ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس؛ سیگنالی برای صعود بازار

انتشار 1 روز قبل
آنچه می‌خوانید...

بایننس همچنان به جذب سپرده‌های بالاتر استیبل‌کوین ادامه می‌دهد و به رکورد جدیدی در ذخایر ERC-20 خود رسیده است. این صرافی رهبر معاملات اهرمی محسوب می‌شود، جایی که استیبل‌کوین‌ها نقش کلیدی در ایجاد موقعیت‌های معاملاتی جدید دارند. بیایید به بررسی ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس بپردازیم. در این گزارش می‌خوانید: بایننس پیشتاز ذخایر استیبل‌کوین‌ها بایننس همچنان […]

ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس

بایننس همچنان به جذب سپرده‌های بالاتر استیبل‌کوین ادامه می‌دهد و به رکورد جدیدی در ذخایر ERC-20 خود رسیده است. این صرافی رهبر معاملات اهرمی محسوب می‌شود، جایی که استیبل‌کوین‌ها نقش کلیدی در ایجاد موقعیت‌های معاملاتی جدید دارند. بیایید به بررسی ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس بپردازیم.

در این گزارش می‌خوانید:

  • بایننس بیشترین حجم عرضه استیبل‌کوین را در میان صرافی‌های متمرکز در اختیار دارد.
  • بازار جهانی ۴۷ میلیارد توکن آماده برای ورود به معاملات مشتقه دارد.
  • زنجیره هوشمند BNB چهارمین شبکه بزرگ استیبل‌کوین با بیش از ۷ میلیارد توکن است.

بایننس پیشتاز ذخایر استیبل‌کوین‌ها

بایننس همچنان در صدر فهرست صرافی‌هایی قرار دارد که بیشترین ذخایر استیبل‌کوین را نگهداری می‌کنند. اکثر معامله‌گران این صرافی را به‌عنوان پلتفرم اصلی خود انتخاب کرده‌اند. ورود حجم بالای استیبل‌کوین‌ها به بازار مشتقه، نقدینگی قابل‌دسترس را به بالاترین سطح خود رسانده است.

ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس در ماه‌های پایانی سال ۲۰۲۴ جهشی ناگهانی داشت، اما این روند در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ با سرعت کمتری ادامه یافت. با وجود کاهش سرعت رشد بازار، عرضه استیبل‌کوین‌ها همچنان بالا باقی مانده و این دارایی‌ها در انتظار فرصت‌های معاملاتی هستند. در این چرخه بازار، عرضه استیبل‌کوین‌ها در حال افزایش است، حتی در شرایطی که بازار کریپتو از سقف خود ۳۰٪ کاهش یافته است.

تحلیل روند استیبل‌کوین‌ها در صرافی بایننس

استیبل‌کوین‌های بایننس به سطوحی فراتر از دوران صعودی ۲۰۲۱ رسیده‌اند که این امر ناشی از تقاضا برای معاملات مشتقه است. بر اساس داده‌های CryptoQuant، بیشتر این استیبل‌کوین‌ها به صرافی‌های مشتقه وارد شده‌اند و عرضه آن‌ها از ۴۷ میلیارد توکن فراتر رفته است. در مقابل، صرافی‌های اسپات سهم کمتری از گردش مالی استیبل‌کوین‌ها را به خود اختصاص داده‌اند، زیرا عمده فعالیت‌ها به معاملات اهرمی روی بیت کوین و اتریوم وابسته است.

ورود استیبل‌کوین‌ها، پیشران معاملات مشتقه

کل عرضه استیبل‌کوین‌ها در صرافی‌ها به ۴۵ میلیارد توکن از انواع مختلف رسیده است، درحالی‌که USDT و USDC همچنان پرکاربردترین گزینه‌ها هستند. بایننس بیش از ۳۳ میلیارد توکن در اختیار دارد که شامل ۳.۳۸ میلیارد دلار USDC، حدود ۲۹.۴ میلیارد دلار USDT و ۱.۵ میلیارد دلار FDUSD است.

موجودی استیبل‌کوین در صرافی بایننس

بایننس همچنین بزرگ‌ترین بازار معاملاتی USDT را دارد، به‌طوری که حجم ۲۴ ساعته این جفت معاملاتی به ۱.۶۷ میلیارد دلار می‌رسد. ورود استیبل‌کوین‌ها به بایننس تا ۳۳ میلیارد دلار افزایش یافته است که شامل جریان سرمایه از USDT، USDC، FDUSD و سایر توکن‌های دلاری است.

با وجود تغییرات منطقه‌ای، بایننس همچنان بیش از ۱۷ میلیارد دلار حجم معاملات روزانه دارد که عمدتاً ناشی از ارزش توکن بومی BNB و بازارهای استیبل‌کوین است. همچنین این صرافی ۵.۳۴٪ از کل معاملات USDC را شامل می‌شود و جفت معاملاتی آن با بیت‌کوین از فعال‌ترین بازارها محسوب می‌شود. ورود استیبل‌کوین‌ها به صرافی‌های متمرکز همگام با رشد عرضه کلی استیبل‌کوین‌ها به بیش از ۲۲۹ میلیارد توکن ادامه دارد.

استیبل‌کوین‌ها یکی از دارایی‌های کلیدی ذخیره بایننس محسوب می‌شوند. طبق گزارش شفافیت این صرافی، مجموع دارایی‌های بایننس به بیش از ۱۳۳ میلیارد دلار رسیده است. ذخایر USDT در بایننس ۱۰۴٪ از میزان مطالبات کاربران را پوشش می‌دهد و بازار USDC حتی بیش‌ازحد تأمین شده و معادل ۱۶۱٪ از مطالبات کاربران را شامل می‌شود. این ذخایر اضافی از کارمزد معاملات، هزینه‌های نقدینگی و سایر پرداخت‌های کاربران حاصل شده است.

بایننس همچنین بزرگ‌ترین صرافی متمرکز از نظر دارایی است و بیشترین سهم را در معاملات مشتقه دارد.

زنجیره هوشمند BNB میزبان ۷ میلیارد دلار استیبل‌کوین

اکوسیستم غیرمتمرکز بایننس بیش از ۷ میلیارد دلار استیبل‌کوین را در قالب دارایی‌های بومی یا بریج‌شده در خود جای داده است. این شبکه چهارمین زنجیره بزرگ از نظر ذخایر استیبل‌کوین محسوب می‌شود.

بیش از ۵۳٪ از کل استیبل‌کوین‌ها همچنان روی شبکه اتریوم قرار دارند و استیبل‌کوین‌های ERC-20 بیشترین میزان سپرده‌گذاری در بایننس را دارند. شبکه ترون ۲۸٪ از کل عرضه را در اختیار دارد، درحالی‌که سولانا بیش از ۱۰ میلیارد دلار USDC (۵.۴٪ از کل عرضه) را در خود جای داده است.

سه استیبل‌کوین اصلی، یعنی USDT، USDC و FDUSD، مجموعاً ۵.۹ میلیارد دلار از عرضه روی زنجیره BNB را تشکیل می‌دهند که در ۱۲ ماه گذشته بیش از ۲.۲ میلیارد دلار افزایش داشته است. باقی‌مانده این موجودی مربوط به استیبل‌کوین‌های بریج‌شده کوچک‌تر است.

شبکه BNB Smart Chain برای انتقال ساده و پرداخت‌ها از طریق استیبل‌کوین‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. انتقالات USDT روزانه بیش از ۴.۵ میلیارد دلار را شامل می‌شود، درحالی‌که USDC حدود ۵۰۰ میلیون دلار و FDUSD حدود ۶۰ میلیون دلار تراکنش روزانه دارد. بیشتر کاربران این زنجیره برای تأمین نقدینگی پرداخت‌ها یا سواپ‌های غیرمتمرکز از USDT استفاده می‌کنند.

بااین‌حال، رشد اکوسیستم غیرمتمرکز BNB Smart Chain هنوز به اندازه موفقیت بازار مشتقه بایننس نرسیده است.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
صرافی ارزینجا
ARZINJA
صرافی ارزینجا
ارزینجا یکی از قدیمی‌ترین صرافی‌های ایرانی است که معاملات آسان (OTC) و پیشرفته (P2P) بیشتر از 1000 رمزارز را ممکن کرده است. با ساده‌ترین و سریع‌ترین روش احراز هویت می‌توانید همین حالا عضو ارزینجا شوید و با کمترین کارمزد، معامله و سرمایه‌گذاری در دنیای ارزهای دیجیتال را شروع کنید.
ثبت نام در صرافی ارزینجا
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx