بایننس اسمارت چین چیست؟

  • زمان مطالعه: 6دقیقه
  • دیدگاه ها ‏ یک دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 3173 نفر

بایننس اسمارت چین چیست؟

قبلا از اینکه به قابلیت های بایننس اسمارت چین یا همان زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain) با اختصار BSC بپردازیم، باید به این موضوع توجه کنیم که این زنجیره یا بلاکچین با بایننس چین (Binance Chain) متفاوت است. بایننس چین در سال ۲۰۱۹ با تمرکز بر روی تسهیل سازی تجارت سریع و غیرمتمرکز راه اندازی شده بود.

به دلیل محدودیت هایی که بایننس چین داشت، این زنجیره از انعطاف لازم برای اجرای قراردادهای هوشمند برخوردار نبود و همین موضوع باعث افزایش ترافیک و ازدحام در شبکه می شد. به همین دلیل نیاز برای تکامل این زنجیره برای پاسخگویی به نیاز کاربران احساس می شد و به این ترتیب توسعه بایننس اسمارت چین شروع شد.

بایننس بریج

بایننس بریج

بایننس بریج

هوشمند سازی

بایننس اسمارت چین در سپتامبر سال ۲۰۲۰ راه اندازی شد و محیط مناسبی را برای توسعه دی اپ ها (Dapps) فراهم می کند. به علاوه، این زنجیره هوشمند با بایننس چین برای اجرای روان عملکردها سازگار است.

بر خلاف بایننس چین، بایننس اسمارت چین دارای قابلیت قراردادهای هوشمند و سازگاری با ماشین مجازی (EVM) اتریوم است. BSC با حفظ توان بالای بایننس چین، قراردادهای هوشمند را وارد اکوسیستم خود کرده و محیط خوبی را بر ای توسعه دی اپ ها فراهم آورده است.

اساساً، این دو بلاکچین در کنار یکدیگر کار می کنند و لازم به ذکر است; که بایننس اسمارت چین یک شیوه مقیاس پذیری لایه دوم خارج از زنجیره نیست; بلکه یک بلاکچین مستقل است که حتی در صورت آفلاین بودن بایننس چین می تواند به فعالیت های خود ادامه بدهد.

از آنجا که بایننس اسمارت چین با EVM سازگار است; با پشتیبانی از ابزارهای اتریوم و دی اپ ها راه اندازی شده است. در تئوری، این قابلیت به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که به صورت آسان پروژه های خود را از اتریوم به بایننس منتقل کنند. کاربران نیز به عنوان مثال می توانند برنامه هایی مانند متامسک (MetaMask) را برای کار با BSC به راحتی تنظیم کنند.

نحوه عملکرد بایننس اسمارت چین

بایننس اسمارت چین با استفاده از قابلیتی به نام PoSA می تواند پردازش یک بلوک کامل را در سه ثانیه انجام بدهد. در این قابلیت، شرکت کنندگان با استیک کردن بایننس کوین می توانند به اعتبار سنج تبدیل بشوند و از تمامی تراکنش های موجود در یک بلوک درآمد زایی کنند.

از آنجایی که بایننس چین و BSC به گونه ای طراحی شده اند که می توانند به موازات یکدیگر کار کنند; داده ها می توانند به راحتی از یک بلاکچین به بلاکچین دیگر منتقل شوند. به این ترتیب، تریدینگ سریع در بایننس چین رخ می دهد در حالی که دی اپ های قدرتمند غیرمتمرکز می توانند در بستر بایننس اسمارت چین ایجاد شوند. به عبارتی دیگر، این دو بلاکچین مکمل یکدیگر هستند.

توکن های BEP-2 و BEP-8 موجود در بایننس چین را می توان; با توکن های BEP-20 که یک استاندارد جدید برای بایننس اسمارت چین است، سواپ کرد. به عبارتی دیگر می توان گفت که توکن های BEP-20 همتای توکن های ERC-20 در اتریوم هستند. بعلاوه، با استفاده از کیف پول بایننس چین به راحتی می توان توکن ها را از یک بلاکچین به بلاکچین دیگر منتقل کرد.

ساخت BSC برای دیفای

توکن های بلاکچین های مختلف می توانند در اکوسیستم رو به رشد دیفای در بستر BSC استفاده شوند. کاربران با استفاده از پنکیک سواپ (PancakeSwap) می توانند به راحتی توکن های خود; را مانند یونی سواپ (Uniswap) در بستر اتریوم جابجا کرده و در فعالیت هایی مانند ییلد فارمینگ و رای گیری شرکت کنند.

چشم انداز DeFi و NFT

چشم انداز DeFi و NFT

چشم انداز DeFi و NFT

از زمان راه اندازی، بایننس اسمارت چین تمرکز ویژه ای به دیفای و رقابت با اکوسیستم اتریوم با ارائه هزینه های کمتر داشته است.

اخیرا دی اپ های توسعه داده شده در بایننس اسمارت چین شاهد رشد چشمگیری بوده اند. از جمله این دی اپ ها می توان به پنکیک سواپ و ونوس (Venus) اشاره کرد.

حجم معاملات این دی اپ ها در ژانویه سال ۲۰۲۱ در مجموع به ۱۵ میلیارد دلار رسید. ۱۴ میلیون دلار از مجموع این حجم فقط به ونوس اختصاص دارد و این دی اپ موفق شده در ماه فوریه نیز به رشد خود ادامه بدهد. طبق داده های Dapp Radar، حالا ونوس بزرگترین دی اپ از نظر حجم معاملاتی است.

حجم معاملات ارزدیجیتال

حجم معاملات ارزدیجیتال

حجم معاملات

جمع بندی

Binance Smart Chain به طور قابل توجهی عملکرد Binance Chain ابتدایی را گسترش می دهد و فاصله بین این زنجیره ها را به نوعی پر می کند. بایننس اسمارت چین اواخر سال ۲۰۲۰ راه اندازی شد. بررسی هایی که DappRadar انجام داده نشان می دهند که دی اپ های مستقر در BSC از آن زمان رشد چشمگیری داشته اند.

دی اپ های بایننس اسمارت چین

دی اپ های بایننس اسمارت چین

دی اپ های بایننس اسمارت چین

طبق عادت خود، این رشدها برای بایننس کافی نیست. از همین رو، این بلاکچین نوپا به طور گسترده ای به دنبال; همکاری های بیشتر به منظور توسعه محصولات بیشتری است.

در اواخر سال ۲۰۲۰، بایننس اعلام کرد که فاندی ۱۰ میلیون دلاری; برای توسعه پروژه ها در اکوسیستم پولکادات اختصاص داده است. همین موضوع می تواند باعث رسیدن DOT به بالاترین قیمت خود در سال جاری شده باشد.

علاوه بر این، بایننس ۲.۴ میلیون دلار برای Plasm Network که یک پلتفرم; قراردادهای هوشمند مقیاس پذیر برای ماشین مجازی پولکادات است، اختصاص داده است. انتظار می رود که این مهم به تسریع تحقیقات، گسترش منابع و افزایش توسعه کمک کند. با این حال، هدف اصلی این سرمایه گذاری، ایجاد پلی بین بایننس و پولکادات عنوان شده است.

 

همراه ما باشید.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏ یک دیدگاه
0 0 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
امید
امید
3 سال ها قبل

سلام و خسته نباشید بابت مقاله خوبی که ارایه کردید
۲تا سوال داشتم
۱-آیا BSC یه پلتفرم بر روی شکه بایننس و همون نقش یونی سوآپ در بلاک چین اتریوم را داره و مربوط به سیستم مالی غیر متمرکز یا همون defi
و میشه بایننس اسمارت چین را یه DEX حساب کرد
۲-من میخوام یه ایردراپ شرکت کنم از من آدرس ولت بایننس اسمارت چین میخوام از کجا باید پیدا کنم

تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

1
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx