آیا برای نام کاربری در شبکه های اجتماعی هزینه می کنید؟ تلگرام امیدوار است پاسخ شما مثبت باشد.
تلگرام روز پنجشنبه در یک کانال رسمی اعلام کرد که این برنامه پیام رسانی به زودی یک پلت فرم حراج نام کاربری را در بلاک چین The Open Network (TON) راه اندازی می کند.
پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام، این پروژه را در ماه آگوست فاش کرد و از موفقیت حراج اخیر TON برای نام کاربری کیف پول خود الهام گرفت. برخی از آنها، از جمله “casino.ton” بیش از 200000 دلار فروخته شد. او گفت:
اگر TON توانسته است به این نتایج دست پیدا کند، تصور کنید تلگرام با ۷۰۰ میلیون کاربرش چقدر میتواند موفق باشد اگر نامهای کاربری@، لینکهای گروه و کانالهای رزرو شده را برای حراج بگذاریم.
وی افزود:
سایر عناصر اکوسیستم تلگرام از جمله کانالها، استیکرها یا ایموجیها نیز میتوانند بعداً بخشی از این بازار شوند.
پرداخت برای نام کاربری جدید نیست. بر اساس گزارش ردیاب بازار Non Fungible، بیش از نیم میلیون نفر از طریق سرویس نام اتریوم (ENS) برای نام های کاربری در اتریوم پرداخت کرده اند.
این فقط یک پدیده وب 3 نیست. به دست آوردن نام کاربری مورد نظر در پلتفرم هایی مانند توییتر و اینستاگرام سخت تر و سخت تر می شود و برخی افراد برای به دست آوردن آن تلاش زیادی می کنند. نکات و ترفندهای آنلاین همه چیز را از درخواست از پلتفرمها برای تخصیص مجدد نامهای کاربری استفادهنشده گرفته تا طرحهای دقیق حق چاپ را پیشنهاد میکنند. دیگران از این هم فراتر می روند. برخی از سرویس ها حتی نام رسانه های اجتماعی را از طریق هک مالک اصلی به دست می آورند.
تلگرام در سال 2018 شروع به کاوش در راه حل های بلاک چین و کار بر روی شبکه باز تلگرام کرد. در اواخر همان سال، 1.7 میلیارد دلار از فروش خصوصی توکن های TON جمع آوری کرد.
در اکتبر 2019، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده تلگرام را به انجام یک عرضه اوراق بهادار ثبت نشده متهم کرد و از کمپانی شکایت کرد. در سال 2020، تحت فشار رگولاتورها، تلگرام این پروژه را رها کرد. توسعه دهندگان منبع باز به کار روی پروژه ادامه دادند. در سال 2022، با یک شبکه اصلی زنده و کاملاً عملیاتی، آن را به عنوان The Open Network تغییر نام داد.