آشنایی با تعریف و تاریخچه ی پول

آشنایی با تعریف و تاریخچه ی پول
  • احمد محمدیان
  • زمان مطالعه: 5دقیقه
  • دیدگاه ها ‏ ۶ دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 2869 نفر

آشنایی با تعریف و تاریخچه ی پول

اگر قصد دارید با ارزهای دیجیتال و بیت کوین بیشتر آشنا شوید و به کسب سود از طریق آن‌ها بپردازید، نیاز است با تاریخچه ی پول و تعریف آن آشنا باشید.

تعریف و تاریخچه‌ی پول

پول وسیله یا کالایی برای خرید است که کاملا قراردادی است. یعنی افراد توافق می کنند که در ازای دریافت یک وسیله، وسیله ی دیگری را به خریدار بدهند. بیایید نگاهی بر سیر تکامل پول بیاندازیم.

مبادله کالا به کالا

سالیان سال پیش انسان‌ها برای رفع نیاز‌های خود مبادله کالا به کالا می‌کردند. برای مثال من بیش از مقدار نیاز شیر گاو داشتم. شما هم بیش از نیاز خود تخم مرغ داشتید. برای همین ما شیر و تخم مرغ خود را با یکدیگر معاوضه می کردیم. این روش مشکلات بسیاری داشت. مثلا ممکن بود کسی به وسیله‌ی من نیاز نداشته باشد. ضمنا ارزش گذاری روی کالا ممکن نبود؛ مثلا ممکن بود من حاضر به مبادله‌ی شیر خود با ۱۰ تخم مرغ بودم ولی به نظر شما آن مقدار شیر ارزش ۵ تخم مرغ بیشتر را نداشت.

تاریخچه ی پول

سالیان سال پیش انسان‌ها برای رفع نیاز‌های خود مبادله کالا به کالا می‌کردند

یک کالای واحد

به دلیل رفع مشکلات ذکر شده، مردم تصمیم گرفتند که یک کالای مشخص مثل نمک، صدف و یا پنبه را به عنوان وسیله‌ی مبادله قرار دهند. علت هم این بود که حمل آن آسان تر بود. دلیل دیگر تعیین کالایی بود که همه به آن نیاز دارند و برای همه ارزش یکسان داشته باشد.

طلا و نقره

کم کم مردم تصمیم گرفتند که از فلزات به عنوان پول استفاده کنند. فلزاتی که مقاومت بیشتری داشتند و کمیاب‌تر هم بودند. می دانیم که اصل کمیابی چیزی می تواند باعث ایجاد ارزش برای آن شود. سنگ به راحتی یافت می شود پس ارزش ندارد، اما یافتن طلا کار سختی است. پس با ارزش است! دیری نگذشت که حکومت‌ها شروع به ضرب سکه‌های فلزی کردند و آن سکه ها وسیله ی تبادل کالا شدند. این سکه‌ها علاوه بر اینکه پول رایج بودند، نماد قدرت حکومت‌ها نیز تلقی می شدند.

تاریخچه ی پول

نمونه‌ای از سکه‌های باستانی

اسکناس ها و بانک ها چگونه به وجود آمدند؟

حمل سکه در مقادیر بالا کار ساده ای نبود. برای همین مردم سکه‌های خود را به جایی می‌سپردند و در عوض آن سکه‌ها، برگه‌ای می گرفتند. آن برگه تضمین می‌کرد فرد تعدادی سکه نزد فلان شخص امین دارد. مثلا شما ده سکه به گروه تجاری من می سپردید و من روی کاغذی تضمین می‌دادم شما نزد من ده سکه دارید. شما نیز هنگام خرید، آن برگه را به شخص فروشنده می‌دادید. فروشنده نیز بعد از تحویل کالا به شما، برای دریافت سکه‌ها نزد من می‌آمد و سکه‌ها را دریافت می کرد.

کم کم خود این برگه نقش پول را بازی کرد. یعنی دیگر فرد به گروه تجاری من مراجعه نمی‌کرد. بلکه آن برگه را به افراد دیگر می‌داد و با آن خرید می‌کرد. به این شکل کم کم مبادلات صرفا با کاغذی که روی آن مهر و امضای امانتدار سکه‌ها وجود داشت، انجام می شد. اینگونه بود که اسکناس با پشتوانه طلا اختراع شد. اگر به اسکناس‌های امروزی هم دقت کرده باشید، امضاهایی روی آن هست. این امضاها نشان از تضمین شخص امضا دهنده (وزیر اقتصاد وقت) درباره‌ی ارزش اسکناس است. این امضا یادگار همان روزها است.

پول بدون پشتوانه

تا سال ۱۹۷۱ هر اسکناس معادل مقداری طلا در نظر گرفته می شد. مثلا به ازای هر یک دلار ۱ گرم طلا وجود داشت (اعداد فرضی است). اما از آن زمان به بعد ایالات متحده اعلام کرد که دیگر به استاندارد طلا پایبند نیست و ارزش هر دلار را خود حاکمیت تعیین می کند. این موضوع تبدیل به سرآغاز فصل جدیدی در نظام مالی دنیا شد. علت آن هم بدهی آمریکا به اروپا بود. چون طلای کافی بابت پول چاپ شده نداشت، ارزش گذاری پول را عوض کرد!

ارز فیات

امروزه تقریبا تمام واحد های پولی کشور‌ها مثل دلار، پوند، ریال و غیره که به آنها ارز فیات گفته می شود، بدون پشتوانه ی طلا هستند. تنها حاکمیت است که بر ارزش گذاری روی آن‌ها نقش دارد. ساده تر بگویم. اسکناس ها مثل دلار و … چیزی جز برگه‌ی کاغذ نیستند و به ازای آن هیچ فلز ارزشمندی مثل طلا وجود ندارد. اگر حاکمیت ایالت متحده روی یک برگه کاغذ بنویسد ۱ دلار، ارزش آن برگه ۱ دلار است و اگر بنویسد ۱۰۰ دلار، همان برگه قبلی، این بار ۱۰۰ دلار می‌ارزد. در واقع حاکمیت می تواند هر چقدر که دلش می خواهد بدون اینکه پشتوانه‌ی طلا وجود داشته باشد، پول تولید کند.

تاریخچه ی پول

فیات، شکل امروزی پول‌

تورم

یکی از مشکلات پول بی پشتوانه تورم زایی است. تصور کنید که مثلا یک خودکار یک دلار بیارزد و یک دلار ارزشی برابر یک گرم طلا داشته باشد. با افزایش چاپ پول بدون پشتوانه، دیگر به ازای یک گرم طلا یک دلار وجود ندارد. بلکه مقداری بیشتر از آن وجود دارد. مثلا به ازای هر یک گرم طلا، دو دلار وجود دارد. اما ارزش آن خودکار کماکان یک گرم طلا است که برابر می شود با دو دلار. همین افزایش قیمت از یک دلار به دو دلار حاصل چاپ بدون پشتوانه است که تورم زایی می کند.

بانکداری آنلاین

در ادامه‌ی سیر تحولی و تاریخچه‌ی پول به بانکداری آنلاین می رسیم. با گسترش اینترنت، پول‌ها شکل جدیدی به خود گرفتند. به جای آنکه روی کاغذ مبلغی ثبت شود و آن به گردش در بیاید، بانکداری دیجیتال شد. برای مثال شما در حساب بانکی خود یک میلیون تومان پول دارید. این پول را می توانید توسط همراه بانک یا دستگاه خودپرداز بدون اینکه شکل فیزیکی از آن ببینید خرج کنید یا انتقال دهید. با این کار صرفا چند عدد و کد بین بانک‌ها جا به جا می‌شود و اعتبار شما را به شخص دیگری می دهند.

به این ترتیب تورم زایی حتی راحت‌تر شد! چرا که برای خلق پول فقط فشردن چند دکمه نیاز است.

تاریخچه ی پول

ارز دیجیتال

بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتالی که برای استفاده در معاملات اینترنتی طراحی شده است، به علت تلاش برای ایجاد یک سیستم پولی دیجیتال بدون نیاز به واسطه‌های مالی (مانند بانک‌ها و مؤسسات مالی) به وجود آمد. بیت کوین توسط شخصی یا گروهی از افراد تحت نام مستعار “Satoshi Nakamoto” در سال ۲۰۰۸ معرفی شد. آن‌ها با استفاده از تکنولوژی بلاکچین، یک سیستم اعتبار سنجی و تایید تراکنش‌های بیت کوین ارائه دادند که از نظر امنیت و قابلیت اطمینان بسیار بالا بود.

از آن زمان به بعد، بیت کوین به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، از جمله عدم وابستگی به بانک‌ها و دولت‌ها، قابلیت انتقال سریع و مستقیم، عدم نیاز به اطلاعات شخصی برای انجام تراکنش‌ها، و امنیت بالای سیستم، برای معاملات اینترنتی و سرمایه‌گذاری محبوب شده است.

سخن پایانی

با نگاهی به تاریخچه تکامل پول، درمیابیم که شکل انتقال و ذخیره ارزش در دوره‌های مختلف بنابر نیاز زمان، دائما در حال تغییر بوده است. همه این تغییرات در راستای راحتی و اعتبار بیشتر و ازهمه مهمتر کارآمدی بهتر بوده‌اند. با وجود پذیرش گسترده بیت کوین توسط شرکت‌‎های بزرگ و نهادهای مختلف، هرگاه به آینده این رمزارز فکر کردید، از خود سوال کنید که آیا سیستم بانکداری و پولی حال حاضر واقعا کارآمد است؟ آیا روشی بهتر وجود ندارد؟ نواقص و کاستی‌های این سیستم چیست؟ احتمالا جواب این سوالات را در کاربردهای بیت کوین نیز پیدا خواهید کرد. حال به نظر شما آیا وقت اصلاح سیستم پولی قالب نرسیده است؟

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏ ۶ دیدگاه
5 1 دیدگاه
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

6 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
رستم ای
رستم ای
2 سال ها قبل

با سلام گستردکی مطالب و آموزش خوب شما عالی است

حامد جعفری
حامد جعفری
2 سال ها قبل

عالی بودBIUS

حسن جهانشاهی نسب
حسن جهانشاهی نسب
14 ساعت ها قبل

بسیار عالی هست این قدر عالی هست هر میخونی سیرنمی نمی‌شوی حیف که من کورم ۸۰ درصد بینایم را از دست دادم یک ذربین دوکیلوی دستتم هست که شونهایم دیگه کنده شده بایک عینک بدتر از اون دوستان دارم خیلی عزیز هستین

تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
6
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx