ترون (TRX) چیست؟

ترون
  • احمد محمدیان
  • زمان مطالعه: دقیقه
  • دیدگاه ها ‏بدون دیدگاه
  • مطالعه شده توسط ‏ 6823 نفر

ترون یک پلت فرم بلاکچین منبع باز است که می تواند قراردادهای هوشمند را اجرا کند و برای ساخت برنامه های غیرمتمرکز (dApps) استفاده شود. از نظر عملکرد مشابه اتریوم است و قبل از ایجاد بلاکچین خود، به عنوان یک توکن ساخته شده بر روی اتریوم شروع به کار کرد.

از زمان راه اندازی، ترون یک اکوسیستم بزرگ از dApp ها و پروژه های دیگر ساخته است. با این حال، این موضوع نیز بحث‌برانگیز است، زیرا منتقدان ادعا می‌کنند که ترون فقط کد اتریوم را کپی کرده است و مدیر عاملش از طریق کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال و با دستکاری قیمت، ثروتش را به دست آورده است.

چه چیزی ترون را منحصر به فرد می کند؟

ترون دارای طیف وسیعی از اهداف است که همگی به هدف اصلی آن یعنی تمرکززدایی وب برمی گردند. یکی از اهداف اصلی ترون از ابتدا تغییر صنعت سرگرمی بوده است. همچنین می خواهد از بلاکچین برای سیستم اشتراک محتوا استفاده کند و از شر واسطه خلاص شود. سازندگان محتوا می توانند مستقیماً با مصرف کنندگان ارتباط برقرار کرده و محصولات خود را بفروشند. به عنوان گامی به سوی ساخت این شبکه، بنیاد ترون شرکت اشتراک فایل همتا به همتا BitTorrent را در سال ۲۰۱۸ خریداری کرد. ترون از آن زمان رمزارز بیت تورنت (BTT) را راه‌اندازی کرد که برای گسترش پروتکل و ایجاد انگیزه در استفاده از آن طراحی شده است.

تیم ترون همچنین می‌خواهد که منعطف‌ترین پلتفرم بلاکچین باشد که بتواند قراردادهای هوشمند را اجرا کند. به همین دلیل، ماشین مجازی TRON (TVM)، که در آن توسعه دهندگان می توانند dApp ها را بر روی TRON بسازند، با ماشین مجازی اتریوم (EVM) سازگار است. برنامه هایی برای افزودن سازگاری با سایر ماشین های مجازی در آینده وجود دارد.

این بنیاد همچنین با شبکه JUST، شاخه ای از TRON که شامل بسته ای از پروژه های مالی مبتنی بر قرارداد هوشمند است، به چشم انداز مالی غیرمتمرکز (DeFi) نفوذ می کند.

ترون از کجا آمد؟

جاستین سان، یک کارآفرین فناوری چینی، ترون و بنیادش را ایجاد کرد که این پروژه را مدیریت می کند. بنیاد ترون، ۷۰ میلیون دلار با عرضه اولیه کوین (ICO) جمع آوری کرد. این تنها چند روز قبل از ممنوعیت ICO توسط چین بود و سان حدود یک هفته بعد کشور را ترک کرد. TRON شبکه آزمایشی خود را در مارس ۲۰۱۸ و شبکه اصلی خود را دو ماه بعد راه اندازی کرد. در مارس ۲۰۱۸، TRON به عنوان یک توکن ERC-20 در بلاکچین اتریوم شروع به کار کرد، اما سه ماه بعد به بلاکچین خود منتقل شد.

TRON چگونه کار می کند

این ارز دیجیتال از یک معماری سه لایه استفاده می کند. لایه هسته، لایه ذخیره سازی و لایه کاربردی. در اینجا نحوه کار این سه لایه آمده است:

  • لایه هسته وظایف اصلی بلاکچین را انجام می دهد. این شامل اعتبارسنجی تراکنش ها، مدیریت حساب ها و خواندن قراردادهای هوشمند است. از زبان قرارداد هوشمند Solidity استفاده می کند که در ابتدا برای اتریوم توسعه یافته بود.
  • لایه ذخیره سازی برای مدیریت ذخیره سازی داده های پیچیده ساخته شده است. این به ذخیره سازی بلاکچین و ذخیره سازی حالت تقسیم می شود.
  • لایه کاربردی توسط توسعه دهندگان برای ساخت dApp ها و کیف پول های سفارشی استفاده می شود. از آنجایی که TRON از قراردادهای هوشمند پشتیبانی می کند، طیف متنوعی از برنامه ها را می توان بر روی آن ایجاد کرد.

برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها; TRON از مکانیزم اجماع اثبات سهام واگذار شده (تغییری در مدل اثبات سهام) استفاده می‌کند. اثبات سهام یک جایگزین محبوب و کم مصرف برای مدل اصلی اثبات کار معرفی شده توسط بیت کوین است. در سیستم اثبات سهام واگذار شده TRON، دارندگان TRX می توانند توکن های خود را به اشتراک بگذارند، به این معنی که آن توکن ها را به عنوان وثیقه می گذارند. این عمل به آن‌ها این حق را می‌دهد که به «نمایندگان فوق‌العاده» که تراکنش‌ها را تأیید می‌کنند، رأی دهند. آرا شمارش می شود و نمایندگان فوق العاده هر شش ساعت یک بار انتخاب می شوند.

نمایندگان سوپر بلوک هایی از تراکنش ها را برای اعتبار سنجی دریافت می کنند. برای هر بلوک، هر “نماینده فوق العاده” یک پاداش بلوک و یک پاداش رای دریافت می کند، که هر دو با “شریک های” رای دهنده فوق العاده بر اساس نسبت رای آنها به اشتراک گذاشته می شود.

مشارکت های TRON

ترون دارای چند مشارکت و خرید عمده است. در اینجا تعدادی از بزرگترین نام هایی که TRON با آنها کار می کند آورده شده است:

  • TRON برای پروژه های بلاک چین با سامسونگ همکاری کرده است. همچنین با Samsung Blockchain Keystore ادغام شده است تا کیف پول های بلاکچین داخلی روی گوشی های سامسونگ بتوانند توکن های TRX را دریافت کنند.
  • ترون در سال ۲۰۱۸ بیت تورنت را به قیمت ۱۴۰ میلیون دلار خریداری کرد. سپس توکن BTT و اکوسیستم BitTorrent را در بلاکچین TRON ایجاد کرد.
  • در سال ۲۰۱۹ در صرافی ارز دیجیتال پولونیکس سرمایه‌گذاری کرد. اگر کارمزد های خود را با TRX پرداخت کنید شامل تخفیف می شوند.
  • مرورگر وب دسکتاپ و موبایل Opera در سال ۲۰۱۹ پشتیبانی TRON را به کیف پول رمزنگاری داخلی خود اضافه کرد.

آیا می توان با TRON درآمد غیرفعال داشت؟

شما می‌توانید با TRON درآمد غیرفعال داشته باشید. هنگامی که شما این ارز دیجیتال را استیک(stake) میکنید، بر اساس میزان مبلغ، پاداش دریافت می کنید. می‌توانید TRON را با یک کیف پول ارز دیجیتال سازگار مانند TronLink یا Ledger استیک کنید، یا می‌توانید این کار را از طریق یک صرافی انجام دهید. انجام آن از طریق صرافی آسان تر است، زیرا صرافی کار را برای شما انجام می دهد. Kraken یکی از محبوب‌ترین صرافی‌های رمزنگاری است که از TRON staking پشتیبانی می‌کند. TRX را می توان در شبکه JUST نیز قرار داد.

خطرات منحصر به فرد

بزرگترین مشکل TRON خالق آن است که چندین سال نیز به عنوان مدیر عامل آن خدمت کرده است. جاستین سان، به بیان ملایم، یک چهره بحث برانگیز و منفور در جامعه کریپتو است. در مارس ۲۰۲۲، The Verge یک گزارش تحقیقاتی طولانی در مورد Sun بر اساس اسناد داخلی TRON و مصاحبه با بیش از ۳۰ منبع، از جمله کارمندان سابق، منتشر کرد.

این گزارش ادعا می کند که سان، قبل از اینکه چین ICO را ممنوع کند به تیم فشار آورد تا عرضه ترون فورا انجام شود. همچنین یک “تیم بازارساز” را به کار گرفت که معاملات داخلی ارزهای دیجیتال از جمله TRON را انجام می داد. زمانی که TRON قصد داشت خبرهای خوب را به عموم مردم اعلام کند، سان این تیم را برای خرید TRX هدایت می کرد. سان به کارمندان دستور داد که الزامات KYC (مشتری خود را بشناسید) برای صرافی پولونیکس را جعل کنند زیرا این روند پذیرش کاربر را کند می کرد.

سان از زمانی که در پایان سال ۲۰۲۱ از سمت خود کنار رفت و سفیر گرانادا در سازمان تجارت جهانی شد، دیگر مدیرعامل ترون نیست. صرف نظر از این، اتهامات مربوط به فعالیت غیرقانونی، به ویژه پمپاژ و تخلیه ارزهای دیجیتال، به اعتبار TRON آسیب رسانده است.

ترون همچنین به دلیل کپی برداری از پروژه های دیگر مورد انتقاد قرار گرفته است. در ژانویه ۲۰۱۸، مدیر عامل Protocol Labs توییت کرد که وایت پیپر TRON بخش‌هایی از وایت پیپر پروتکل‌های دیگر را کپی کرده است. در فوریه ۲۰۱۸، گزارشی ادعا کرد که کپی‌هایی از کد پروژه‌های دیگر در پایگاه کد TRON پیدا شده است.

آیا ترون سرمایه گذاری خوبی است؟

علیرغم جنجال‌هایی که پیرامون آن وجود دارد، ترون از نظر ارزش بازار در بین ارزهای دیجیتال برتر قرار دارد. مطمئناً دارای پتانسیل است و دلایلی وجود دارد که آن را به عنوان یک سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال در نظر بگیریم. TRON یکی از پرکاربردترین بلاکچین ها است. بیش از ۸۵ میلیون حساب دارد و بیش از ۳ میلیارد تراکنش را پردازش کرده است. در سپتامبر ۲۰۲۱، از نظر کل تراکنش‌های بلاکچین، پس از اتریوم، در رتبه دوم قرار گرفت.

تمرکز TRON بر بخش سرگرمی به آن جایگاه منحصر به فردی در میان پروژه های بلاکچین می دهد. خرید BitTorrent نیز می تواند در توسعه آن در اینجا کلیدی باشد. و به طور کلی به عنوان داشتن یک تیم توسعه قوی در نظر گرفته می شود که همیشه مهم است. این واقعیت که می توانید با استفاده از TRON درآمد غیرفعال به دست آورید نیز یک امتیاز مثبت است. فقط به خاطر داشته باشید که توکن های TRX بیشتری به دست خواهید آورد، بنابراین این کار تنها در صورتی ارزشمند است که TRON را به عنوان سرمایه گذاری دوست داشته باشید.

با همه آنچه گفته شد، ترون هنوز هم یک سرمایه گذاری بسیار پرخطر است، حتی در مقایسه با سایر ارزهای دیجیتال. شهرت آن بهترین نیست و رقبای قدرتمندی نیز دارد. اگر تصمیم به خرید دارید، فقط آن را به بخش کوچکی از سبد خود تبدیل کنید. اطمینان حاصل کنید که برای نوسانات نیز آماده هستید زیرا قیمت ارزهای دیجیتال می تواند تا حد زیادی نوسان داشته باشد.

 

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارز ها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

نوشته هایی که شاید خواندنش برای شما جالب باشد

استخراج بیت کوین

دیدگاه های نوشته

‏بدون دیدگاه
0 0 دیدگاه ها
به این نوشته چه امتیازی میدهید؟
مشترک شدن در دیدگاه های این نوشته
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
بازخورد درون خطی
مشاهده همه دیدگاه ها
تبدیل ارزهای دیجیتال
خرید اتریوم

دسته بندی آموزش های
صرافی ارزینجا

قیمت بیتکوین

آخرین قیمت
ارزهای دیجیتال

صرافی ارزدیجیتال در ایران

دانلود اپلیکیشن
موبایل ارزینجا


ارزهای دیجیتال در یک نگاه

  • مخترع بیت کوین : ساتوشی ناکاموتو
  • تاریخ معرفی : نهم ژانویه ۲۰۰۸
  • روش عرضه اولیه: استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین: ۲۱میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین: اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی: بالا
  • قابلیت رهگیری: دارد
  • اسم و‌ واحد ارز: بیت کوین (ساتوشی)
  • نماد ارز: BTC
  • کارمزد تراکنش: بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است.
  • لگوریتم: SHA-256
  • زمان بلاک: حدود ده دقیقه
  • استخراج: استخراج کننده های ASIC
  • مقیاس پذیر: می باشد

بیت‌کوین (BTC)، اولین و پیشتازین ارز دیجیتال، به‌عنوان یک نوآوری توسط مخترع ناشناس “ساتوشی ناکاموتو” در تاریخ ۹ ژانویه ۲۰۰۸ معرفی شد. روش عرضه اولیه آن از طریق استخراج بلاک جنسیس، یعنی ایجاد بلاک ابتدایی شبکه، صورت گرفت. ارز بیت‌کوین دارای محدودیت تامینی ۲۱ میلیون واحد است، که این ویژگی تامین ارزش و قدرت آن را تا حد زیادی تضمین می‌کند.

پروتکل بلاک‌چین بیت‌کوین از اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند، که به استخراج بلاک‌ها انرژی زیادی می‌طلبد. این ارز دارای حریم خصوصی بالایی است و امکان رهگیری تراکنش‌ها از طریق بلاک‌چین وجود دارد.

بیت‌کوین با نماد ارز BTC شناخته می‌شود و کارمزد تراکنش‌های آن متغیر است و بسته به شلوغی شبکه و کیف پول‌های مورد استفاده تعیین می‌شود. الگوریتم امنیتی این ارز SHA-256 است و زمان تولید هر بلاک حدود ده دقیقه است.

استخراج بیت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های ASIC (مدار مجتمع ویژه استخراج) انجام می‌شود و قابلیت مقیاس‌پذیری دارد، اما این مقیاس‌پذیری همراه با چالش‌هایی در زمینه هزینه‌ها و مصرف انرژی آمده است. بیت‌کوین به‌عنوان پیشواز تحول در عالم ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین تاریخی بی‌نظیر را نمایان می‌کند.

بیت‌کوین به‌عنوان نخستین ارز دیجیتال، الگویی برای سایر ارزهای رمزنگاری شده ایجاد کرده است. این ارز با اصول بلاک‌چین و امنیت عالی خود، بستری را برای انتقال ارزش بین افراد بدون واسطه فراهم کرده است. تغییرات در کد بیت‌کوین توسط انجام بهبود‌ها و اصلاحات انجام می‌شود، به‌طوری‌که از ابتدای تا به امروز، جامعه توسعه‌دهندگان بهبودهای مستمری را به شبکه اضافه کرده‌اند.

  • مخترع اتریوم : ویتالیک بوترین
  • تاریخ معرفی : اواسط ۲۰۱۳
  • کشور مبداء : روسیه
  • محدودیت کوین : بدون محدودیت
  • روش عرضه اولیه : پیش فروش
  • بلاکچین : نسل دوم
  • پروتکل بلاکچین : اثبات انجام کار در حال حرکت به اثبات سهام
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : اتریوم ( ETH)
  • نماد ارز : ETH
  • کارمزد تراکنش : متغیر است
  • الگوریتم استخراج : ETHASH
  • زمان تکمیل بلاک : ۱۴ ثانیه
  • قابلیت استخراج : دارد
  • زبان برنامه نویسی : Solidity

اتریوم (Ethereum) که توسط ویتالیک بوترین، مخترع اصلی آن، معرفی شد، به‌عنوان یکی از پیشروهای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این ارز در اواسط سال ۲۰۱۳ معرفی شد و ویتالیک بوترین، مخترع آن، اهمیت زیادی را به توسعه ارزهای دیجیتال و تکنولوژی بلاک‌چین اختصاص داد. ویتالیک بوترین اهل روسیه است.

اتریوم دارای محدودیت کوین ندارد و روش عرضه اولیه‌اش از طریق پیش‌فروش صورت گرفت. این ارز از بلاک‌چین نسل دوم استفاده می‌کند و از اثبات انجام کار به اثبات سهام در حال حرکت است. همچنین، دارای حریم خصوصی بالا و قابلیت رهگیری تراکنش‌ها است.

واحد ارز اتریوم ETH نامیده می‌شود و نماد ارز آن نیز ETH است. این ارز با الگوریتم استخراج ETHASH استخراج می‌شود و زمان تکمیل بلاک در این شبکه حدود ۱۴ ثانیه است. قابلیت استخراج نیز در اتریوم وجود دارد و برنامه‌نویسان می‌توانند با زبان برنامه‌نویسی Solidity قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. با این ویژگی‌ها، اتر به عنوان یک اکوسیستم چندمنظوره و قدرتمند در دنیای ارزهای دیجیتال و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها شناخته می‌شود.

  • مخترع لایت کوین : چارلی لی
  • تاریخ معرفی : هفتم اکتبر ۲۰۱۱
  • روش عرضه اولیه : استخراج بلاک جنسیس
  • محدودیت کوین : ۸۴ میلیون واحد
  • پروتکل بلاک‌چین : اثبات انجام کار
  • حریم خصوصی : بالا
  • قابلیت رهگیری : دارد
  • اسم و‌ واحد ارز : لایت کوین
  • نماد ارز : LTC
  • کارمزد تراکنش : بسته به کیف پول ‌‌و شلوغی شبکه متغیر است
  • الگوریتم : SCRYPT
  • زمان بلاک : حدود ۲.۵ دقیقه
  • استخراج : کارت گرافیک (GPU) – دستگاه های ASIC
  • مقیاس پذیر : می باشد

لایت‌کوین (Litecoin) به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال پیشرو و نسخه سریع‌تر و سبک‌تر از بیت‌کوین شناخته می‌شود. چارلی لی، مخترع آن، این ارز را به عنوان جوانترین برادر بیت‌کوین توصیف کرده است. لایت‌کوین در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۱۱ معرفی شد و از طریق استخراج بلاک جنسیس عرضه شد.

محدودیت تامینی لایت‌کوین به ۸۴ میلیون واحد محدود شده است. این ارز از پروتکل اثبات انجام کار (PoW) استفاده می‌کند و حریم خصوصی بالایی دارد. قابلیت رهگیری تراکنش‌ها در بلاک‌چین لایت‌کوین وجود دارد.

واحد ارز لایت‌کوین به نام LTC شناخته می‌شود و نماد ارز آن نیز LTC است. کارمزد تراکنش‌ها بسته به کیف پول و شلوغی شبکه متغیر است. لایت‌کوین از الگوریتم استخراج SCRYPT برای استخراج استفاده می‌کند و زمان تکمیل هر بلاک حدود ۲.۵ دقیقه است.

استخراج لایت‌کوین با استفاده از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و همچنین دستگاه‌های ASIC انجام می‌شود. این ارز از مقیاس‌پذیری بالایی برخوردار است که این ویژگی به آن اجازه می‌دهد تا در تراکنش‌های سریع‌تر و هزینه‌های کمتر نسبت به بیت‌کوین عمل کند.

لایت‌کوین با ویژگی‌هایی همچون زمان تکمیل بلاک کوتاهتر (حدود ۲.۵ دقیقه) و الگوریتم SCRYPT برای استخراج، به عنوان یک جایگزین مناسب برای بیت‌کوین در تراکنش‌های روزمره شناخته می‌شود. این ارز با تمرکز بر سرعت تایید تراکنش‌ها و کاهش هزینه‌های تراکنش‌ها، جذب توجه افراد بسیاری در دنیای ارزهای دیجیتال را به خود جلب کرده است.

لایت‌کوین از دستگاه‌های کارت گرافیک (GPU) و دستگاه‌های ASIC برای استخراج بهره می‌برد، که این ویژگی به معنای دسترسی آسان‌تر برای افراد مختلف به فرآیند استخراج است. همچنین، امکان استخراج این ارز با کمترین تجهیزات نیز وجود دارد.

 

  • مخترع کاردانو : چارز هاسکینسو
  • تاریخ معرفی : دسامبر ۲۰۱۷
  • محدودیت کوین : ۴۵ میلیارد واحد
  • بلاکچین : نسل سوم
  • حریم خصوصی : بالا
  • اسم و‌ واحد ارز : کاردانو
  • نماد ارز : ADA
  • کارمزد تراکنش : کمتر از یک دلار
  • الگوریتم : اثبات سهام
  • استخراج : با توجه به اثبات سهام بودن بستگی به میزان دارایی این ارز دارد.
  • مقیاس پذیر : محدودیت مقیاس پذیری ندارد

کاردانو (Cardano) که توسط چارلز هاسکینسو معرفی شده است، به عنوان یک پلتفرم بلاک‌چین مبتنی بر دانش تخصصی و تحقیقات علمی معروف است. این پروژه در دسامبر ۲۰۱۷ معرفی شد و با ارائه راهکارهای نوآورانه، جایگاه ویژه‌ای در جامعه ارزهای دیجیتال دارد.

کاردانو با محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد، از بلاک‌چین نسل سوم استفاده می‌کند که از طراحی‌های تخصصی برای بهبود امنیت، سرعت و پایداری شبکه استفاده می‌کند. حریم خصوصی بالایی نیز در این پلتفرم وجود دارد.

واحد ارز به نام ADA شناخته می‌شود و نماد ارز نیز ADA است. یکی از ویژگی‌های متمایز کاردانو، کارمزد تراکنش کمتر از یک دلار است که این امر را برای کاربران جذاب می‌کند. این ارز از الگوریتم اثبات سهام (PoS) برای اثبات تراکنش‌ها و امنیت شبکه استفاده می‌کند.

استخراج کاردانو با توجه به اثبات سهام بودن آن، بستگی به میزان دارایی‌های معدنگران دارد. این امر به معنای انرژی کمتر مصرفی و امکان استخراج بدون تجهیزات پرهزینه می‌شود. کاردانو با محدودیت مقیاس پذیری ندارد و از طریق تحقیقات و توسعه‌های مستمر، بهبود‌هایی در زمینه‌های مختلف به شبکه اضافه می‌کند، این ویژگی باعث جلب توجه جامعه فناوری و ارزهای دیجیتال می‌شود.

کاردانو با رویکردی هوش مصنوعی و بر اساس ابزارهای تحقیقاتی، به توسعه‌ای پایدار و طولانی مدت در عرصه ارزهای دیجیتال می‌پردازد. این پروژه از طراحی‌های مهندسی از پیش تعیین‌شده و اصولی برای توسعه و ارتقاء شبکه بهره می‌برد.

کاردانو با ایجاد امکانات همچون اعتماد توزیع شده، قراردادهای هوشمند و تجزیه و تحلیل ریاضی، نقش مهمی در تحول دیجیتال و اقتصاد معاصر دارد. این پلتفرم به محدودیت کوین ۴۵ میلیارد واحد تعیین شده است، که این امر باعث مدیریت بهتر عرضه و تقاضای ارز می‌شود.

  • مخترع : دیوید شوارتز و جد مکالب
  • هدف : حل مشکل کند بودن و بالا بودن کارمزد پرداخت های برون مرزی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ژانویه ۲۰۱۲
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد میلیارد
  • تورم : ندارد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : اثبات درستی
  • زمان تراکنش : ۴ ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : ریپل (XRP)
  • نماد ارز : XRP
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Java
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : رویال بانک کانادا ، بانک ملی استرالیا ، دیلویتی، مانی گرام و …

  • مخترع : جد مکالب
  • هدف : تسهیل خدمات پرداختی برون مرزی برای افراد عادی
  • مصارف : پرداخت برون مرزی
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : صد و پنج میلیارد + ۱ درصد سالیانه
  • تورم : دارد ، سالیانه یک درصد
  • الگوریتم : (Proof of Correctness (PoC
  • پروتکل اجماع : پروتکل اجماع ویژه استلار
  • زمان تراکنش : ۳ تا ۵ثانیه
  • اسم و‌ واحد ارز : استلار (لومن)
  • نماد ارز : XLM
  • قابلیت استخراج : ندارد
  • زبان برنامه نویسی : ++C/c
    JavaScript
    Go
  • بازار هدف : موسسه های مالی
  • همکاری های مهم : شراکت با کمپانی IBM

  • مخترع : جرد تیت
  • هدف : امنیت ، کاربرد به عنوان پول ، یک روش پرداخت سریع و آسان
  • دیجی بایت اولین ارز رمزپایه ای بود که فناوری SegWit به معنای شاهد جداگانه را مورد استفاده قرار داد که همین باعث بروز نوآوری های دیگری مانند تراکنش های کراس چین و تایید تکی تراکنش شد.
  • تاریخ معرفی : ۲۰۱۴
  • کشور مبداء : آمریکا
  • محدودیت کوین : بیست و یک میلیارد واحد
  • زمان تراکنش : ۱۵ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : دیجی بایت
  • نماد ارز : DGB
  • قابلیت استخراج : دارد
  • استخراج به وسیله‌ی : GPU , ASIC را دارد و کاربرانی توانند به یک استخر استخراج بپیوندند
  • الگوریتم استخراج : SHA256,Scrypt,Qubit,odocrypt,Skein
  • زبان برنامه نویسی : ++c
  • مقیاس پذیری : دارد

  • مخترع : جاستین سان
  • هدف : ایجاد اینترنت غیر متمرکز
  • تاریخ معرفی : جولای ۲۰۱۷
  • کشور مبداء : سنگاپور
  • محدودیت کوین : ۹۹.۳بیلیون
  • پروتکل بلاکچین : (Delegated Proof of Stake – DPoS)
  • زمان تراکنش : ۳ ثانیه برای هر بلاک
  • اسم و‌ واحد ارز : ترونیکس
  • نماد ارز : TRX
  • قیمت اولیه : در یکم جولای ۲۰۱۷حدود دو سنت بوده است.
  • زبان برنامه نویسی :
    JavaScript / Java / Rust / C++ / Shell

 

  • مخترع تزوس : آرتور بریتمن
  • هدف : یک پلتفرم خود اصلاح گر
  • تاریخ معرفی : در جولای۲۰۱۷ معرفی و در سپتامبر۲۰۱۸ راه اندازی
  • کشور مبداء : سوئیس
  • تعداد کل واحدها :۷۶۳.۳۰میلیون.
  • الگوریتم مورد استفاده: dPos اثبات سهام از طریق گره قانونی
  • اسم و‌ واحد ارز : Tezos
  • نماد ارز : XTZ
  • قیمت اولیه: در اکتبر۲۰۱۷حدود ۲.۳۵$ بوده است.
  • زبان برنامه نویسی : OCaml
0
دیدگاه خودتون رو درباره این نوشته بنویسیدx