قیمت سولانا در سال ۲۰۲۵

پیش بینی قیمت سولانا
  • سهراب مرشدی
  • زمان مطالعه: 20دقیقه
  • دیدگاه ها ‏بدون دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 443 نفر

پیش بینی قیمت سولانا تا سال ۲۰۲۵

سولانا یکی از اولین ارزهای دیجیتال است که از الگوریتم‌های اجماع اثبات تاریخ (PoH) و اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند. در سپتامبر ۲۰۲۲ در مصاحبه ای با مجله فناوری بلومبرگ، آناتولی یاکوونکو، بنیانگذار سولانا، اظهار داشت که ادغام اخیر اتریوم بدون شک بر بازار ارزهای دیجیتال تأثیر گذاشته است. با این حال، سولانا تراکنش‌های کاربران و اپلیکیشن‌های بیشتری را در روز از مجموع کل بلاک‌چین‌های مبتنی بر اتریوم پردازش می‌کند. محبوبیت روزافزون آن را می توان با این واقعیت ارزیابی کرد که استیو هاروی، کمدین و مجری مشهور تلویزیونی آمریکایی نیز به این گروه پیوسته است. او این کار را زمانی انجام داد که در سپتامبر سال گذشته نمایه توییتر خود را به یک NFT از یک میمون که مبتنی بر شبکه سولانا بود، تغییر داد. جسون درولو، خواننده آمریکایی، سال گذشته درباره هیجان خود برای این توکن توییت کرد و گفت که روی سولانا سرمایه گذاری کرده و از آن لذت برده است.

استیو هاروی NFT

سولانا در ۹ دور سرمایه گذاری حدود ۳۳۵.۸ میلیون دلار جمع آوری کرده است که آلامدا ریسرچ، اندرسن هوروویتز و پلی چین سرمایه گذاران اصلی آن هستند. با این حال، ثابت شده است که سال جاری تاکنون برای همه ارزهای دیجیتال بسیار بی ثبات بوده است و سولانا نیز از این فشار بی نصیب نبوده است. تا کنون حداکثر قیمت آن در سال جاری ۱۳۶.۳۸ دلار مربوط به تاریخ ۳ آوریل بوده است. بلاکچین سولانا اخیرا هک شد و هزاران کاربر گزارش دادند که سرمایه خود را به ارزش حدود ۸ میلیون دلار از دست داده اند. در زمان نگارش این مقاله، آلتکوین پس از مواجهه با فشار فروش بسیار با قیمت ۱۴.۳۹ دلار معامله می شد.

نمودار قیمت سولانا

نمودار قیمت سولانا

در اوایل آگوست امسال، هزاران حساب سولانا تخلیه شد. با این حال، بنیاد سولانا به فایننشال تایمز گفت که «به‌نظر نمی‌رسد» این سوءاستفاده ها بر زیرساخت‌های اصلی آن تأثیر گذاشته باشد، بلکه ناشی از یک اشکال نرم‌افزاری است که توسط چندین کیف پول محبوب در میان کاربران سولانا استفاده می‌شود. میلیاردر آمریکایی ارزهای دیجیتال، سم بنکمن فرید، مدیر عامل صرافی FTX، در مصاحبه ای با فورچون گفت که سولانا بیشترین یکی از توکن هایی است که بسیار دست کم گرفته شده است. او اضافه کرد که اگرچه سیستم سولانا خود را در معرض آسیب‌پذیری‌های بسیاری قرار داده است، اما همچنان به جابجایی مرزهای بلاکچین ادامه می‌دهد و این همان کاری است که بلاکچین‌ها برای رشد باید انجام دهند.

با این حال، صندوق سرمایه گذاری مجازی سایبر کپیتال به اندازه سم بنکمن فرید مشتاق نیست. او در توییتی نوشت که سولانا دارای باگ های بسیار زیادی مانند توقف‌های متعدد شبکه آن است. شبکه سولانا در حال حاضر یکی از بهترین مکان‌ها برای مینت NFT و برنامه‌های دیفای است. رید هافمن، کارآفرین و میلیاردر آمریکایی، که بیشتر به عنوان یکی از بنیانگذاران لینکدین شناخته می شود، در ماه جولای در توییتر اعلام کرد که مجموعه ای از NFT های مبتنی بر سولانا را بر اساس تصاویر ایجاد شده با استفاده از نرم افزار OpenAI منتشر می کند. او اضافه کرد که اولین قطعه را در پلتفرم مجیک ادن، بزرگترین بازار NFT سولانا، به حراج خواهد گذاشت. مجیک ادن بازار پیشرو NFT مبتنی بر شبکه سولانا است. تمرکز آن بر جامعه هنری، در دسترس بودن ابزارهای ساده، و تنوع توکن‌های ایجاد شده و ارائه شده برای تبدیل آن به نیرویی قابل محاسبه در جامعه NFT است. اساسا، سولانا به عنوان الگویی برای سایر بلاکچین هایی که به دنبال رشد هستند، ظاهر شده است.

چرا این پیش بینی ها اهمیت دارند

امروزه بلاکچین سولانا یکی از سریع‌ترین ارزهای دیجیتال در حال رشد در بازار است که تاکنون تقریباً ۱۰۰ میلیارد تراکنش داشته است. میانگین هزینه تراکنش در این پلتفرم ۰.۰۰۰۲۵ دلار است که آن را به یکی از مقرون به صرفه ترین آلت کوین ها در جهان کریپتو تبدیل می کند. با داشتن ۱۸۵۰ نود اعتبارسنجی، ادعا می کند که یکی از امن ترین شبکه های بلاکچین نیز هست. بنیاد سولانا اعلام کرده است که در مجموع ۵۳۴ میلیون توکن سولانا در گردش منتشر خواهد شد. در حال حاضر، حدود ۳۶۳ میلیون توکن آن در گردش است.

امروز، نهمین ارز دیجیتال بزرگ در بازار است که ارزش بازار آن ۱۱.۷ میلیارد دلار است. بلاک چین سولانا دارای هشت ویژگی از جمله اثابت تاریخ، Cloudbreak و Sealevel است. به لطف سرعت بالا و هزینه کم، سولانا به خوبی مورد توجه سرمایه گذاران کوچک و نهادی در سراسر جهان قرار گرفته است. سولانا به مشتریان خود اطمینان داده است که هیچ گونه هزینه و مالیاتی افزایش نخواهد یافت. هزینه های پایین تراکنش آن، مقیاس پذیری یا سرعت پردازش پروتکل را به خطر نمی اندازد.

چیزی که در مورد بلاکچین سولانا منحصر به فرد است این است که این اولین پلتفرمی است که مکانیسم «اثبات تاریخ» را برای استخراج رمزارز تطبیق داده است. یک وایت پیپر در سال ۲۰۱۷ که توسط یاکوونکو منتشر شد، روشی را برای زمان‌سنجی شرح داد که او آن را اثبات تاریخ نامید. این مقاله استدلال می‌کند که زمان طولانی مورد نیاز برای دستیابی به اجماع در مورد تراکنش روی بلاکچین‌های معمولی مانند بیت‌کوین و اتریوم، به عنوان مانعی در برابر مقیاس‌پذیری این پروژه‌ها عمل کرده است. برای مقابله با این چالش، این مقاله روش جدیدی از اجماع را پیشنهاد کرد. اثبات تاریخ که یک دفتر کل ثبت وقایع را در زمان وقوع و زمان ایجاد می‌کند.

فرآیند اعتبار سنجی در سولانا از طریق ترکیبی نوآورانه از مکانیسم‌های اجماع اثبات تاریخ و اثبات سهام انجام می‌شود و تلاش می‌کند تا بر مسائل دوگانه امنیت و مقیاس‌پذیری که شبکه اتریوم با آن مواجه شده بود، پیروز شود. چیزی که در مورد بلاکچین سولانا منحصر به فرد است این است که اولین پلتفرمی است که مکانیسم “اثبات تاریخ” را روی شبکه خود تطبیق داده است. رویکرد نوآورانه آن به فناوری کشش قابل توجهی در بازار به دست آورده است. بنابراین، سرمایه گذاران باید از عملکرد قبلی، احساسات فعلی بازار و پیش بینی های آینده به خوبی آگاه باشند. در این بخش، پارامترهای کلیدی عملکرد سولانا را با تاکید ویژه بر قیمت، ارزش بازار و حجم آن از نزدیک مشاهده خواهیم کرد. همچنین پیش‌بینی‌های محبوب‌ترین و قابل اعتمادترین تحلیل‌گران جهان، علاوه بر شاخص ترس و طمع را برای ارزیابی پیش‌بینی‌های آینده، خلاصه خواهیم کرد.

قیمت سولانا، ارزش بازار و سایر معیارها

پس از یک عملکرد بسیار موفق در سال گذشته، بازار ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ شروع به سقوط کرد. از حدود ۱۷۸ دلار در اوایل ژانویه، قیمت سولانا در اواسط مارس به کمتر از ۸۰ دلار کاهش یافت. در اوایل آوریل، از مرز ۱۳۵ دلار عبور کرد و دوباره به نزول خود ادامه داد. تا پایان سال ۲۰۲۰، ارزش بازار سولانا تنها کمی بیش از ۷۰ میلیون دلار بود. سال ۲۰۲۱ برای این ارز رویایی بود زیرا ارزش بازار آن بی محابا بالا می‌رفت و در ۶ نوامبر به ۷۸ میلیارد دلار رسید. زمانی که سال ۲۰۲۲ شروع شد، ارزش بازار آن ۵۵.۱۹ میلیارد دلار بود که پس از آن در ۱۳ مارس به پایین ترین سطح خود یعنی ۲۵.۴۹ میلیارد دلار رسید. شرایط بازار در ماه آوریل، قبل از اینکه دوباره سقوط کنند، برای مدت کوتاهی بهتر شد.

جیمز تراتمن از مساری اخیراً گزارشی منتشر کرده است که وضعیت سولانا را در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ تحلیل می‌کند. با توجه به نوسانات رایج در مقیاس‌ها در سه ماهه اول، سولانا به طور کامل سقوط کرد. در ادامه شرایط اقتصاد کلان برای صنعت کریپتو بدتر شد زیرا مقررات سخت‌گیرانه‌تر در کشورهای مختلف ادامه یافت و ما شاهد سقوط ۶۰ میلیارد دلاری استیبل کوین UST و لونا بودیم. به دلیل عملکرد بد شبکه فعالیت آن کاهش یافت و میانگین کارمزد تراکنش ها به نوبه خود ۴۰.۶ درصد کاهش یافت. در سه ماهه دوم، نسبت P/S آن ۸۴۷ برابر بود. در مقایسه با سه ماهه اول، ارزش کل قفل شده آن نیز حدود ۶۸ درصد کاهش یافته است، مشابه کاهش ۷۰ درصدی ارزش کل قفل شده (TVL) در تمام ۱۰ پروتکل برتر دیفای.

در این گزارش همچنین اشاره شد که سولانا یکی از بلاکچین های پیشرو برای تراکنش های NFT است. در حال حاضر، سولانارت، متاپلکس، و مجیک ادن و چندین بازار NFT دیگر در آن قرار دارند. بنابراین، افزایش در این طبقه دارایی می تواند بر روی قیمت و حجم ارز دیجیتال بومی آن نیز تأثیر بگذارد.

پیش بینی قیمت سولانا ۲۰۲۵

ما باید درک کنیم که پیش بینی های کارشناسان بسیار متفاوت است. هر تحلیلگر برای پیش‌بینی بازار و معیارهای ارزهای مختلف، مجموعه خاصی از عوامل را ارزیابی می‌کند. این تحلیلگران روندهای قبلی بازار و همچنین گمانه زنی های آتی را مطالعه می کنند و سپس به پیش بینی های خود می رسند. بنابراین بدیهی است که پیش بینی های بازار به طور قابل توجهی متفاوت است. حتی در آن زمان، تغییرات غیرمنتظره تکنولوژی و اقتصادی همچنان بازار را دگرگون می کند و در نتیجه بر معیارهای ارزی تأثیر می گذارد. اکنون اجازه دهید نگاهی بیندازیم که تحلیلگران مختلف ارزهای دیجیتال در مورد آینده سولانا در سال ۲۰۲۵ چه می گویند.

یک پست وبلاگ Changelly ادعا کرد که حداکثر و حداقل قیمت سولانا در سال ۲۰۲۵ به ترتیب ۲۱۳.۵۵ دلار و ۱۷۴.۴۳ دلار خواهد بود. به طور متوسط، سولانا در سال ۲۰۲۵ حدود ۱۷۹.۵۷ دلار معامله می شود. پنل کارشناسان فایندر نیز پیش بینی هایی برای این ارز دیجیتال داشتند. با توجه به پنل، می توان انتظار داشت که سولانا تا سال ۲۰۲۵ به ۱۶۶ دلار برسد. شایان ذکر است که این پیش بینی ها در ماه گذشته انجام شده است. برعکس، پیش‌بینی‌های این پنل در ژانویه ۲۰۲۲ نشان می‌دهد که سولانا در سال ۲۰۲۵ به ۴۸۶ دلار خواهد رسید.

الکس ناگاروسکی از دیجیتال ایکس نسبت به آینده سولانا خوش بین بوده و ادعا می کند:

سولانا چندین به‌روزرسانی پروتکل امیدوارکننده را اجرا کرده است که به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت باعث کاهش خاموشی‌ها شده است. باید دید این ثبات ادامه خواهد داشت یا خیر. سولانا بخش قابل توجهی از بازار NFT را از اتریوم تصاحب کرده است و یک رقیب قدر در مسابقه لایه۱ ها بوده است.

نتیجه گیری

درست نیست که به این واقعیت اشاره نکنیم که شبکه سولانا مستعد قطعی های احتمالی در آینده است و سابقه خوبی نداشته است. آیا این قطعی ها ادامه خواهند داشت و آیا احتمالاً در آینده تأثیری بر قیمت سولانا خواهند داشت؟ خب، شاید برای گفتن خیلی زود باشد. با این حال، به گفته مدیرعامل بیت ویو:

“… مراقب سولانا باشید، این تنها بلاکچینی است که به طور مرتب قطعی های زیادی دارد، که برای یک فناوری مالی قابل قبول نیست.”

در واقع، بیش از ۶۵ درصد از اعضای پانل فایندر معتقدند که شبکه سولانا همچنان شاهد خاموشی های بیشتری در آینده خواهد بود. سولانا با این وجود به اجرای راه حل هایی برای افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه خود ادامه داده است. همچنین بر گسترش اکوسیستم بازار خود با پذیرش بازارهای NFT، سازگاری با ماشین مجازی اتریوم (EVM)، ترویج سولانا پی و معرفی گوشی هوشمند سولانا تمرکز دارد. سولانا در میان بازارهای مالی غیرمتمرکز (دیفای)، بازارهای توکن‌های غیرمثلی (NFT) و جوامع بازی اعتبار زیادی کسب کرده است. ارائه‌دهنده خدمات کیف پول ارزهای دیجیتال فانتوم اخیراً شروع به ارائه تسهیلاتی برای سوزاندن توکن‌ها کرده است تا کاربران بتوانند در برابر توکن‌های غیرمثلی جعلی (NFT) ارسال شده توسط کلاهبرداران ایمن بمانند. با توجه به آنچه گفته شد، ذکر این نکته مهم است که اخیراً، صرافی منگو مارکتز که روی شبکه سولانا کار می‌کند مورد حمله هکری ۱۰۰ میلیون دلاری قرار گرفت.

بلافاصله پس از آن، هکر هویت خود را در توییتر فاش کرد و از اقدامات خود به عنوان “یک استراتژی تجاری بسیار سودآور” یاد کرد. Avraham Eisenberg اقدامات خود را توضیح داد و گفت که اقدامات آنها اقدامات بازار باز قانونی بود. همچنین بازی Stepn که روی سولانا کار می‌کند همکاری خود را با باشگاه فوتبال اتلتیکو مادرید و صرافی ارز دیجیتال Whalefin شروع کرد و ۱۰۰۱ کفش فوتبال NFT انحصاری را منتشر کرد.

ما هنوز در روزهای اولیه وب۳ هستیم. با رشد اکوسیستم کریپتو، تعداد افراد سودجویی که به دنبال راه هایی برای سرقت وجوه کاربران هستند نیز افزایش یافته است. رشد سریع در محبوبیت NFTها منجر به یک روش رایج حمله برای کلاهبرداران و اسپم NFTها شده است. کاهش قابل توجه فعالیت NFT مبتنی بر سولانا نیز یکی از عوامل اصلی کاهش ارزش توکن آن است. مجموع کاربران هفتگی سولانا در پلتفرم های مختلف NFT بیش از ۳۳ درصد کاهش یافته است.

سرمایه‌گذاران باید در نظر داشته باشند که بازار مالی به‌ویژه بازار ارزهای دیجیتال بسیار پرنوسان است. نه فردی و نه تحلیلگران مبتنی بر هوش مصنوعی نمی‌توانند اتفاقات غیرمنتظره را پیش‌بینی کنند و پیش‌بینی‌های آن‌ها به احتمال زیاد اشتباه می‌شود. به همین دلیل است که باید تحقیقات خود را انجام دهید و معقولانه سرمایه گذاری کنید.

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏بدون دیدگاه
0 0 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx