اخیرا استیبل کوین ها در تیررس آخرین FUD نظارتی قرار گرفتند. BUSD بیشترین تأثیرپذیری را در این زمینه داشته است اما سایر استیبل کوینها توانستهاند تحت تأثیر قرار نگیرند. USDC قربانی بعدی به نظر میرسید و ممکن است این خطر همچنان رفع نشده باشد. فشار قانونی اخیر بسیاری از شرکتهای رمزنگاری را مجبور به ارزیابی مجدد استراتژیهای خود در ایالات متحده کرد؛ از جمله بایننس که شایعه شده است روابط خود را با شرکتهای مستقر در ایالات متحده از جمله سیرکل، شرکت صادرکننده USDC، قطع میکند.
در حالی که شایعات از بین رفته اند، به راحتی می توان تصور کرد که چنین نتیجه ای چگونه USDC را از دسترسی به حجم قوی از بازار ایالات متحده باز می دارد. اما آیا واقعاً خطر از بین رفته است؟ از نقطه نظر نظارتی، سیرکل، شرکت پشتیبان USDC در ایالات متحده تنظیم و حسابرسی می شود. این بدان معنی است که خطر کمتری وجود دارد که USDC به دلیل فشار نظارتی به حاشیه رانده شود.
ارزیابی حجم USDC
شاید جالب باشد ببینیم که شرایط فعلی بازار تا کنون چگونه بر تقاضا و حجم USDC تأثیر گذاشته است. ما شاهد افزایش اولیه حجم USDC در زنجیره هوشمند بایننس، از حدود 12 فوریه قبل از رسیدن به اوج در 16 فوریه بودیم.
یکی از دلایل بالقوه این امر، افزایش تقاضا برای کل بازار کریپتو است، زیرا با افزایش حجم معاملات، تقاضا برای استیبل کوین ها نیز افزایش می یابد. با این حال، حجم USDC در زنجیره هوشمند بایننس در روزهای جمعه و شنبه (17 و 18 فوریه) به میزان قابل توجهی کاهش یافت. دلیل اصلی این امر احتمالاً FUD بایننس است که قبل از اثرگذاری به USDC در اکثر موارد بر BUSD تأثیر گذاشته است.
شباهت هایی با حجم USDC در شبکه اتریوم مشاهده می شود که حجم آن در 16 فوریه قبل از ریزش در دو روز گذشته به اوج خود رسید. این موضوع تایید می کند که هیچ سناریوی جداگانهای وجود ندارد که معامله گران، USDC را به نفع سایر استیبل کوین ها علیرغم وجود FUD کنار بگذارند.
نتیجه بالا نشان می دهد که FUD بایننس تأثیری بر حجم USDC یا تقاضا نداشته است. در عوض، این حجم ها عمدتاً ناشی از شرایط حاکم بر بازار بود. علاوه بر این، ارزش بازار USDC در چند روز گذشته شاهد چرخش بوده است.
همانطور که گفته شد، USDC قبل از چرخش اخیر در 13 فوریه در یک مسیر کلی نزولی قرار داشت. این موضوع بهرغم افزایش نگرانیها، به خوبی بر سلامت آن منعکس میشود.