دستگیری ملکه رمزارز در هند؛ پایان یک باند بزرگ کلاهبرداری دیجیتال

انتشار 20 ساعت قبل
آنچه می‌خوانید...

پلیس هند با شناسایی یک باند سازمان‌یافته کلاهبرداری دیجیتال، پنج نفر از جمله زنی ملقب به ” ملکه رمزارز ” را به جرم فریب جویندگان کار و پول‌شویی بازداشت کرد. گفتنی است که این باند از تلگرام، حساب‌های بانکی، رمزارزها و ارتباطات بین‌المللی برای انتقال و پنهان‌سازی وجوه سرقت‌شده استفاده می‌کرد.

دستگیری " ملکه رمزارز "؛ پلیس هند باند کلاهبرداری دیجیتال را متلاشی کرد

به گزارش ارزینجا و به نقل از Cryptopolitan، پلیس هند موفق شد یک باند تبهکاری سازمان‌یافته را شناسایی و متلاشی کند و پنج مظنون را به اتهام فریب افراد جویای کار در پیام‌رسان تلگرام بازداشت کند. بنا به اعلام پلیس، این باند با وعده استخدام و دریافت کمیسیون در قالب رمزارز، زنی را فریب داده و حدود ۲۱ هزار دلار آمریکا (USD) از او کلاهبرداری کرده بودند. گفتنی است که، این مجرمان با استفاده از حساب‌های بانکی مختلف و دارایی‌های دیجیتال، وجوه حاصل از جرایم خود را پول‌شویی می‌کردند.

آغاز تحقیقات پس از شکایت یک زن جویای کار

پلیس هند اعلام کرد که پنج نفر به نام‌های کریش، دیپا، گورو، مَنتَن و نیدی آگاروال را در ارتباط با این پرونده بازداشت کرده است. طبق اعلام پلیس، ” نیدی آگاروال ” در این عملیات نقش مدیریت رمزارزها را برعهده داشته است. ماجرا از زمانی آغاز شد که زنی ۲۹ ساله ساکن منطقه بُراری در تیرماه شکایتی رسمی (FIR) علیه این گروه تنظیم کرد. او ادعا کرده بود در حین جست‌وجو شغل، از طریق تلگرام به این طرح جعلی جذب شده است.

فریب با وعده کار آنلاین و کمیسیون جعلی

در شکایت ثبت‌شده، زن قربانی گفته است که مجرمان از نیاز مالی او سوءاستفاده کرده و با وعده پرداخت کمیسیون، از او خواسته‌اند تا وظایف آنلاین در تلگرام انجام دهد و از طریق پرداخت‌های UPI هزینه‌هایی بپردازد. بی‌اطلاع از ماجرا، او این پرداخت‌ها را انجام داده در حالی که تمامی وظایف ساختگی و حساب‌ها متعلق به همین مجرمان بوده‌اند.

وام‌های جعلی و مسیر پیچیده پول‌شویی

وام‌های جعلی رمزارز

پلیس همچنین افزوده است که این افراد از اطلاعات هویتی قربانی سوءاستفاده کرده و با آن حدود ۸.۸ لک روپیه (حدود ۱۱ هزار دلار) وام شخصی دریافت کرده‌اند. با استفاده از ترکیبی از نظارت فنی، تحلیل تراکنش‌های مالی و داده‌های دیجیتال، پلیس موفق به ردیابی مسیر پیچیده پول‌شویی شد. در همین راستا، پول‌های به سرقت‌رفته ابتدا از چندین حساب بانکی عبور داده شده، سپس به دارایی‌های دیجیتال از جمله تتر (USDT) تبدیل و در گروه‌های تلگرامی مرتبط با خرید و فروش رمزارز معامله شده‌اند.

نقش کلیدی کریش در حلقه انتقال وجوه

پلیس اعلام کرد پس از جمع‌آوری اطلاعات کافی، عملیات بازرسی هماهنگ‌شده‌ای را در نقاط مختلف دهلی انجام داده که به دستگیری پنج متهم منجر شده است. در جریان بازجویی‌ها، مشخص شد کریش، ساکن آشوکا ویهار، حلقه اتصال میان قربانیان و خریداران کریپتو و مسئول مدیریت جریان وجوه سرقت‌شده بوده است. او اعتراف کرده که شناسه‌های UPI و اطلاعات حساب‌های بانکی را از هم‌دستان خود جمع‌آوری کرده و آن‌ها را به فروشندگان رمزارز در کانال‌های تلگرامی ارسال می‌کرده است.

نحوه فعالیت شبکه؛ از جذب افراد تا نقد کردن رمزارز

پول‌های واریزشده به این حساب‌ها یا به‌صورت نقد برداشت می‌شد یا از طریق نیدی آگاروال به تتر تبدیل می‌گردید. پلیس اعلام کرده که نیدی با استفاده از بسترهای ارتباطی بین‌المللی، به‌صورت محلی در حال فعالیت بوده است. در ادامه، دیپا، ساکن کبیرنگر نیز اعتراف کرده که وظیفه شناسایی و جذب افرادی را داشته که حاضر بودند حساب‌های خود را در ازاء دریافت پول برای این فعالیت‌ها در اختیار باند قرار دهند. او همچنین وظیفه انتقال فیزیکی وجه نقد را برعهده داشته و افراد دیگر از جمله گورو را وارد این باند کرده بود. گفتنی است که گورو به‌عنوان رابط اصلی میان دارندگان حساب و کریش فعالیت می‌کرده است.

دانشجو ۱۹ ساله و خرید رمزارز با پول دزدی

گورو، یک دانشجو ۱۹ ساله به نام منتن را نیز جذب کرده بود که حساب بانکی‌ او برای دریافت مبلغ ۵۰ هزار روپیه (حدود ۶۰۰ دلار) استفاده شد و در ازاء آن کمیسیونی دریافت کرده بود. او همچنین در تحویل پول نقد برای تبدیل به رمزارز نیز مشارکت داشت. بر این اساس، هر سه نفر تأیید کردند که آدرس‌های کیف پول رمزارزی از طریق واتساپ رد و بدل می‌شده است. همچنین، تمامی تراکنش‌ها تحت نظارت کریش صورت می‌گرفته است.

نقش نیدی؛ ملکه رمزارز در قلب عملیات

پلیس هند ادعا کرده که نیدی آگاروال، معروف به ” ملکه رمزارز “، مهم‌ترین نقش را در این باند ایفاء کرده است. او نه‌تنها مسئول پول‌شویی درآمدهای مجرمانه بوده بلکه رمزارزها را از صرافی‌های بدون مجوز به‌صورت عمده خریداری و با سود به فروش می‌رسانده است. او همچنین یک حساب واتساپ با شماره بین‌المللی از طریق آشنایان محلی به دست آورده بود تا ردیابی نشود. پلیس نیز تأکید کرد که هیچ مجوز رسمی برای خرید و فروش ارز یا رمزارز نزد او پیدا نشده است.

ادامه تحقیقات برای شناسایی هم‌دستان خارجی

” راجا بانتیا “، رئیس پلیس منطقه شمال دهلی (DCP North)، اعلام کرد: ” این افشاگری‌ها، یک توطئه گسترده‌ را فاش کرده است. که شامل دست‌اندرکاران خارجی در تلگرام، فروشندگان غیرقانونی رمزارز و شبکه‌های پول‌ شویی دیجیتال در سطح ملی و بین‌المللی می‌شود. تحقیقات در این پرونده ادامه دارد و تلاش‌ها برای شناسایی دیگر اعضاء این باند و بازگرداندن مبالغ کلاهبرداری‌شده در جریان است. “

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
تتر
USDT
تتر
تتر ملکه ثبات، رمزارزی با ثبات قیمت که به دلار متصل است، به‌عنوان یک ابزار کلیدی در دنیای نوسانی ارزهای دیجیتال عمل می‌کند. با ارزش ثابت، تتر به شما این امکان را می‌دهد که ارزش دارایی‌های دیجیتال خود را حفظ کنید و به راحتی معاملات خود را انجام دهید.
خرید تتر
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx