بهترین ساعت روز برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال در ایران

بهترین زمان ترید ارزهای دیجیتال
  • احمد محمدیان
  • زمان مطالعه: 12دقیقه
  • دیدگاه ها ‏ ۱۲ دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 15706 نفر

بهترین زمان ترید در بازار رمزارزها چه زمانی است؟ بهترین روزهای هفته برای ترید ارزهای دیجیتال چه روزهایی است؟ این‌ها سوالاتی هستند که ممکن است قبل از ورود به بازار ارزهای دیجیتال فکر شما را مشغول کنند. ارزهای دیجیتال ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته توسط سرمایه گذارانی در سراسر جهان معامله می شوند. با این حال برخی از ساعات، روزها و… برای معامله کردن مناسب‌تر هستند. با اطلاع از این موضوع می‌توان برای معاملات رمزارزها برنامه ریزی بهتری داشت. در این مقاله به پاسخ این سوال می‌پردازیم که چه زمان‌هایی برای معامله کردن بهتر هستند؟

بازار کریپتو الگوهای متفاوتی دارد!

در بازارهای سهام روش‌های زیادی وجود دارد که سرمایه‌گذاران بهترین زمان ترید را تشخیص دهند، اما قوانین و الگوهای معاملاتی ارزهای دیجیتال، همیشه با سایر بازارها یکی نیست. درست است که تریدرها می‌توانند در زمان‌های خاصی، در بهترین قیمت ممکن خرید خود را انجام دهند، اما با این حال نوسانات بازار ارزهای دیجیتال و رفتار رمزارزها در زمان های مختلف متفاوت است.

بهترین زمان ترید

بهترین زمان ورود به بازار کریپتو چه زمانی است؟

برخلاف سایر بازارها، ترید ارزهای دیجیتال و ورود به این بازار ساده‌تر است. افزایش تورم نیز باعث شده است که بسیاری از افراد سرمایه گذاری در رمزارزها را به عنوان یک درآمد جانبی انتخاب کنند. جذابیت تبدیل بالقوه یک سرمایه گذاری کوچک به میلیون ها دلار، بسیاری از افراد را وادار کرده تا شانس خود را با دارایی های دیجیتال امتحان کنند. یا این حال، همانطور که گفته شد، بازار رمزارزها با سایر بازارهای مالی تفاوت دارد. نا آگاهی از این تفاوت‌ها می‌تواند منجر به ضرر و زیان‌ شود؛ زیرا برخی از معامله گران الگوهایی را در این بازار دنبال می‌کنند که عملا متعلق به این بازار نوظهور نیست. یکی از این تفاوت‌ها بهترین زمان معامله در بازار رمزارزها است و اغلب سرمایه گذاران از خود می پرسند که بهترین زمان برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال چه زمانی است؟

بهترین زمان ترید ارزهای دیجیتال در روز

یکی از مزایای معاملات ارز دیجیتال این است که محدودیت زمانی ندارد. اما بسیاری از سرمایه گذاران در همان ساعاتی که بورس نیویورک (NYSE) باز است، ارزهای دیجیتال را خرید و فروش می‌کنند. با اینکه می‌توانید در تمام ساعات روز ارزهای دیجیتال را معامله کنید، اما بهتر است بدانید که چه ساعاتی برای این کار مناسب‌تر است. کارشناسان می گویند بهترین زمان روز برای خرید ارزهای دیجیتال، ساعاتی قبل از باز شدن NYSE است؛ زیرا پس از باز شدن بازار بورس نیویورک ارزش رمزارزها رفته رفته افزایش می‌یابد. زمان کار بازار بورس نیویورک از روزهای دوشنبه تا جمعه، از ساعت ۶ بعدازظهر (به وقت تهران) تا نیمه شب است. بدین ترتیب بهترین زمان برای ترید ارزهای دیجیتال از ساعت ۱۷  (یک ساعت قبل از باز شدن بازار بورس نیویورک) تا نیمه شب است.

بهترین زمان هفته برای خرید ارزهای دیجیتال

علاوه بر اینکه نوسانات قیمت رمزارزها در ساعات مختلف شبانه روز متفاوت است، ممکن است در روزهای مختلف هفته نیز شاهد تفاوت‌هایی در حجم معاملات و تغییرات قیمتی باشیم. زمانی که بازار خلوت‌تر است، حجم معاملات کمتر بوده و نوسانات قیمتی نیز کاهش می‌یابد. معمولا بازار کریپتو در روزهای کاری فعال‌تر است و در تعطیلات آخر هفته (شنبه و یکشنبه) با بسته شدن بانک‌ها و موسسات مالی، نقدینگی و حجم معاملات موجود در بازار افت می‌کند.

به طور کلی، حرکت قیمت ارزهای دیجیتال از دوشنبه صبح شروع شده و در طول هفته افزایش می یابد. هنگامی که آخر هفته فرا می رسد، قیمت ها تا زمان باز شدن مجدد بانک‌ها کاهش می یابند. از آنجایی که احتمالاً قیمت‌ها به دنبال تعطیلات آخر هفته و کاهش معاملات در پایین‌ترین نقطه خود خواهند بود، دوشنبه بهترین زمان هفته برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال است.

بهترین زمان ترید کریپتو

یکی از بهترین زمان ها برای ترید ارزهای دیجیتال اول هفته است

بهترین زمان ماه برای ورود به ارزهای دیجیتال

با زیرنظر داشتن بازار هر رمزارزی می‌توان به الگوهای معاملاتی جدیدی پی برد که قیمت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهند. از آنجایی که روندهای بازار کریپتو مدام درحال تغییر هستند، تصمیم گیری در مورد بهترین زمان ماه برای ترید ارزهای دیجیتال به کمی صبر و شکیبایی نیاز دارد. ارزهای دیجیتال در موارد مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از این تفاوت‌ها در سرمایه گذاران اصلی، بازارسازها و بازارهای معاملاتی آن‌ها است که در میزان نوسانات نقش مهمی دارند. فرض کنید رمزارزی در کشورهای آسیایی طرفداران زیادی دارد، منطقی است که نوسانات چنین رمزارزی با زمان اداری کشورهای شرقی مطابق شود. با این حال به طور کلی می‌توان گفت که بهترین زمان برای خرید ارزهای دیجیتال، اواخر ماه است. قیمت ارزهای دیجیتال در هفته های اول ماه قبل از سقوط، افزایش می یابد و تا پایان ماه به روند نزولی خود ادامه می دهد. شایان ذکر است که ارزهای دیجیتال به نوسانات زیاد معروف هستند؛ به این معنی که الگوها و روندهایی که در یک ماه صادق هستند، ممکن است در ماه بعد تغییر کنند و یادگیری نحوه پیروی از این الگوها و نوسانات بازار به زمان و تلاش نیاز دارد.

نحوه زمان بندی بازار ارزهای دیجیتال

حال بیایید تا مطالب گفته شده را جمع بندی کنیم تا برنامه ریزی و زمان بندی برای انجام معاملات رمزارزها را ساده تر کنیم. ارزهای دیجیتال در طول هفته کاری بیشترین فعالیت و نوسان را دارند. با آغاز هفته کاری از صبح روز دوشنبه، حجم معاملات و نوسانات تا روز جمعه افزایش می‌یابد. با آن که می‌توانید در ۲۴ ساعت شبانه روز به ترید ارزهای دیجیتال مشغول شوید، اما از ساعت ۵ عصر تا نیمه شب، بهترین زمان برای معامله است. آگاهی از این موارد می‌تواند به شما کمک کند تا مدیریت ریسک بهتری داشته باشید و از موقعیت‌های معاملاتی بازار کریپتو بهتر استفاده کنید.

بهترین وقت ترید

ارزهای دیجیتال در طول هفته کاری بیشترین فعالیت و نوسان را دارند.

کدام ارز دیجیتال را در چه زمانی معامله کنیم؟

همانطور که می‌دانیم بازار کریپتو یک بازار جهانی و شبانه روزی است. با این‌حال، داده‌های مربوط به صرافی‌ها نشان می‌دهند که برخی از رمزارزها در قاره‌های مختلف طرفداران بیشتری دارند. پس می‌توان با توجه به رمزارز مدنظرمان و همچنین فعالترین بازار منطقه‌ای آن، بهترین زمان ترید را انتخاب نمود. برای مثال در زیر برخی از رمزارزهای پرطرفدار در قاره‌های مختلف را نام برده‌ایم (بیت کوین و اتریوم از این لیست حذف شده‌اند).

رمزارزهای پرطرفدار در آسیا

رمزارزهای پرطرفدار در اروپا

رمزارزهای پرطرفدار در آمریکا

ترون (TRX) کاردانو (ADA) ریپل (XRP)
لایت کوین (LTC) پولکادات (DOT) سولانا (SOL)
کاردانو (ADA) چین لینک (LINK) چین لینک (LINK)
هوبی توکن (HT) کرونوس (CRO) دوج کوین (DOGE)
بایننس کوین (BNB) یونی سواپ (UNI) شیبا اینو (SHIB)
نئو (NEO) مولتی ورس اکس (EGLD) آوه (AAVE)
اینجکتیو پروتکل (INJ) بیت کوین کش (BCH) گراف (GRT)

اگر مثلا قصد داشته باشیم رمزارز ترون را معامله کنیم، با توجه به جدول بالا، منطق حکم می‌کند که معاملات خود را در زمانی که بازار آسیا فعال است انجام دهیم؛ چراکه بیشترین طرفداران ترون آسیایی هستند و حجم معاملات و نوسانات TRX در این بازه زمانی بیشتر خواهد بود.

ساعات باز و بسته شدن بازارهای جهانی

همانطور که می‌دانیم، معاملات موسسات، مارکت میکرها و سرمایه گذاران نهادی بیشترین تاثیر را بر بازار کریپتو دارند. این موسسات، به دلیل حجم تراکنش‌های بالای خود، زمانی فعالیت می‌کنند که بازارهای جهانی و بانک‌ها فعال هستند و سطح نقدینگی و نقدشوندگی بالا است. چهار بازار اصلی جهانی شامل بازارهای سیدنی، توکیو، لندن و نیویورک می‌شود. ساعات کاری بازارهای جهانی به گونه‌ای است که در کل طول شبانه روز یک یا دوتا از این بازارها فعال هستند. برای آگاهی از زمان باز و بسته شدن این بازارها می‌توانید از این وبسایت استفاده کنید.

ساعات باز و بسته شدن بازارهای جهانی

مطابق تصویر فوق، در زمان نگارش این مقاله، به انتهای بازار توکیو و ابتدای بازار لندن رسیده‌ایم. در چنین مواقعی، ممکن است که ارزهای دیجیتال محبوب در آسیا و اروپا بیشترین نوسان خود را داشته باشند. البته که این موضوع می‌تواند بسته به شرایط بازار متغیر باشد، اما بررسی و توجه به آن خالی از لطف نخواهد بود.

بهترین زمان برای خرید ارزهای دیجیتال

زمان‌بندی بازار ارزهای دیجیتال به دلیل ماهیت ناپایدار آن می‌تواند دشوار باشد، اما زمان‌هایی وجود دارد که برای خرید ارزهای دیجیتال بهتر از موارد دیگر است. درست مانند هر سرمایه گذاری دیگری، خریداران ارزهای دیجیتال باید از تحمل ریسک خود و شرایط بازار آگاه باشند. برخی از استراتژی‌های معاملاتی که به خوبی در بورس کار می‌کنند ممکن است به سود معاملات ارزهای دیجیتال منتهی نشوند. بهترین زمان برای خرید ارز دیجیتال زمانی است که برای شروع سرمایه گذاری آماده باشید. بیش از آن چیزی که توان از دست دادنش را ندارید، سرمایه گذاری نکنید. اهداف خود از معامله را مشخص کنید و هنگامی که در مورد یک موقعیت خرید یا فروش تصمیم گرفتید، از این راهنمایی‌ها برای ورود و خروج به بازار ارزهای دیجیتال استفاده کنید.

سخن پایانی

بازار رمزارزها در مقایسه با سایر بازارهای مالی دارای الگوهای جدید و متفاوتی است. یکی از این تفاوت‌ها بدون تعطیلی بودن آن است. با اینکه می‌توان در ۲۴ ساعت شبانه روز و در ۷ روز هفته به معاملات ارزهای دیجیتال مشغول شد، اما برخی ساعات برای ترید ارزهای دیجیتال مناسب‌تر هستند. همچنین میزان نقدینگی و حجم معاملات رمزارزها در روزهای مختلف یکسان نیست. در این مقاله بررسی کردیم که چه زمان هایی برای ورود به معاملات رمزارزها بهتر است تا با دید بازتری از بازار، استراتژی معاملاتی خود را تنظیم کنیم.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏ ۱۲ دیدگاه
5 3 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

12 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
پریا باقری
پریا باقری
5 ماه ها قبل

درود و عرض ادب خدمت شما

من تازه کار ترید رو شروع کردم و در خال جمع اوری اطلاعات برای جمع بندی plan معاملاتی خودم هستم ، من کارمند هستم و تا ۴ سر کارم
تا برسم منزل ساعت ۵
داشتم توی مسیر فکر میکردم ساعات معاملاتی کاش ب وقت ایران ، عصر تا شب باشه
و طبق مقاله شما همینطور هم بود
نشونه ء بسیار جالبی بود

خدا قوت💖

دانیال خالقی
دانیال خالقی
2 ماه ها قبل

ترید ارز دیجیتال همچنان سود داره ؟

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
2 ماه ها قبل
پاسخ دهید  دانیال خالقی

سلام دانیال عزیز، بستگی به استراتژی شما در معاملات دارد موضوع کسب درامد ثابت از ترید ارز دیجیتال

نیما جلالی
نیما جلالی
1 ماه قبل

به نظرم بهترین زمان برای ترید کریپتو صبح زود ساعتای ۴ و ۵ عه

نرگس محمدی
نرگس محمدی
1 ماه قبل

رو حساب تحربه میگم بهترین زمان ترید تو ایران یکی غروب هست یکی صبح زود

raha
raha
18 روزها قبل

من خیلی دنبال این موضوع بودم که از کجا میتونیم متوجه بشیم بهترین زمان ترید چه وقتیه !
ممنونم از شما

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
18 روزها قبل
پاسخ دهید  raha

رها عزیز، ممنونیم از همراهی شما

علیرضا
علیرضا
18 روزها قبل

خیلی مفید بود ممنونم از تیم ارزینجا

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
18 روزها قبل
پاسخ دهید  علیرضا

علیرضا عزیز، ممنونیم از همراهی شما

تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
12
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx