آموزش کار با ابزار AVP یا Anchored Volume Profile در تریدینگ ویو

انتشار 1 سال قبل
آنچه می‌خوانید...

حجم معاملات ثبت شده یکی از مهم‌ترین عواملی است که قبل از هر معامله‌ای باید بررسی شود؛ چرا که می‌تواند پیوت‌های مینور را به ماژور، اصلاح‌ها را به روند و نوسانات قیمتی را به پامپ یا دامپی بزرگ تبدیل کند. در واقع بهتر است بگوییم که قوای محرکه یک بازار، حجم معاملات آن است و […]

ابزار AVP در تریدینگ ویو

حجم معاملات ثبت شده یکی از مهم‌ترین عواملی است که قبل از هر معامله‌ای باید بررسی شود؛ چرا که می‌تواند پیوت‌های مینور را به ماژور، اصلاح‌ها را به روند و نوسانات قیمتی را به پامپ یا دامپی بزرگ تبدیل کند. در واقع بهتر است بگوییم که قوای محرکه یک بازار، حجم معاملات آن است و به همین دلیل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. پلتفرم تریدینگ ویو ابزارهای مفید و کاربردی را به معامله‌گران بازارهای مالی ارائه می‌دهد؛ یکی از این ابزارها هم که به نسبت جدیدتر است ابزار AVP یا Anchored Volume Profile نام دارد و برای تحلیل حجم معاملات در بازه‌های قیمتی مختلف استفاده می‌شود. در این مقاله با بررسی و معرفی این اندیکاتور و آموزش نحوه استفاده و تنظیم آن همراه ما باشید.

[ez-toc]

Anchored Volume Profile چیست؟ 

با استفاده از این ابزار می‌توانید حجم معاملات را نسبت به قیمت، از یک کندل انتخابی تا انتهای نمودار، بررسی کنید. داده‌های این ابزار به‌صورت یک نمودار میله‌ای در کناره چپ یا راست نمودار نمایش داده می‌شود و از اجزای زیر تشکیل شده است:

۱- نمودار میله‌ای با قسمت‌های کم‌رنگ و پر رنگ

۲- خط POC، VAH و VAL

۳- ناحیه VA

برای افزودن این ابزار به نمودار خود، از قسمت Forecasting and measurement tools نوار ابزار کنار صفحه، گزینه Anchored Volume Profil ‌‌را انتخاب کنید.

آموزش ابزار AVP

کار با ابزار AVP

تنظیمات ابزار AVP در تریدینگ ویو

با کلیک روی یکی از میله‌های نمودار می‌توانید وارد تنظیمات این ابزار شوید. تنظیمات این ابزار عبارت‌اند از:

1- Inputs:

 Rows Layout: شیوه نمایش ابزار بر روی نمودار را تعیین می‌کند

Row Size: با این گزینه می‌توان تعداد میله‌های ابزار که برای نمایش حجم معاملات مورداستفاده قرار می‌گیرند را تغییر داد. هرچه تعداد این میله‌ها بیش‌تر باشد دقت ابزار در نمایش حجم معاملات بازه‌ها بیش‌تر می‌شود.

Volume: می‌توانید انتخاب کنید که چه نوعی از داده‌ها حجمی در میله‌ها مورداستفاده قرار بگیرند. پیشنهاد می‌شود که این گزینه را تغییر ندهید.

Value Area Volume: با تغییر این مقدار می‌توانید انتخاب کنید که تمرکز ابزار بر چه درصدی از حجم معاملات باشد. برای مثال اگر مقدار ۳۰ را وارد کنید کمترین مساحتی از ابزار را به شما نشان می‌دهد که 30 درصد از حجم معاملات بازه را در بر می‌گیرد.

2- Style:

Values: با استفاده از گزینه حجم معاملات هر میله از نمودار به شما نمایش داده می‌شود

VAH: قیمت سقف کادر پررنگ را به شما نمایش می‌دهد

VAL: قیمت کف کادر پررنگ را به شما نمایش می‌دهد

POC:یک خطی افقی را از پر معامله ترین میله‌ی ابزار رسم می‌کند

نحوه کار با AVP

برای آموزش نحوه کار با ابزار AVP نمودار BTCUSDT زیر را به‌عنوان‌مثال در نظر بگیرید:

آموزش تریدینگ ویو

حال ابزار AVP ‌را انتخاب می‌کنیم و کندلی که کف قیمتی را تشکیل داده است به‌عنوان نقطه شروع انتخاب می‌کنیم.

کار با تریدینگ ویو

حال باتوجه‌به شرایط برای تنظیم AVP اقدام می‌کنیم:

باتوجه‌به اینکه بازه زمانی طولانی‌ای را برای بررسی در نظر داریم تعداد ستون‌ها را ۳۰ و Value Area Volume ‌را 20 در نظر گرفتیم و به داده‌های زیر دست یافتیم:

ترید با ابزار AVP

حال می‌توان مشاهده کرد که گره‌های معاملاتی کجاست و کدام نواحی قیمتی در صورتی لمس دوباره، قابلیت تأثیرگذاری بیشتری بر قیمت دارند؛ این نواحی را در عکس زیر با خطوط بنفش‌رنگ مشخص کرده‌ایم:

بهترین ابزار تریدینگ ویو

همان‌طور که مشاهده می‌کنید قیمت بعد از هر برخورد با سطوح مشخص شده واکنشی هیجانی از خود نشان داده است که دلیل آن، سطح بسیار زیاد سفارشات آن ناحیه است.

جمع‌بندی

به طور خلاصه این ابزار تریدینگ ویو می‌تواند در تعیین نواحی بازگشتی یا Reversal Zones و قدرتشان بسیار کاربردی باشد. با استفاده از این ابزار می‌توان در نواحی که قیمت قبلاً آن‌ها را تجربه کرده است نقاط حساس را پیدا کرد و با ترکیب آن با دیگر سبک‌های تحلیل نظیر پرایس‌اکشن، فیبوناچی و… دقت تحلیل را افزایش داد.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx