احراز هویت برای استیک اتریوم ؟!

استیک اتریوم
  • سهراب مرشدی
  • زمان مطالعه: 12دقیقه
  • دیدگاه ها ‏بدون دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 384 نفر

احراز هویت برای استیک اتریوم ؟!

در چند سال گذشته، صنعت ارزهای دیجیتال هدف اصلی قانونگذاران در ایالات متحده بوده است. نبرد حقوقی بین ریپل و کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC)، شکایت Nexo با تنظیم‌کننده‌های اوراق بهادار هشت ایالت، و بررسی دقیق برنامه وام صرافی کوین بیس در سال گذشته، تنها چند نمونه برجسته هستند. امسال، حتی کیم کارداشیان پس از موافقت با پرداخت ۱.۲۶ میلیون دلار جریمه برای تبلیغ پروژه رمزنگاری مشکوک اتریوم مکس، تجربه دست اولی در مورد بررسی نظارتی داشت. در حالی که توسعه دهندگان اتریوم قصد داشتند راه را برای ارتقای شبکه های کلیدی در آینده هموار کنند، به نظر می رسد ادغام اخیر مسائل بین پروژه های رمزنگاری و تنظیم کننده های ایالات متحده را پیچیده تر کرده است.

اتریوم: برای بازار کریپتو خیلی مهم است؟

در ۱۵ سپتامبر،همان روزی که ادغام اتریوم اتفاق افتاد، گری گنسلر، رئیس SEC، طی یک جلسه استماع کنگره اظهار داشت که ارزهای دیجیتال اثبات سهام (PoS) می توانند اوراق بهادار در نظر گرفته شوند. جنسلر گفت که استدلال او این بود که دارندگان می توانند با گذاشتن کوین های PoS درآمد کسب کنند، که می تواند به این معنی باشد که “انتظار سود حاصل از تلاش های دیگران” وجود دارد. مورد دوم یکی از بخش‌های اساسی آزمون هوی است که توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار و دیگر مقامات ایالات متحده برای تعیین اینکه آیا دارایی یک قرارداد سرمایه‌گذاری است و از زمان تصویب قانون در سال ۱۹۴۶ تحت قانون فدرال اوراق بهادار قرار می‌گیرد، استفاده می‌شود.

همانطور که قبلاً می‌دانید، اتریوم از اثبات کار مبتنی بر استخراج (PoW) به اثبات سهام تغییر کرده است و اعتبارسنجی‌ها را ملزم می‌کند تا Etherto بلوک‌های جدیدی را به شبکه اضافه کنند. به عبارت دیگر، این بدان معنی است که اتریوم ممکن است تحت قانون اوراق بهادار سال ۱۹۳۳ قرار گیرد، که پروژه را ملزم به ثبت در SEC و مطابقت با استانداردهای سختگیرانه برای محافظت از سرمایه گذاران می کند.

جنسلر استدلال کرد که واسطه‌هایی مانند صرافی‌های ارز دیجیتال و سایر ارائه‌دهندگانی که خدمات سهام‌داری را ارائه می‌کنند، «بسیار شبیه به وام‌دهی» هستند. و، وام دادن به ارزهای دیجیتال بخشی است که تحت نظارت شدید SEC قرار گرفته است، به خصوص اگر جریمه های ۱۰۰ میلیون دلاری آژانس علیه BlockFi در ماه فوریه را در نظر بگیریم.

در واقع، استدلال اخیر جنسلر در مورد اتریوم بسیار مرتبط است، جایی که شخص باید ۳۲ اتریوم (به ارزش ۴۲۳۳۶ دلار با قیمت فعلی ۱۳۲۳ دلار به ازای هر کوین) را استیک کند تا اعتبارسنجی شود. از آنجایی که این مبلغ قابل توجهی برای بسیاری است، اکثر کاربران برای اجتناب از این سرمایه مورد نیاز در ازای دریافت هزینه، به ارائه‌دهندگان سهام‌دار روی می‌آورند تا دارایی‌های دیجیتال خود را از طرف آن‌ها استیک کنند.

در عین حال، این می تواند به این معنی باشد که در برخی موارد، ارائه دهندگان متمرکز بزرگ کنترل خود را بر شبکه افزایش خواهند داد. بنابراین، با قرار گرفتن تحت نظارت SEC، این احتمال وجود دارد که آژانس بتواند آنها را از تأیید تراکنش های فردی منع کند (سانسور)، که منجر به این واقعیت می شود که تأیید چنین تراکنش ها زمان بیشتری می برد. با این اوصاف، سرعت تأیید باید مهم‌ترین مسئله در اینجا باشد، زیرا همیشه برخی از اعتبارسنجی‌ها وجود دارند که متعاقباً تراکنش را تأیید می‌کنند.

در این تنظیمات، اتریوم به عنوان یکی از شبکه‌های اصلی برای تامین مالی غیرمتمرکز (DeFi)، اهرم اصلی سیاست‌های نظارتی خواهد بود. توکن هایی مانند USD Coin و بسیاری دیگر حاوی مکانیسم های لیست سیاه و مسدود کردن در سطح توسعه هستند، برخلاف بازار DeFi. بنابراین منطقی است که اعتبار سنجی و بازار MEV نقش ابزارهای اهرمی را ایفا کنند. با این حال، در کوتاه‌مدت، این بیشتر ترسناک است، زیرا اعتبار‌دهنده‌های بسیار زیادی وجود دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند این فرآیند را با هزینه معقول کنترل کند.

با توجه به موارد فوق، رگولاتورهای ایالات متحده ممکن است قصد داشته باشند اعتبار سنجی گره های تحت صلاحیت خود را ملزم به اجرای رویه های احراز هویت مشتریان (KYC) و ضد پول شویی (AML) را برای اعتبارسنجی تراکنش ها انجام دهند.

ادغام اتریوم فرصت هایی را برای SEC فراهم می کند. چگونه؟

علاوه بر استدلال تست هوی، SEC همچنین ادعا می‌کند که تراکنش‌های اتریوم به دلیل تمرکز بالای گره‌های شبکه در ایالات متحده، تحت صلاحیت قضایی ایالات متحده قرار می‌گیرند. اگر این بیانیه دقیق باشد و توسعه بیشتری در سراسر کشور پیدا کند، به این معنی است که شبکه اجرای جرایم مالی وزارت خزانه داری ایالات متحده (FinCEN) از تمام مشاغل فعال در بلاکچین اتریوم می خواهد که با الزامات KYC و AML مطابقت داشته باشند.

پراکندگی اتریوم های استیک شده در پلتفرم های مختلف

پراکندگی اتریوم های استیک شده در پلتفرم های مختلف

در عمل، این بدان معناست که مشتریان باید هویت و محل سکونت خود را تأیید کنند، و همچنین اطلاعات بیشتری را به ارائه دهندگان خدمات قبل از شروع استفاده از سرویس دیفای ارائه کنند. این به طور قابل توجهی بار پروژه های رمزنگاری را افزایش می دهد (و می توان استدلال کرد که این روند برخلاف ایده مالی غیرمتمرکز است). با این حال، انطباق مقررات، اعتماد بین سرمایه گذاران و ارائه دهندگان را تسهیل می کند، که به جذب سرمایه از مشتریان سازمانی کمک می کند.

با این اوصاف، ذکر مناقشات SEC در مورد رویکرد، ارتباطات و تصمیمات آن در مورد مقررات ارزهای دیجیتال، که بازیگران بازار دارایی دیجیتال به شدت از آن انتقاد کرده اند، حیاتی است. مورد بلاکفای یک مثال عالی است.  کمیسیون بورس و اوراق بهادار اقداماتی را علیه این شرکت به دلیل عدم ثبت حساب های بهره با بازده بالا که کمیسیون به عنوان اوراق بهادار طبقه بندی کرده بود، اعلام کرد. طبق اسناد پرونده، یکی از الزامات آژانس این بود که فعالیت تجاری بلاکفای را با قانون شرکت سرمایه گذاری سال ۱۹۴۰ مطابقت دهد.

بنابراین، وضعیتی به وجود آمده است که در آن SEC از قانون سال ۱۹۴۰ برای تنظیم فناوری مدرن و هنوز کاملاً توسعه نیافته استفاده کرد که پوچ است.

علاوه بر این، بیانیه SEC مبنی بر اینکه تمام اتریوم ها تحت صلاحیت قضایی ایالات متحده است، به تعبیری نادرست است. (اگر اینطور بود، برای آژانس راحت بود.) منطق SEC در اینجا این است که شبکه گره بلاکچین اتریوم در ایالات متحده بیشتر از هر جای دیگری توزیع شده است، بنابراین همه تراکنش های اتریوم در سراسر جهان می توانند به گونه ای دیده شوند که گویی مربوط به آمریکایی هستند.

اما، طبق  اتراسکن، ایالات متحده در حال حاضر تنها کمی بیش از ۴۶٪ از تمام گره های اتریوم را در اختیار دارد. بر اساس بیانیه SEC، می توان استدلال کرد که فقط اتحادیه اروپا باید بیت کوین را تنظیم کند البته، استدلال اخیر به همان اندازه ادعای آژانس پوچ است.

من معتقدم که این اظهارات ناشی از درک بسیار خشن وکلای SEC از ارزهای دیجیتال است. اما، ما نمی توانیم تمایلات قبلی کمیسیون بورس و اوراق بهادار برای تنظیم از طریق اجرا را رد کنیم.

انطباق مقررات

رگولاتورهای ایالات متحده به طور فزاینده ای نگرانی خود را در مورد مبالغ هنگفتی که بدون هیچ کنترلی در دیفای در گردش است ابراز می کنند. از آنجایی که بلاکچین اتریوم به عنوان زنجیره اصلی برای اکثر توکن ها عمل می کند، تغییر اخیر آن از PoW به PoS ممکن است به عنوان استدلالی برای تلاش آنها برای تأثیرگذاری (حداقل بخشی از) بازار غیرمتمرکز استفاده شود. اگر SEC و دیگر رگولاتورهای ایالات متحده در دومی موفق شوند، می‌تواند دیفای را به گونه‌ای بازسازی کند که بلاکچین تکاملی دیگری رهبر شود. اما آنچه در مورد مقررات کامل اتریوم مسلم است این است که بانک‌های سنتی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری استفاده از اتریوم را به عنوان دارایی برای سرمایه‌گذاری و ابزار پرداخت افزایش می‌دهند.

با در نظر گرفتن همه این موارد، ارائه هر گونه جدول زمانی چالش برانگیز است زیرا چنین اظهاراتی از SEC در حال حاضر کاملاً جدید و خام هستند. بیایید منتظر بمانیم و ببینیم که تنظیم‌کننده‌های ایالات متحده در آینده نزدیک چه اقدامات بیشتری انجام خواهند داد و آیا این اقدامات بر رویه‌های KYC و AML فضای ارز دیجیتال نیز تأثیر خواهند گذاشت.

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏بدون دیدگاه
0 0 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx