وضعیت قیمت ریپل
ریپل مدتی است که درگیر یک دعوی حقوقی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) است. فشار خرید ریپل رو به افزایش بوده است، و قیمت ریپل نیز روند صعودی نداشته است. همین امر، HODLing را برای سرمایه گذاران دشوار می کند.
پس از سقوط بازار در ماه ژوئن، قیمت بسیاری از ارزهای دیجیتال دوباره افزایش یافته و ضررهای خود را جبران کرده اند. با این حال، برخی دیگر از رمزارزها نتوانستند عملکرد خوبی داشته باشند.
ریپل در شرایط سختی به سر می برد. ریپل 16.38 درصد از پایین ترین سطح خود در ژوئن افزایش یافته و در زمان انتشار این مقاله قیمت ریپل 36 سنت بوده است.
خبر بد دیگر، این است که افزایش فشار خرید ممکن است به زودی به حد اشباع برسد. همین می تواند باعث نزولی شدن روند فعلی شود.
قابل ذکر است که قیمت ریپل نسبت به بالاترین رکورد خود در می 2021، 81.6 درصد کاهش یافته است.
وقتی ریپل در اکتبر یا نوامبر 2021 رشدی نکرد، سرمایهگذاران واکنش چندانی نشان ندادند. اما در اوج فعلی، ممکن است واکنش نشان دهند. این نکات در داده های آن چین قابل مشاهده است.
اولاً، آدرسهای فعال در شبکه به بالاترین رقم یک روزه خود از زمان پیدایش این ارز دیجیتال به 258 هزار آدرس رسیدند.
آخرین باری که این تعداد سرمایه گذار فعال بودند ژانویه 2022 بود.
بررسی رفتار سرمایه گذاران بلندمدت ریپل
جالب اینجاست که اکثر این کاربران فعال، هولدرهای بلند مدتی بودند که حداقل برای مدت یک سال، ریپل های خود را حفظ کرده بودند.
اگرچه شواهد صریحی وجود ندارد که این سرمایه گذاران اقدام به فروش سنگین ریپل های خود کنند، اما مسلم است که بسیاری از عرضه های اخیر ریپل مربوط به سرمایه گذاران بلندمدت بوده است.
فعالیت آنها منجر به به رسیدن این شبکه به بالاترین میزان مصرف در 20 ماه اخیر است.
آخرین باری که چنین پدیده ای مشاهده شد در نوامبر 2020 بودک زمانی که ریپل طی دو هفته 42 درصد کاهش یافت.
بنابراین، این ثابت میکند که سرمایه گذاران بلندمدت تنها زمانی اقداماتی را انجام می دهند که; قیمت ریپل در وضعیت غیر سودده قرار بگیرد و اگر ریپل برای مدت طولانی در این مرحله گیر کند; ممکن است منجر به خروج این سرمایهگذاران شود. .