کلاهبرداری کانال شریف | آیا کانال دانشگاه شریف کلاهبردار است؟

انتشار 4 ماه قبل
آنچه می‌خوانید...

کلاهبرداری کانال شریف گایز می‌تواند با شگرد کلاهبرداری هانی پات سرمایه‌های زیادی را به نابودی بکشاند و ما تمامی شواهدی که کلاه‌برداری بودن سیگنال‌های این کانال را نشان می‌دهند بررسی میکنیم.

کلاهبرداری کانال شریف گایز

کلاهبرداری شریف گایز می‌تواند سرمایه‌های زیادی را نابود کند و با تداوم فعالیت خود، همچنان دارد افراد زیادی را به دام خود می‌کشاند؛ اما قضیه این کلاهبرداری چیست؟ دانشگاه شریف چه نقشی در کلاهبرداری ارز دیجیتال داشته است؟ پیش از هر چیز لازم است بدانید که ارتباط این کلاهبرداری به دانشگاه شریف یا دانشجوهای آن هیچ مبنای معتبری ندارد. خبر کلاهبرداری به کانال تلگرامی سیگنال دهی شریف گایز مربوط می‌شود که با وعده آموزش رایگان برای رسیدن به درآمد دلاری، اعضای خود را به دام کلاهبرداری هانی پات کشانده است.

مروری برای فعالیت‌های کانال بچه های شریف

فعالیت کانال تلگرامی بچه‌های شریف با نام Crypto Bot (sharif guys) با معرفی توکن‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری شروع شد و توانست با وعده سیگنال دهی رایگان، کاربران زیادی به خود جلب کند. این کانال ادعا دارد که «سیگنال‌های فول تخصصی با در دست داشتن رکورد سود در ایران» را در اختیار کاربران می‌گذارد. در حال حاضر، این کانال بیش از ۵۰۰،۰۰۰ هزار عضو دارد. با نگاهی به این کانال تلگرامی، با پیشنهادهای سودهای بزرگ و شعارهای موفقیت مواجه می‌شوید.

کانال تلگرام شریف گایز

یکی از ویژگی‌های بارزی که در کانال تلگرام بچه‌های شریف به چشم می‌خورد، تضمین سود باورنکردنی و جملات انگیزشی‌ست که ترس از دست دادن سودهای بزرگ را به کاربران القا می‌کند و زمینه‌ای ایده‌آل برای کلاهبرداری فراهم کرده است. در واقع، همه چیز در این کانال بیش از حد خوب به نظر می‌رسد، که یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های کلاهبرداری تلگرامی ارز دیجیتال است.

کلاهبرداری کانال بچه های شریف

با وجود بازتاب کلاهبرداری کانال دانشگاه شریف در خبرها، این نکته حائز توجه است که کانال شریف گایز هیچ ارتباطی با دانشگاه شریف ندارد و هنوز اثباتی وجود ندارد که نشان دهد دانشجوهای دانشگاه شریف دخالتی در این کلاهبرداری داشته باشند.

نشانه‌های کلاهبرداری کانال شریف گایز هنگامی پدیدار شد که این کانال پست‌های متعددی برای اصرار به خرید توکن کالدرا (Caldera) با نماد CALN منتشر کرد. این سیگنال کانال شریف گایز، کاربران را تشویق می‌کرد تا در ساعت و تاریخی مشخص، این ارز را خریداری کنند تا بدون ذره‌ای ریسک، به سود تضمینی چند صد درصدی برسند. (البته این کانال در گذشته توکن‌های مشکوک دیگری نیز معرفی کرده بود و سابقه‌ای طولانی در این نوع کلاهبرداری دارد.)

طبق داده‌های کانال، خرید توکن تنها از طریق صرافی غیرمتمرکز یونی‌سواپ و پوکوین ممکن است و آموزش‌های استفاده از این صرافی‌ها نیز در اختیار اعضای کانال قرار داده شده است. با این حال، بررسی دقیق‌تر این توکن نشان می‌دهد که این پروژه هیچ اعتباری ندارد و یک رمزارز جعلی به شمار می‌رود.

کلاهبرداری بچه های شریف

در ادامه، شواهد کلاهبرداری بودن این پروژه را یک به یک بررسی می‌کنیم تا ضمن هشدار به کاربران کانال تلگرام شریف گایز، شما را با راه‌های تشخیص این کلاهبرداری‌ها آشنا کنیم.

کلاهبرداری هانی پات چیست؟

پیش از هر چیز، ابتدا باید بدانید که کلاهبرداری هانی پات (Honeypot) چیست؛ زیرا با شناخت این نوع کلاهبرداری، می‌توانید به سرعت نشانه‌های آن را در فعالیت‌های کانال شریف گایز تشخیص دهید. در این نوع کلاهبرداری، فرد سودجو با تضمین سودهای شگفت‌انگیز و فرصت‌های طلایی، سرمایه‌گذاران را به خود جذب می‌کند و ظاهری معتبر و پرسود به نمایش می‌گذارد. با این حال، مکانیسمی مخفی برای رمزارزهای پیشنهادی به کار گرفته شده که همه توکن‌ها را برای کلاهبردار ضرب می‌کند و همه موجودی را در اختیار او قرار می‌دهد.

در نتیجه، در کلاهبرداری هانی پات، یا همه دارایی قربانی تخلیه خواهد شد یا برداشت آن‌ها مختل می‌شود. این نوع کلاهبرداری از ماهیت پیچیده رمزارزها، بازی‌های روانی و آسیب‌پذیری‌های فنی تکنولوژی بلاکچین سوء استفاده می‌کند و حتی می‌تواند سرمایه‌گذاران باتجربه را به دام بیاندازد.

قدم به قدم تا افشای کلاهبرداری کانال شریف گایز

در ادامه، همه نشانه‌های هشدار کلاهبرداری کانال شریف گایز را بررسی می‌کنیم تا خودتان به ماهیت سودجویانه این کانال پی ببرید.

۱. اعتبار جعلی با استفاده از نام دانشگاه شریف

نام «شریف گایز» به این هدف برای کانال تلگرامی انتخاب شده تا خیال کاربران را از صحت سیگنال‌ها و دانش تخصصی صاحبان کانال راحت کند. با این حال، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این کانال توسط دانشجویان فعلی یا سابق دانشگاه شریف مدیریت می‌شود. این تیم حتی به رشته تحصیل، سال ورودی یا هویت واقعی خود اشاره نکرده است. با این حال، با جستجویی سریع متوجه می‌شوید که در این کانال عبارت «بچه‌های شریف» دائما به کار می‌رود و با بررسی پیام‌های سال گذشته، حتی وعده‌هایی برای برگزاری دوره به میزبانی دانشگاه شریف نیز به چشم می‌خورد.

کلاهبرداری دانشگاه شریف

۲. تضمین سودهای باورنکردنی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بازار ارزهای دیجیتال، نوسانات و عدم قطعیت است؛ به همین دلیل اگر با وعده سود سریع و چند برابری مواجه شدید، احتمالا با یک کلاهبردار طرف هستید. این کانال روزانه از سودهای بزرگ سیگنال‌های خود تعریف می‌کند و تلاش دارد تا کاربران را متقاعد کند که بدون هیچ ریسکی، چندین برابر سود به دست خواهد آورد.

سیگنال کلاهبرداری کانال شریف گایز

۳. اصرار بر موفقیت‌های بی‌نظیر و آمار باورنکردنی

یکی دیگر از نشانه‌هایی که به کلاهبرداری کانال شریف گایز اشاره دارد، خودنمایی با اغراق در موفقیت‌هاست. این کانال تلگرامی نمایشی فریبنده از سودآوری و موفقیت خود با نمایش می‌گذارد و با به‌اشتراک‌گذاری بی‌وقفه ویدئوها و تصاویر رضایت کاربران، در تلاش است تا مؤثر بودن سیگنال‌های خود را به کرسی بنشاند.

آیا کانال شریف گایز معتبر است؟

البته هیچ راهی برای تأیید این دستاوردها وجود ندارد و افرادی که در ویدئوهای بارگذاری‌شده در کانال به قدردانی از سیگنال‌های خوب کانال شریف گایز می‌پردازند هیچ یک نامی از خود ارائه نمی‌دهند.

۴. ایجاد فوریت و ترس از دست دادن فرصت‌ها

فومو (FOMO) یا ترس از دست دادن فرصت‌ها یکی از اشتباهات رایج در دنیای ارزهای دیجیتال است و کلاهبرداران می‌توانند به راحتی از این احساسات به سود خود استفاده کنند. در کانال شریف گایز، متوجه می‌شوید که ضرورت بالایی برای خرید ارزهای پیشنهادی وجود دارد. کاربران دائما تشویق می‌شوند که ترس را کنار بگذارند، سریعا اقدام کنند و پیش از از دست رفتن یک فرصت طلایی، با خرید یک توکن ناشناخته و نامعتبر، سرمایه‌های خود را چند برابر کنند.

فومو

۵. عدم وجود اثبات اعتبار پروژه

کلاهبرداری شریف گایز پس از معرفی رمزارز کالدرا خبرساز شد. پروژه کالدرا به گفته کانال شریف گایز یکی از بهترین پروژه‌های رمزارزی بازار است و آینده‌ای درخشان در پیش دارد. البته در حال حاضر تمام اشارات به این توکن از کانال پاک شده‌اند و شواهد محدودی از سیگنال‌های کالدرا به جای مانده است:

کلاهبرداری کانال شریف کالدرا

البته با کمی تحقیق و بررسی متوجه می‌شوید که کالدرا یک توکن جعلی است. شواهد جعلی بودن پروژه کالدرا در این موارد خلاصه می‌شود:

سایت پروژه کالدرا

پیش از آنکه همه اشارات کالدرا از کانال شریف گایز پاک شوند، این کانال آدرس جعلی caldera.tel را برای پروژه کالدرا اعلام کرده بود. طبق بررسی scamadviser، این سایت کمترین امتیاز اعتماد را دریافت کرده و هشدارهایی مبنی بر کلاهبرداری بودن آن وجود دارد. سایت اصلی پروژه کالدرا www.caldera.xyz است. با مراجعه به این سایت، متوجه می‌شوید که ظاهر سایت جلعی دقیقا از سایت کالدرا کپی شده است.

سایت کلاهبرداری کالدرا
سایت جعلی کالدرا
سایت واقعی کالدرا
سایت

نقشه راه نامشخص و هویت ناشناس

سایت اصلی و معتبر کالدرا، تنها درباره سرعت شبکه و عملکرد استثنائی خود صحبت می‌کند و اشاره‌ای به توکن CALN ندارد. با این حال، سایت جعلی که در کانال شریف گایز قرار داده شده بود، در صفحه اول خود تنها زمان دقیق لیست شدن توکن CALN در صرافی‌های غیرمتمرکز را اعلام می‌کند و فقط برای فروش این توکن‌ها طراحی شده است.

همچنین، برخلاف سایت اصلی کالدرا، که آدرس اسناد و حساب‌های کاربری رسمی پروژه را در لینکدین، دیسکورد و توییتر به نمایش می‌گذارد، سایت جعلی هیچ اشاره‌ای به هویت تیم یا تاریخچه فعالیت ندارد.

اختلال در برداشت توکن

یکی از نشانه‌های کلاهبرداری کانال شریف گایز، قفل شدن سرمایه کاربران پس از خرید توکن است. در این صورت، کاربران نمی‌توانند توکن‌های خود را تبدیل یا برداشت کنند. البته هنگامی که این مشکل رخ داد، کانال شریف گایز به کاربران اطمینان داد که هیچ مشکلی وجود ندارد و کاربران باید به سرمایه‌گذاری خود ادامه دهند تا سودهای چشمگیر این ارز را از دست ندهند.

اثبات کلاهبرداری کانال سریف گایز

۶. اصرار بر استفاده از صرافی غیرمتمرکز

برای لیست شدن توکن‌ها و کوین‌ها در صرافی غیرمتمرکز، نیازی به ارائه اطلاعات دقیق درباره تیم پروژه نیست و اعتبارسنجی خاصی صورت نمی‌گیرد. این امر موجب شدن است تا لیست کردن توکن جعلی و بدون پشتوانه در این صرافی‌ها آسان باشد و کار کلاهبرداران را راحت کند. به همین دلیل، اگر یک کانال تلگرامی، مثل کانال شریف گایز شدیدا بر خرید یک رمزارز خاص اصرار داشت و این توکن تنها در پلتفرم‌های غیرمتمرکز قابل خرید و فروش بود، لازم است جوانب احتیاط را رعایت کنید.

کلاهبرداری کانال شریف

۷. تعیین ساعت و تاریخ خاصی برای خرید

یکی از مواردی که کانال شریف گایز مکررا بر آن تأکید دارد، خرید توکن CALN در یک تاریخ و ساعت مشخص است. این شگرد در کلاهبرداری‌های پامپ و دامپ کاربرد دارد، به طوری که کلاهبردار در زمان خاصی کاربران را به خرید توکن خاصی دعوت می‌کند، که باعث رشد یک‌شبه و به اصطلاح «پامپ» شدن توکن می‌شود. در ادامه، کلاهبردار دارایی‌های خود را در اوج قیمت می‌فروشد و شرایط را برای ریزش شدید و ناگهانی قیمت یا «دامپ» شدن آن فراهم می‌کند.

۸. تشخیص جعلی بودن توکن

توکن CALN توسط کانال شریف گایز به عنوان یکی از بهترین پروژه‌های بازار تبلیغ می‌شد، با این حال با بررسی توکن، شواهد زیادی جعلی بودن آن را تأیید می‌کنند.

آیا توکن کالدرا کلاهبرداری است؟

همچنین برای تضمین امنیت کاربران در دنیای کریپتو، پلتفرم‌هایی برای تشخیص توکن کلاهبرداری راه‌اندازی شده تا با بررسی قرارداد توکن، از عملکرد درست آن مطمئن شوند. یکی از پلتفرم‌ها، Dextools است و اگر توکن CALN را در آن جستجو کنید، با چندین هشدار مبنی بر کلاهبرداری بودن آن مواجه می‌شوید.

تحلیل کلاهبرداری کالدرا CALN

یکی از نشانه‌های بزرگ خطر، مالیات فروش بسیار بالای توکن CALN است که ۹۹.۷٪ تا ۹۹.۹٪ ثبت شده است. همچنین قرارداد این توکن تأیید نشده و دو منبع درباره کلاهبرداری هانی پات بودن آن را هشدار داده‌اند.
جستجوی توکن CALN در پلتفرم Token Sniffer نیز شواهد مشابهی افشا می‌کند:

آیا توکن کالدرا جعلی است؟

طبق بررسی این پلتفرم، توکن کالدرا امتیاز صفر را در تحلیل اعتبار خود دریافت کرده است. طبق این تحلیل، توکن کالدرا غیرقابل‌فروش است، که مهر تأییدی بر کلاهبرداری هانی پات بودن آن می‌زند. همچنین قرارداد توکن نیز تأیید نشده و هویت صاحب آن نیز آشکار نیست. علاوه بر آن، سازنده توکن حدود ۹۹.۸۸ درصد موجودی آن را در اختیار دارد.

چطور از کلاهبرداری تلگرامی در امان باشیم؟

یکی از مهم‌ترین اصول فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، این است که خودتان تحقیق کنید و هیچگاه بدون دانش و بررسی کافی، به سیگنال‌ها یا گفته‌های سایر افراد اعتماد نکنید. کانال‌های تلگرامی بستری ایده‌آل برای کلاهبرداران فراهم کرده‌اند تا با ارائه سیگنال و جلب اعتماد، کاربران را به خرید توکن‌های خاص ترغیب کنند، در حالی که امکان برداشت این رمزارزها وجود ندارد و به از دست رفتن دارایی‌های سرمایه‌گذار منجر می‌شوند.

اگر می‌خواهید از دارایی‌های خود در برابر این کلاهبرداری‌ها محافظت کنید، این نکات را به خاطر داشته باشید:

با وعده‌های یک‌شبه پولدار شدن و سودهای نجومی محتاطانه برخورد کنید.

سودهای نجومی در زمان‌های کوتاه و تضمین چند برابر کردن سرمایه‌ها یکی از نشانه‌های رایج کلاهبرداری است. اگر فرصتی که به شما پیشنهاد می‌شود باورنکردنی است، آن را باور نکنید! همچنین، اگر متوجه شدید که منبع شما در شبکه‌های اجتماعی خود در تلاش است تا با ایجاد ترس و ضرورت، کاربران را برای سرمایه‌گذاری تحت فشار قرار دهد، باید در برابر وسوسه‌های دروغین پروژه مقاومت کنید.

پیش از سرمایه‌گذاری، حتما درباره پروژه تحقیق کنید.

لازم است قبل از آنکه دارایی‌های خود را به خطر بیاندازید، از اعتبار پروژه مطمئن شوید. حتی اگر منابع مختلفی تلاش داشتند که به شما اطمینان دهند که این پروژه معتبر است، باید به بررسی شبکه‌های اجتماعی تیم، سایت رسمی آن و آدرس قرارداد توکن بپردازید. برای بررسی سایت، می‌توانید از ScamAdviser کمک بگیرید و پلتفرم‌هایی مانند Token Sniffer و Dextools نیز می‌توانند در بررسی قرارداد توکن به شما کمک کنند.

شیوه‌های رایج کلاهبرداری را بشناسید

دانش مهم‌ترین سرمایه شما در دنیای ارزهای دیجیتال است و باید با ارتقاء دانش خود درباره پیچیدگی‌های فناوری بلاکچین، به توانایی تشخیص روش‌های کلاهبرداری دست یابید. همچنین اگر روش‌های رایج کلاهبرداری، مانند هانی پات، کلاهبرداری پانزی، پامپ و دامپ، راگ پول و… را بشناسید، می‌توانید با تشخیص به موقع نشانه‌های خطر، در دام این کلاهبرداری‌ها نیفتید.

نتیجه‌گیری – مراقب کلاهبرداری شریف گایز باشید!

جالب است بدانید که در زمان نگارش این گزارش، کانال شریف گایز همچنان فعال است و با وجود حذف بیشتر پیام‌های مربوط به توکن CALN، همچنان به طور غیرمستقیم کاربران را به خرید این توکن تشویق می‌کند. البته با وجود شواهد متعدد، تقریبا هیچ شکی وجود ندارد که این توکن کلاهبرداری است و به از دست رفتن دارایی‌ها منجر خواهد شد. به همین دلیل، توصیه می‌کنیم گزارش این کلاهبرداری را با آشنایان خود به اشتراک بگذارید و از ضررهای بیشتر سرمایه‌گذاران جلوگیری کنید.

این محتوا مفید بود؟
نظرات کاربران
می خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

16 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها رای بیشتر
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
کاوس
کاوس
3 ماه قبل

من هم قربانی این کلاهبرداری کانال شریف گایز شدم دوستان برید دادگاه جرایم اینترنتی شکایت کنید گزارش کلاهبرداری به تلگرام هم بدین انشالله گیر می‌افتند

حسینی
حسینی
2 ماه قبل

از هرکسی که کلاهبرداری شده از طریق کانال شریف گایز فقط شکایت کنید.
متاسفانه خیلی ها از طریق همین کانالها سرمایشون از دست رفته فقط شکایت

امیر
امیر
2 ماه قبل

از من ۲۵۰۰ دلار کلاهبرداری کرده با ارز کالدرا
دقیقا کجا باید برم شکایت کنم

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
2 ماه قبل
پاسخ دهید  امیر

سلام روز بخیر از طریق پلیس فتا

پیمان
پیمان
30 روز قبل
پاسخ دهید  دانیال ده حقی

سلام آقا دانیال من شهرستان هستم لطفا” بگید به پلیس فتا کدام شهر مراجعه کنم برای شکایت ؟؟

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
27 روز قبل
پاسخ دهید  پیمان

سلام روز بخیر مرحله اول از دفاتر خدمات قضایی باید شکایتتون رو تکمیل کنید بعد از تایید تماس میگیرن مراجعه میکنید به پلیس فتا شهر خودتان

رضا ابراهیمی
رضا ابراهیمی
2 ماه قبل

سلام من هم قربانی کلاهبرداری کانال شریف گایز شدم و کل سرمایه ام را به مبلغ۸۰میلیون تومان از دست دادم و این توکن جعلی کال رو خریدم و الآن تو کیف پولم نشان میده ولی غیرقابل فروش هستش، اگر با پلیس فتا شکایت کنم چقدر احتمال داره پولم برگرده؟ باتشکر

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
2 ماه قبل
پاسخ دهید  رضا ابراهیمی

سلام روز بخیر درصورت بازداشت عاملین جبران ضررات در صلاح دید دادسرا مربوط به پرونده است اما شکایت در این پرونده باتوجه به حجم شاکی بالا با فوریت رسیدگی میشه

ایرانی
ایرانی
1 ماه قبل
پاسخ دهید  رضا ابراهیمی

مثل اینکه قربانی این کلاهبرداران کم نیست و هنوز تو کانالشون تبلیغ توکن میکنن – باید همه جمع بشیم و نزاریم هموطنانمون فریب بخورن –

کاوس
کاوس
1 ماه قبل

یک نفر تومانی پیدا کردم مشکوکه دارهbnbحجم بالا میفروشه و ارز های دگه می‌خره کسی آشنا داره پیگیری کنه۰۹۱۳****۲

دانیال ده حقی
ناظر محتوا
دانیال ده حقی
1 ماه قبل
پاسخ دهید  کاوس

سلام روز بخیر خرید و فروش ارزهای دیجیتال از شخص قطعا کلاهبرداری است.

پیمان
پیمان
30 روز قبل

سلام دوستان لطفا” بگید شکایت را به کدام دادگاه ارائه دهیم لطفا” دوست عزیزی راهنمایی بفرمایند

مجید
مجید
24 روز قبل
پاسخ دهید  پیمان

برید دفتر خدمات قضایی شکایتتونو ثبت کنید در قسمت جرائم اینترنتی

مجید
مجید
24 روز قبل

دوستان این کانال توسط یه عده حروم*** رهبری میشه که تا دیروز با عرضه ***** داشتن پول در می اوردن الان که بازار کلاه برداری داغ شده دارن ملتو تیغ میزن. اول کانال رو ریپورت کنید بلکه خود تلگرام یه حرکتی بکنه چون مطمِنم که پلیس فتا هیچ کاری نمیکنه. من یه کلاهبرداری ساده توی دیوار ازم شد شماره ی بنام خود طرفو دادم به فتا آخرشم پولمو نتونست برگردونه گفت شاکی زیاده به تو چیزی نمی رسه قید پولتو بزنی راحت تری

پیمان
پیمان
20 روز قبل

دوستان عزیز خواهش میکنم تو تلگرام یک گروه راه اندازی کنید و همه مالبختگان و شاکیان پرونده اونجا جمع بشیم تا با همفکری کار رو پیش ببریم و گرنه با شکایتهای پراکنده کار به جایی نمیرسه لطفا” یک بزرگوار تشکیل گروه بده

پیمان
پیمان
20 روز قبل

سلام دوستان لطفا” یک گروه تلگرامی ایجاد کنید به نام مالباختگان و دوستانی هم که اطلاع ندارند اطلاع رسانی کنیم تا شاید به حق خود رسیدیم هر چقدر تعداد بیشتر باشد رسیدگی بهتر خواهد بود

صرافی ارزینجا
ARZINJA
صرافی ارزینجا
ارزینجا یکی از قدیمی‌ترین صرافی‌های ایرانی است که معاملات آسان (OTC) و پیشرفته (P2P) بیشتر از 1000 رمزارز را ممکن کرده است. با ساده‌ترین و سریع‌ترین روش احراز هویت می‌توانید همین حالا عضو ارزینجا شوید و با کمترین کارمزد، معامله و سرمایه‌گذاری در دنیای ارزهای دیجیتال را شروع کنید.
ثبت نام در صرافی ارزینجا
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx