توکن سوزی بایننس کوین چیست و چگونه کار می کند؟

توکن سوزی خودکار بایننس کوین
  • سهراب مرشدی
  • زمان مطالعه: 14دقیقه
  • دیدگاه ها ‏بدون دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 295 نفر

توکن سوزی خودکار بایننس کوین چیست و چگونه کار می کند؟

بایننس کوین و نقش آن در اکوسیستم بلاک چین

قبل از این که با توکن سوزی بایننس کوین و نحوه کار آن آشنا شویم به معرفی کوتاهی از بایننس کوین می پردازیم. بایننس کوین، ارز دیجیتال بومی اکوسیستم بایننس است. بایننس کوین که در سال ۲۰۱۷ راه اندازی شد، در ابتدا به عنوان یک توکن ERC-20 روی بلاکچین اتریوم با مجموع عرضه ۲۰۰ میلیونی ارائه شد. در سال ۲۰۱۹، بایننس شبکه اصلی خود را راه اندازی کرد و تمام توکن های بایننس کوین را به زنجیره BNB منتقل کرد.

زنجیره BNB از دو بلاک چین تشکیل شده است که هر دو توسط BNB تغذیه می شوند:

BNB Beacon Chain: که قبلاً بایننس چین نامیده می شد، این بلاک چین عملکردهای حاکمیتی زنجیره BNB مانند رای دادن و استیکینگ را انجام می دهد.

بایننس اسمارت چین (BSC): این بلاکچین زمانی که به عنوان بایننس اسمارت چین شناخته می شد، از ماشین مجازی اتریوم برای پشتیبانی از قراردادهای هوشمند استفاده می کند و کاملاً با ابزارها و برنامه های غیرمتمرکز اتریوم (DApps) سازگار است.

سکه بومی بایننس اکنون بخشی ضروری از اکوسیستم بایننس است. شبکه بایننس از آن برای تقویت عملیات صرافی‌های بایینس و Binance.US، از جمله سایر برنامه‌های کاربردی ساخته شده در زنجیره BNB، مانند:

پنکیک سواپ

بی سواپ

ایپ سواپ

DEX Finance

Open Leverage

اینها تنها تعدادی از بسیاری از برنامه های غیرمتمرکز (dApps) ساخته شده بر روی بلاکچین BNB هستند. بایننس همچنین بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال از نظر حجم معاملات است و یکی از محبوب ترین صرافی ها در جهان است.

توکن سوزی چیست؟

توکن سوزی زمانی است که یک پروژه ارز دیجیتال برخی از سکه های خود را نابود می کند. اغلب برای کاهش عرضه در گردش و افزایش ارزش سکه های باقی مانده. سکه ها با یک کلید خصوصی ناشناخته به یک کیف پول کریپتو غیرقابل دسترس فرستاده می شوند، به این معنی که این سکه ها هرگز نمی توانند دوباره خرج شوند.

توکن سوزی اغلب به صورت سه ماهه یا شش ماهه انجام می شود. به عنوان مثال، بایننس متعهد شده است که سکه های بایننس کوین را هر سه ماه یک بار تا زمانی که ۱۰۰ میلیون بایننس کوین از بین برود، بسوزاند. این باعث می شود که عرضه کل ۱۰۰ میلیونی بایننس کوین در همین مقدار باقی بماند.

بلاکچین ها و پروتکل های رمزنگاری به چند دلیل، توکن سوزی را به صورت دوره ای انجام می دهند، از جمله:

  • کاهش سکه های در گردش و افزایش قیمت سکه های باقی مانده
  • از بین بردن توکن هایی که دیگر به آن ها نیازی نیست
  • برای نشان دادن حسن نیت و عمل کردن به نقشه راه پروژه
  • برای مقابله با تورم آن توکن
  • برای تولید بلوک های جدید در شبکه هایی که از اثبات توکن سوزی برای بلوک‌های جدید استفاده می‌کنند
  • توکن سوزی بایننس کوین چگونه است؟

مکانیسم توکن سوزی بایننس کوین در زیر توضیح داده شده است:

مکانیسم سوزاندن در زمان واقعی  (BEP-95)

اولین مورد مکانیسم توکن سوزی بایننس (BEP)-95 است. از طریق مکانیسم BEP-95، بایننس کوین بلافاصله از هزینه های تراکنش صرف شده در بایننس اسمارت چین را می سوزاند. از زمان ارتقاء زنجیره هوشمند BNB در سال ۲۰۲۱، مکانیسمBEP-95  به سوزاندن روزانه حدود ۸۶۰ بایننس کوین ادامه داده است. چانگ پنگ ژائو، مدیر عامل بایننس، BEP-95 را برای سرعت بخشیدن به نرخ توکن سوزی بایننس کوین اجرا کرد. مکانیسم توکن سوزی BEP-95 با سوزاندن بخشی از هزینه های تراکنشجمع آوری شده توسط اعتبار سنجی هر بلوک، جریان ثابتی از بایننس کوین را برای سوزاندن فراهم می کند.

مکانیسمBEP-95  کاملاً به شبکه بایننس اسمارت چین وابسته است، بنابراین پس از رسیدن به هدف ۱۰۰ میلیون توکن سوزانده شده، به توکن سوزس بایننس کوین ادامه خواهد داد. پیشرفت توکن سوزی BEP-95 را می توان از طریق ربات BNB Burns Tracker در توییتر ردیابی کرد:

ربات توئیتری ردیاب توکن سوزی بایننس کوین

                                                       ربات توئیتری ردیاب توکن سوزی بایننس کوین

توکن سوزی خودکار سه ماهه

روش دوم، سوزاندن سه ماهه برنامه ریزی شده توسط بایننس است. در این توکن سوزی ها مقدار مشخصی BNB از بازار آزاد بازخرید شده و معدوم می شود. اولین توکن سوزی در اکتبر ۲۰۱۷ انجام شد و ۹۸۶۰۰۰ بایننس کوین سوزانده شد. توکن سوزی های سه ماهه با استفاده از سود بایننس انجام می شود و از قبل اعلام می شود. مقدار خاصی از بایننس کوین که باید سوزانده شود بر اساس چندین عامل از جمله سودآوری کلی، عرضه در گردش بایننس کوین و تعداد بلوک های تولید شده در هر سه ماهه است. از آخرین توکن سوزی بایننس در آوریل ۲۰۲۲، در مجموع ۱,۸۳۹,۷۸۶.۲۶۱ بایننس کوین سوزانده شده است:

توکن سوزی خودکار سه ماهه بایننس کوین

توکن سوزی خودکار بایننس کوین چیست؟

توکن سوزی خودکار بایننس کوین در کنار راه اندازی و تغییر نام تجاری بایننس چین و زنجیره هوشمند بایننس روی زنجیره BNB ایجاد شد. به گفته بایننس، مکانیزم سوزاندن خودکار برای به حداکثر رساندن ارزش توکن بایننس کوین و ارائه یک برنامه رشد بلندمدت پایدار و ایمن برای اکوسیستم بایننس کوین طراحی شده است. بایننس بر اساس حجم معاملات بایننس کوین در صرافی خود، توکن سوزی های سه ماهه بایننس کوین را انجام می دهد. با این حال، توکن سوزی های سه ماهه با توکن سوزی خودکار بایننس در دسامبر ۲۰۲۱ جایگزین شد. توکن سوزی خودکار هنوز به صورت فصلی انجام می شود، اما دیگر صرفاً بر اساس حجم معاملات در بایننس نیست.

مکانیسم توکن سوزی خودکار BNB برای تنظیم مقدار بایننس کوینی که باید سوزانده شود به دو عامل زیر وابسته است:

  • قیمت بایننس کوین
  • تعداد بلوک های تولید شده در بایننس اسمارت چین در هر سه ماهه

به گفته بایننس، مکانیسم های جدید توکن سوزی BNB شفافیت بهتری را ارائه می دهند و نسبت به روش توکن سوزی سه ماهه قبلی قابل پیش بینی تر هستند. به گفته تیم بایننس، مکانیسم جدید سوزاندن خودکار به تثبیت قیمت بایننس کوین و محافظت از آن در برابر نوسانات بزرگ کمک می کند.

توکن سوزی خودکار بایننس کوین چگونه کار می کند؟

از دیدگاه فنی، توکن سوزی خودکار بایننس کوین از اطلاعات روی زنجیره هوشمند BNB برای محاسبه مقدار بایننس کوین استفاده می کند. مقدار توکن سوزی نیز تحت تأثیر دینامیک عرضه و تقاضا است، به این معنی که وقتی قیمت BNB کاهش می یابد، نرخ توکن سوزی افزایش می یابد. همانطور که قبلا ذکر شد، توکن سوزی ارزش یک ارز دیجیتال را افزایش می دهد. توکن سوزی خودکار بایننس کوین طوری طراحی شده بود که مستقل از حجم معاملات بایننس کوین در بایننس (که قبلا تنها مبنای آن بود) باقی بماند. این برای اطمینان به جامعه بایننس کوین است که فرآیند قابل تأیید، عینی و شفاف است. هدف این است که توکن سوزی را زمانی که توکن ها به ۱۰۰ میلیون برسند ادامه یابد. با استفاده از فرمول زیر این کار را به صورت خودکار انجام خواهد شد:

فرمول محسابه مقدار BNB که باید سوزانده شود

                                                               فرمول محسابه مقدار BNB که باید سوزانده شود

در معادله بالا، B نشان دهنده مقدار کل BNB برای سوزاندن و N نشان دهنده تعداد بلوک های تولید شده در زنجیره هوشمند BNB در طول سه ماهه است. میانگین زمان بلوک ۳ ثانیه است که مقدار تقریبی بلوک های تولید شده در ساعت را ۱۲۰۰ بلوک تنظیم می کند. یک محاسبه استاندارد مقدار N را تقریباً ۲۵۹۲۰۰۰ بلوک به دست می‌دهد. این مقدار ممکن است بسته به اینکه دقیقاً چند روز در ماه در طول یک سه ماهه خاص وجود دارد، نوسان داشته باشد.

P برای میانگین قیمت BNB در آن زمان است. میانگین قیمت در محدوده ۱۰٪ تا ۲۰٪ در روز در نوسان است، و مقدار متوسط ​​با گرفتن نمونه بر اساس یک ارائه دهنده اوراکل پذیرفته شده، مانند چین لینک، برای بایننس اسمارت چین تعیین می شود. این کار معمولاً هر ۱۰۰۰۰ بلوک انجام می شود و تولید آن حدود ۸.۳ ساعت طول می کشد.

K در ابتدا روی ۱۰۰۰ تنظیم شده است و یک لنگر قیمت ثابت است. ارزش آن در معرض تغییر است و تا حد زیادی به جامعه بایننس اسمارت چین بستگی دارد. اعضا می توانند پیشنهاد BEP را ارسال کنند و همچنین برای به روز رسانی این مقدار رای بدهند.

توکن سوزی سه ماهه بایننس کوین

مکانیسم توکن سوزی سه ماهه قدیمی تبدیل به توکن سوزی خودکار سه ماهه شد. توکن سوزی خودکار به همان هدف می رسد اما کارآمدتر و شفاف تر است. نمودار زیر میزان پیش‌بینی شده سه‌ماهه توکن سوزی خودکار بایننس کوین را برای انواع قیمت‌های متوسط ​​BNB نشان می‌دهد:

رابطه قیمت با مقدار BNB مورد انتظار برای سوزانده شدن

                                                                   فرمول محاسبه مقدار BNB که باید سوزانده شود

چگونه تاریخچه توکن سوزی خودکار بایننس کوین را بررسی کنیم؟

تاریخچه توکن سوزی خودکار BNB قابل ردیابی است. وب سایت یک رکورد از تمام توکن سوزی‌های قبلی از جمله جزئیات هر توکن سوزی را نگه می دارد:

تاریخچه توکن سوزی های BNB

                                                                       تاریخچه توکن سوزی های BNB

برای مثال، اگر روی آخرین توکن سوزی یعنی توکن سوزی شماره ۲۱ کلیک کنیم، می‌توانیم جزئیات زیر را ببینیم:

جزئیات توکن سوزی شماره 21 ام بایننس کوین

خب تا الان چقدر بایننس کوین سوزانده شده است؟ تا به امروز، کل بایننس کوین سوزانده شده ۴۲,۰۲۸,۴۹۹.۲۸ است. به ازای داده های قیمت فعلی، این مقدار معادل ۱۳,۰۷۰,۳۰۴,۹۱۷.۰۳ دلار است. همچنین می توانید مقادیر و جزئیات مربوط به رویدادهای توکن سوزی بایننس کوین را دنبال کنید.

توکن سوزی بعدی BNB چه زمانی است؟

آخرین توکن سوزی بایننس کوین در ۱۳ اکتبر ۲۰۲۲ اتفاق افتاد و ۲,۰۶۰,۳۱۹.۱۷ بایننس کوین یا ۶۴۰,۷۵۹,۲۰۹ دلار را از طریق توکن سوزی خودکار نابود کرد. هنوز تاریخ مشخصی برای توکن سوزی بیستم و دوم مشخص نشده است، اما انتظار می‌رود که این اتفاق بین ۱۶ تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ انجام شود. به طور معمول، چانگ پنگ ژائو، مدیر عامل بایننس، تاریخ‌های توکن سوزی بایننس کوین را در توییتر اعلام می‌کند.

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏بدون دیدگاه
0 0 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx