34 میلیون دلار معامله در دیفای توسط مجرمان سایبری انجام شده است!

انتشار 4 سال قبل
آنچه می‌خوانید...

34 میلیون دلار معامله در دیفای توسط مجرمان سایبری انجام شده است! در سال 2020 در حدود 144.3 میلیارد دلار معامله در دیفای انجام شد. داده های منتشر شده توسط Chainanalysis نشان می دهند که در حدود 34 میلیون دلار تراکنش توسط مجرمان و خلافکاران سایبری در دیفای انجام شده است. مبالغ دریافتی ماهانه توسط […]

34 میلیارد دلار معامله در دیفای توسط مجرمان سایبری انجام شده است!

34 میلیون دلار معامله در دیفای توسط مجرمان سایبری انجام شده است!

در سال 2020 در حدود 144.3 میلیارد دلار معامله در دیفای انجام شد. داده های منتشر شده توسط Chainanalysis نشان می دهند که در حدود 34 میلیون دلار تراکنش توسط مجرمان و خلافکاران سایبری در دیفای انجام شده است.

مبالغ دریافتی ماهانه توسط مجرمان در دیفای

مبالغ دریافتی ماهانه توسط مجرمان در دیفای

این رقم 34 میلیون دلاری ممکن است زیاد به نظر نرسد چون فقط 0.02 درصد از حجم تخمینی دکس را تشکیل می دهد. جیکوب ایلوم (Jacob Illum)، محقق ارشد Chainalysis در این خصوص نوشت:

اما این رقم، رقم قابل توجهی است زیرا پیش بینی می شود که در سال 2021 میزان چنین فعالیت هایی افزایش پیدا کند.

دلایل رشد فعالیت های مجرمانه

یکی از عواملی که باعث رشد این رقم خواهد شد، کاملاً لجستیکی خواهد بود. شرکت های تجزیه و تحلیلی بلاکچین مانند Chainalysis و Elliptic تمام فعالیت های مجرمانه و خلافی که در سال 2020 رخ داده اند را شناسایی نکرده اند. به همین ترتیب، انتظار می رود که امسال موارد بیشتری را شناسایی کنند. به عنوان مثال می توان به طرج پانزی پلاس توکن (Plus Token) اشاره کرد. با اینکه این طرح پانزی در سال 2019 رخ داد اما مهره های اصلی این طرح یک سال بعد شناسایی شدند.

به اعتقاد ایلوم دلیل دیگری که باعث افزایش میزان فعالیت در دیفای شده است، استفاده مجرمان سایبری از قراردادهای هوشمند بوده است. در قراردادهای هوشمند بسته به شرایط مندرج در کد، وجوه و مبالغ به کیف پول کاربران واریز می شود. به اعتقاد ایلوم، به دلیل کمبود نظارت انسانی بر روی معاملات، پولشویی از طریق دیفای افزایش خواهد یافت.

عامل سوم دارک مارکت هایی مانند تلوند (Televend) هستند که در حال تمرکز زدایی هستند. دارک مارکت تلوند برای اتصال بیش از 150 هزار فروشنده به خریداران از ربات های چت (chat bot) خودکار در پیام رسان تلگرام استفاده می کند. در این روش خریداران سفارش های خود را از طریق چت بات ها به فروشندگان ارسال می کنند و سپس آدرس بیت کوین به صورت خودکار برای خریداران توسط این بات ها ارسال می شود. ایلوم در این خصوص نوشت:

در هر فروش، تلوند کمیسیون دریافت می کند، اما در واقع هرگز این مبالغ را حتی لمس هم نمی کند. بنابراین هیچ نهاد مرکزی برای اجرای قانون وجود ندارد که بتواند این تراکنش ها را از طریق تجزیه و تحلیل بلاکچین ردیابی کند. معاملات و تراکنش ها به راحتی در یکدیگر ترکیب و به نحوی گم می شوند.

 

همراه ما باشید با معتبرترین اخبار ارز دیجیتال.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
609
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx