و استفاده از آن در برنامه‌های مبتنی بر شبکه اتریوم را آسان می‌کند. نقطه ضعف این استیبل کوین متمرکز بودن و کنترل جریان‌های مالی آن توسط کوین بیس و سیرکل است که آن را در برابر فریز کردن یا مصادره دارایی‌ها، توسط رگولاتورها، آسیب پذیر می‌کند.

دای DAI

این استیبل کوین توسط بنیاد MakerDAO راه اندازی شده است. کاربران، رمزارز ETH را به پروتکل میکر دائو واریز می‌کنند و در ازای آن استیبل کوین دای (DAI) را دریافت می‌کنند. تعداد توکن‌های دریافت شده نیز بر اساس قیمت لحظه‌ای بازار محاسبه می‌شود. کاربران در هر زمان می‌توانند یک مبادله معکوس انجام دهند و اتریوم خود را پس بگیرند.

قیمت دای همواره برابر ۱ دلار است و بدون توجه به قیمت اتریوم قیمت آن همان ۱ دلار باقی می‌ماند. دای یک استیبل کوین الگوریتمی است؛ یعنی ثبات قیمت آن توسط قرارداد هوشمند میکر دائو حفظ می‌شود. در صورت انحراف قیمت از مقدار تعیین شده در قرارداد هوشمند، سکه‌های مازاد از بین می‌روند یا سکه‌های جدید صادر می‌شوند تا تعادل و بالانس عرضه و تقاضا حفظ شود و قیمت ثابت بماند.

این توکن توسط اکثر صرافی‌های اصلی ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌شود و همچنین برای ترید در صرافی‌های غیرمتمرکز که با استاندارد ERC-20 کار می‌کنند، مناسب است. ازآنجاکه DAI توسط قراردادهای هوشمند تنظیم می‌شود، این استیبل کوین نمی‌تواند توسط تنظیم کننده‌ها مصادره یا مسدود شود.

TUSD

ترو یو اس دی (TUSD) اولین استیبل کوینی است که پگ دلاری و نسبت توکن‌ها با ذخایر آن، به‌صورت آنلاین و لحظه‌ای توسط سیستم اثبات ذخایر چین لینک کنترل می‌شود. هنگامی که کاربر TUSD را در پلتفرم TrustToken، پلتفرم مادر ترو یو اس دی، درخواست می‌کند توکن‌های جدید ضرب شده و به چرخه در گردش اضافه می‌شوند. همچنین کاربر می‌تواند در هر زمان توکن‌های خود را در TrustToken  بفروشد که متعاقباً توکن‌های TUSD سوزانده شده و از عرضه در گردش حذف می‌شوند؛ بدین صورت قیمت ترو یو اس دی ثابت می‌ماند. این استیبل کوین در صرافی‌های بسیاری از جمله ارزینجا معامله می‌شود.

کسب-درآمد-با-تتر.png

کسب درآمد با تتر

با اینکه رمزارز تتر یک استیبل کوین است و قیمت آن همواره برابر 1 دلار است، اما می‌توان از معامله آن در برابر ریال کسب سود کرد. نرخ دلار آمریکا در دهه‌های گذشته در ایران نوسانات بسیار زیادی داشته است. این نوسانات تحت تأثیر سیاست‌های پولی داخلی و خارجی رخ می‌دهند. برای مثال در ابتدای سال 2023 قیمت دلار در حدود 38 هزار تومان بود و پس از گذشت 7 ماه قیمت آن به 55 هزار تومان رسید. این اختلاف قیمت یک رشد 45 درصدی دلار در برابر تومان را نشان می‌دهد.

تحلیل قیمت تتر

همان‌طور که گفته شد یکی از روش‌های کسب درآمد از تتر معامله این رمزارز در برابر ریال است. تریدر کسی است که بازار را زیر نظر می‌گیرد، رفتار قیمت را تحلیل می‌کند و در زمان مناسب وارد یک معامله می‌شود تا از اختلاف قیمت خرید و فروش سود خود را کسب کند. تحلیل تتر و داشتن یک استراتژی معاملاتی برای کسب بهترین میزان سود از بازار این رمزارز یک نیاز حیاتی است.

تریدرها برای تحلیل قیمت تتر از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال دو روش تحلیلی شناخته شده‌تر در بازار ارزهای دیجیتال هستند.

سوالات متداول تتر

تتر یک ارز دیجیتال با ثبات ارزش است که به دلار آمریکا متصل است. به این معنی که هر واحد تتر معادل یک دلار آمریکا است. تتر به دلیل ثبات قیمتی خود، به عنوان یک پناهگاه امن در برابر نوسانات بازار ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود.

برخلاف سایر ارزهای دیجیتال که قیمت آنها دائماً در حال نوسان است، تتر با استفاده از مکانیزم‌های مختلف، ثبات قیمتی خود را حفظ می‌کند. یکی از این مکانیزم‌ها، استفاده از ذخایر ارزی است. به این معنی که برای هر واحد تتر در گردش، یک دلار آمریکا در حساب‌های بانکی شرکت Tether Limited ذخیره می‌شود.

تتر کاربردهای مختلفی دارد، از جمله:

ذخیره ارزش: تتر به دلیل ثبات قیمتی خود، می‌تواند به عنوان یک ابزار برای ذخیره ارزش استفاده شود.

پرداخت‌های بین‌المللی: تتر می‌تواند برای ارسال و دریافت وجه به صورت بین‌المللی استفاده شود. این امر به دلیل کارمزدهای پایین و سرعت بالای تراکنش‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی انتقال پول، مانند حواله‌های بانکی، مزیت دارد.

معامله: تتر به دلیل نقدینگی بالا، به عنوان یک جفت ارز محبوب برای معاملات سایر ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود.

وام‌دهی و وام‌گیری: برخی از پلتفرم‌های دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) به کاربران امکان می‌دهند تا با وثیقه تتر، وام بگیرند یا به دیگران وام بدهند.

ثبات قیمت: ثبات قیمت تتر، آن را به یک ابزار مناسب برای ذخیره ارزش و مبادلات تبدیل می‌کند.

نقدینگی بالا: تتر یکی از نقدینه‌ترین ارزهای دیجیتال در بازار است.

دسترسی آسان: تتر در اکثر صرافی‌های ارز دیجیتال و کیف پول‌های رمزارز قابل خرید و فروش است.

کارمزدهای پایین: تراکنش‌های تتر در مقایسه با سایر روش‌های انتقال پول، کارمزدهای پایینی دارد.

پشتیبانی از بلاکچین‌های مختلف: تتر بر روی بلاکچین‌های مختلفی مانند اتریوم، ترون، سولانا و ... در دسترس است.

تمرکز: شرکت Tether Limited تنها نهاد مسئول صدور و مدیریت تتر است. این موضوع نگرانی‌هایی را در مورد تمرکز قدرت و شفافیت در این پروژه ایجاد می‌کند.

ابهام در مورد ذخایر: همواره ابهاماتی در مورد میزان واقعی ذخایر ارزی تتر وجود داشته است. این موضوع منجر به جنجال‌ها و نگرانی‌هایی در مورد ثبات این ارز دیجیتال شده است.

محدودیت‌های قانونی: تتر در برخی از کشورها با محدودیت‌های قانونی روبرو بوده است.

معامله تتر: می‌توانید با خرید و فروش تتر در بازار، از نوسانات قیمت آن کسب سود کنید.

استفاده از تتر در برنامه‌های دیفای: برخی از پلتفرم‌های دیفای به کاربران امکان می‌دهند تا با وثیقه تتر، وام بگیرند یا به دیگران وام بدهند و از این طریق سود کسب کنند.