سقوط صرافی FTX بیشترین تاثیر را بر کشورهای آسیایی داشته است

انتشار 2 سال قبل
آنچه می‌خوانید...

سقوط صرافی FTX بیشترین تاثیر را بر کشورهای آسیایی داشته است در 20 نوامبر، سایت کوین گکو گزارشی درباره کشورهایی که بیشترین تأثیر را از سقوط صرافی FTX داشته اند منتشر کرد. جای تعجب نیست که بیشتر آنها در آسیا هستند زیرا سرمایه گذاران آمریکایی از FTX.US استفاده می کردند، نه بازار بین المللی که […]

سقوط صرافی FTX

سقوط صرافی FTX بیشترین تاثیر را بر کشورهای آسیایی داشته است

در 20 نوامبر، سایت کوین گکو گزارشی درباره کشورهایی که بیشترین تأثیر را از سقوط صرافی FTX داشته اند منتشر کرد. جای تعجب نیست که بیشتر آنها در آسیا هستند زیرا سرمایه گذاران آمریکایی از FTX.US استفاده می کردند، نه بازار بین المللی که عملا از بین رفته است. با این حال، این گزارش کمی گمراه کننده است، زیرا 30 کشور برتر را بر اساس کاربران ماهانه رتبه بندی کرده است، نه میزان از دست دادن مشتریان در هر کشور.

تاثیر پذیری کشورهای مختلف از سقوط صرافی FTX

 

آسیایی ها بیشترین ضربه را از سقوط صرافی FTX خورده اند

با این حال، این دو را می توان با هم مرتبط کرد، زیرا به نظر می رسد بزرگترین پایگاه های کاربران بیشترین تأثیر را داشته باشند.

کوین گکو خاطرنشان کرد که کره جنوبی با بیشترین سهم (6.1 درصدی)، بالاترین رتبه را برای کاربران ماهانه دارد که نشان دهنده 297229 کاربر منحصر به فرد ماهانه است که به طور متوسط ​​از FTX.com بازدید می‌کرده اند. دولت کره جنوبی اکنون چهارچوب نظارتی خود بر ارزهای دیجیتال را تسریع کرده است. انتظار می رود که این چهارچوب نظارتی در سال 2023 نهایی شود.

دومین رتبه در این فهرست، سنگاپور بود، با ۲۴۱۶۷۵ کاربر ماهانه که ۵ درصد از ترافیک کلی FTX را تشکیل می‌دهند. در این گزارش اشاره شد که بسته شدن بایننس در سنگاپور در دسامبر 2021 منجر به ورود افراد این کشور به صرافی FTX شده بود.

سومین پایگاه بزرگ کاربران نیز یک کشور آسیایی بود. ژاپن به طور متوسط ​​ماهانه 223513 کاربر ژاپنی منحصر به فرد از صرافی FTX بازدید می‌کرده‌اند. سافت بانک، غول سرمایه گذاری ژاپنی در اوایل سال جاری 100 میلیون دلار در صرافی سقوط کرده FTX سرمایه گذاری کرد. تایوان و هند نیز در میان ده کشور برتر قرار دارند و کشورهای آسیایی در 15 کشور برتر بیش از 25 درصد از کاربران FTX را به خود اختصاص دادند.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که صرافی های آسیایی با افزایش سهم بازار خود از این سقوط بیشترین استفاده را برده اند. بایننس 7 درصد از سهم بازار را به دست آورده است و صرافی OKX سهم خود را به 13 درصد افزایش داد. جزئیات پرونده های ورشکستگی FTX در آخر هفته فاش شد و باعث شد بازارها در روز دوشنبه ریزش بیشتری را تجربه کنند.

ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال در روز دوشنبه 3.8 درصد کاهش یافت و به 838 میلیارد دلار رسیده است. بازارها از 10 نوامبر به طور خطرناکی به انتهای چرخه خود نزدیک می شوند.

بیت کوین در زمان نگارش این مقاله با 2.9 درصد کاهش به 16000 دلار رسیده است، در حالی که اتریوم با 6.9 درصد کاهش به 1137 دلار رسیده است. این اتفاق در نتیجه تبدیل دارایی ها به بیت کوین بوسیله هکر FTX بوده است در حال حاضر بازارهای ارزهای دیجیتال در وضعیت قرمز قرار دارد و بسیاری از آلتکوین‌ها برای این چرخه نزولی به سمت پایین‌ترین سطح خود در چند سال گذشته حرکت می کنند.

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx