بایننس سرمایه گذاری 500 میلیون دلاری در تصاحب توییتر ایلان ماسک را تایید کرد
صرافی بزرگ ارزهای دیجیتال بایننس نیم میلیارد دلار برای تصاحب توییتر رئیس تسلا، ایلان ماسک، هزینه کرده است.
چانگ پنگ ژائو، مدیر عامل بایننس، در پاسخ به گزارشهایی در مورد صرافی که احتمالاً همچنان از معامله توییتر مورد بحث حمایت میکند، امروز توییت کرد:
کارآموز ما میگوید ما 500 میلیون دلار را 2 روز پیش دریافت کردیم، احتمالاً درست زمانی که از من در مورد ایلان/توئیتر سؤال میشد.
CZ به سؤالی اشاره می کرد که در عربستان سعودی، جایی که او در کنفرانسی شرکت می کرد، درباره اینکه آیا او بر تعهد مالی به ماسک می ایستد یا خیر، پرسیده شد.
بر اساس گزارش روز سه شنبه بلومبرگ، مدیر عامل شرکت پاسخ داد:
“من هم اینچنین فکر میکنم.”
CZ مدیرعامل بایننس همچنین در توییتهای خود در روز پنجشنبه درباره این معامله اظهار نظر کرد و برخی از بازیگران مشهور این صنعت نیز از این معامله حمایت کردند، مانند معاملهگر داراییهای رمزنگاری شده و جاش راگر، بنیانگذار Blockroots.
بلومبرگ به نقل از CZ گفت:
هدف ما این است که در کنار هم قرار دادن رسانه های اجتماعی و وب 3 به منظور گسترش استفاده و پذیرش فناوری کریپتو و بلاکچین نقش داشته باشیم. بایننس در ماه می گفت که این مبلغ را برای خرید 44 میلیارد دلاری ماسک از توییتر اختصاص خواهد داد.
از روز پنجشنبه، این معامله رسماً انجام شد و ایلان ماسک ویدیویی از ورود خود به دفتر مرکزی توییتر در 26 اکتبر در توییتر منتشر کرد.در 27 اکتبر، ماسک در نامه ای به تبلیغ کنندگان گفت که توئیتر را برای “کمک به بشریت” خریداری کرده است. وی گفت: برای آینده تمدن داشتن یک میدان دیجیتال مشترک شهر مهم است.
ماسک استدلال میکند که رسانههای اجتماعی در حال حاضر در خطر رفتن به راست یا چپ افراطی هستند که باعث ایجاد شکاف بیشتر در جامعه میشود.
وی امروز افزود:
در همین حال، همانطور که بلومبرگ گزارش داد، مقامات دولت جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در حال بحث در مورد اینکه آیا این کشور باید برخی از سرمایه گذاری های ماسک را تحت بررسی های امنیت ملی قرار دهد، از جمله قرارداد توییتر، بحث کرده اند.
این گزارش به نقل از گرگوری لافیت، رئیس معاملات آربیتراژ ادغام در Tradition Securities and Futures، گفت:
برخی از مقامات آمریکایی ممکن است نگران سرمایهگذاران خارجی باشند که از پیشنهاد ماسک حمایت میکنند، از جمله شاهزاده الولید بن طلال عربستان سعودی، بایننس – یک صرافی دارایی دیجیتال که توسط یک بومی چینی تاسیس و اداره میشود – و صندوق ثروت مستقل قطر.
در ماه سپتامبر، CZ، که بومی چین است، گفت که بایننس یک شرکت چینی نیست.
برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.