صندوق بین المللی پول: ارزهای دیجیتال می توانند باعث بی ثباتی مالی جهانی شوند

انتشار 3 سال قبل
آنچه می‌خوانید...

صندوق بین المللی پول: ارزهای دیجیتال می توانند باعث بی ثباتی مالی جهانی شوند صندوق بین المللی پول (IMF) که یکی از سرسخت ترین منتقدهای ارزهای دیجیتال است، هشدار داده که این دارایی ها می توانند منجر به بی ثباتی مالی جهانی شوند. این نهاد بین المللی در پست وبلاگی خود که اخیرا منتشر شده، […]

صندوق بین المللی پول ارزهای دیجیتال می توانند باعث بی ثباتی مالی جهانی شوند

صندوق بین المللی پول: ارزهای دیجیتال می توانند باعث بی ثباتی مالی جهانی شوند

صندوق بین المللی پول (IMF) که یکی از سرسخت ترین منتقدهای ارزهای دیجیتال است، هشدار داده که این دارایی ها می توانند منجر به بی ثباتی مالی جهانی شوند.

این نهاد بین المللی در پست وبلاگی خود که اخیرا منتشر شده، هشدار داده که ارزش بازار 2.5 تریلیون دلاری ارزهای دیجیتال خطرات قابل ‌توجهی را به همراه دارد.

یکی از دلایلی که نگرانی صندوق بین ‌المللی پول را افزایش داده کرش اخیر بازار کریپتو بود. همانطور که در ارزینجا خواندید، به دنبال شیوع سویه جدید ویروس کرونا، بازار رمزارزها شاهد فروش گسترده بود. در این کرش بیت کوین در حدود 25٪ از ارزش خود را از دست داد.

به غیر از موضوع ارزش گذاری واقعی ارزهای دیجیتال، صندوق بین المللی پول به خطرات جدی دیگری اشاره کرده است. از جمله این ریسک ها می توان به دشواری قانون گذاری، خطر از دست رفتن دارایی سرمایه گذاران و پدیده کریپتوسازی در کشورهای درحال توسعه اشاره کرد.

در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه، ظهور کریپتو می ‌تواند به آنچه که ما “کریپتوسازی” نامیده ‌ایم، سرعت ببخشد. کریپتوسازی زمانی رخ می دهد که این دارایی ‌ها جایگزین ارزهای داخلی شوند و محدودیت‌ ها و اقدامات مدیریتی سرمایه را دور بزنند.

به اعتقاد IMF، فقدان مقررات جهانی، خطر آربیتراژ نظارتی را افزایش می ‌دهد و ممکن است جریان‌ های بی ‌ثبات‌ کننده سرمایه را سریع تر کند.

قانونگذاری جهانی

صندوق بین المللی پول سه الزام را برای توسعه یک چارچوب نظارتی جهانی پیشنهاد کرده است. اولین عامل، قانونگذاری و ارائه مجوز به بازیگران اصلی عرصه ارزهای دیجیتال است که در نگهداری، انتقال و تسویه حساب ها نقش دارند.

الزام دوم انطباق قانون گذاری فعالین این صنعت با همنوعان خود در بازارهای سنتی است. به عنوان مثال، تنظیم گری استیبل کوین ها باید مانند بانک ها انجام شود.

صندوق بین ‌المللی پول در پایان به عنوان الزام سوم خاطرنشان کرد که نهادهای قانون گذاری باید قوانین شفافی را در اختیار موسسات مالی فعال در حوزه ارزهای دیجیتال قرار دهند.

 

همراه ما باشید با معتبرترین اخبار ارز دیجیتال.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx