افزایش برخورد کویت با استخراج غیرقانونی رمزارز

انتشار 14 ساعت قبل
آنچه می‌خوانید...

مقامات کویتی در واکنش به سوءاستفاده از برق ارزان برای استخراج رمزارز، ۱۱۶ نفر را بازجویی و ۳۱ پرونده تخلف را بررسی کرده‌اند. با وجود ممنوعیت کامل ماینینگ از ۲۰۲۳، فعالیت‌های غیرقانونی ادامه یافته و موجب فشار بر شبکه برق شده است. این در حالی است که کویت با بحران گرمای تابستان روبه‌رو است.

برخورد کویت با استخراج غیرقانونی رمزارز

به گزارش ارزینجا و به نقل از Decrypt، در پی تشدید اقدامات نظارتی علیه استخراج غیرقانونی رمزارز، مقامات کویت تاکنون ۱۱۶ نفر را مورد بازجویی قرار داده‌اند. این اقدام در چهارچوب بررسی ۳۱ پرونده در خصوص استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج ارز دیجیتال در ۵۹ واحد مسکونی انجام شده است. همچنین، بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، مقامات ادعا می‌کنند که این فعالیت‌ها فشار قابل‌توجهی بر شبکه برق کشور وارد کرده و موجب قطعی گسترده برق شده است. در همین حال، به نقل از روزنامه کویت تایمز، دادستان عمومی این کشور وعده داده است که با متخلفان به‌صورت ” قاطع و قانونی ” برخورد خواهد شد.

هشدار وزارت کشور و آغاز عملیات امنیتی گسترده علیه استخراج غیرقانونی رمزارز

این اقدامات تنها دو هفته پس از هشدار وزارت کشور کویت صورت می‌گیرد. این وزارتخانه از کشف بیش از ۱۰۰۰ محل استخراج غیرقانونی رمزارز در سطح کشور خبر داده بود. در این هشدار همچنین آمده بود که استخراج رمزارز، نوعی ” سوءاستفاده غیرقانونی از نیروی برق ” محسوب می‌شود و ” تهدیدی مستقیم برای امنیت عمومی ” به شمار می‌رود. علاوه بر این، تنها سه روز پس از انتشار این هشدار، کمیته‌ای بین‌نهادی با همکاری بخش امنیت جنایی وزارت کشور، یک عملیات گسترده امنیتی را برای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی ماینینگ آغاز کرد.

هزینه پایین برق؛ محرک فعالیت‌های غیرقانونی

در همین راستا، در سال ۲۰۲۳، کویت به‌طور کامل استخراج هرگونه ارز دیجیتال و دارایی مجازی را ممنوع اعلام کرد. این تصمیم با هدایت نهادهای مبارزه با پول‌شویی و نظارت مالی اتخاذ شد و منجر به اجرایی شدن یک ممنوعیت مطلق در سطح ملی گردید. لازم به ذکر است که ساکنان کویت، برق را با هزینه‌ای معادل ۴.۶ سنت به‌ازاء هر کیلووات‌ساعت دریافت می‌کنند. این رقم تقریباً چهار برابر کمتر از میانگین هزینه برق برای مصرف‌کنندگان خانگی در ایالات متحده (۱۶.۴۴ سنت) است. در نتیجه، این تفاوت هزینه موجب شده تا استخراج رمزارز، علی‌رغم غیرقانونی بودن، برای برخی سودآور باشد.

نگرانی از اوج مصرف برق در تابستان

بر اساس داده‌های شرکت CEIC Data، تولید برق کویت در ژانویه ۲۰۲۵ به ۵۱۱۰ گیگاوات‌ساعت رسیده است. بااین‌حال، دولت کویت از شهروندان خواسته تا مصرف خود را کاهش دهند؛ چرا که دمای تابستان در منطقه ممکن است به بیش از ۵۲ درجه سانتی‌گراد برسد و فشار مضاعفی بر شبکه برق وارد کند.

تناقض اقلیم با فعالیت استخراج غیرقانونی رمزارز

در ادامه، اگرچه برق ارزان است، اما اقلیم گرم کویت مناسب فعالیت‌های استخراج رمزارز نیست. طبق مطالعه‌ای از اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در سال ۲۰۲۴، تجهیزات ماینینگ بین ۱۰۰۰ تا ۸۰۰۰ وات برق مصرف می‌کنند و در هوای بسیار گرم به سیستم‌های خنک‌کننده قوی نیاز دارند. در حالی که ماینینگ یکی از عوامل فشار بر شبکه برق به شمار می‌رود، برخی طرفداران آن ادعا می‌کنند که این صنعت می‌تواند در تثبیت شبکه برق نقش مثبت داشته باشد. پژوهش جدید مرکز مطالعات مالی جایگزین دانشگاه کمبریج نیز نشان می‌دهد که استفاده از انرژی‌های پایدار در استخراج بیت‌ کوین (BTC) به ۵۲.۴ درصد رسیده است. این در حالی است که رقم ذکر شده در سال ۲۰۲۲ تنها ۳۷.۶ درصد بود.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
بیت کوین
BTC
بیت کوین
بیت کوین ، که با نماد BTC نمایش داده می‌شود، یک ارز دیجیتال یا ارز مبتنی بر فناوری بلاکچین است. BTC در سال 2009 توسط شخص یا گروهی ناشناس با نام مستعار "ساتوشی ناکاموتو" ساخته و معرفی شد و تا به امروز معروف‌ترین و پراستفاده‌ترین ارز دیجیتال جهان است.
خرید بیت کوین
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx