رفتن به محتوای اصلی

سولانا به دنبال رقابت با اپل، سامسونگ و گوگل

آنچه می‌خوانید...

سولانا با این امید که در سال های آینده بخش کوچکی از سهم بازار را از اپل، سامسونگ و گوگل بگیرد، وارد حوزه سخت افزار گوشی های هوشمند می شود. آناتولی یاکوونکو، یکی از بنیانگذاران سولانا، در مورد زیرمجموعه جدید این شرکت، سولانا موبایل، در کنفرانس سالانه جهانی استارت‌آپ تک کرانچ (TechCrunch) صحبت کرد و […]

با دنبال کردن ارزینجا در گوگل، خبرها و مطالب ما در بخش «اخبار برتر» جست‌وجوهایتان بیشتر به شما نشان داده می‌شود.

سولانا

سولانا با این امید که در سال های آینده بخش کوچکی از سهم بازار را از اپل، سامسونگ و گوگل بگیرد، وارد حوزه سخت افزار گوشی های هوشمند می شود.

آناتولی یاکوونکو، یکی از بنیانگذاران سولانا، در مورد زیرمجموعه جدید این شرکت، سولانا موبایل، در کنفرانس سالانه جهانی استارت‌آپ تک کرانچ (TechCrunch) صحبت کرد و گفت که گوشی هوشمند جدید، Saga، جایگزینی برای توسعه دهندگان وب 3 و تغییر مدل های تجاری شناخته شده ارائه می دهد. یاکوونکو گفت:

(گوشی های ساگا) حول مدلی ساخته شده اند که در آن تمام محتوا متعلق به سازنده است و شما به عنوان یک کاربر آن را اجاره می کنید. وقتی ویدیویی از آمازون می‌خرید، مالک آن نیستید. همه متوجه می شوند که شما مالک آن نیستید.

او افزود که ساگا نوآوری است که می تواند پویایی وب 3 را تغییر دهد زیرا توسعه دهندگان اکنون در مرکز ایجاد هستند. توسعه دهندگان این شرکت را به دلیل ادغام ویژگی های دارایی دیجیتال در سخت افزار تحسین کرده اند. این گوشی هوشمند دارای کیف پول های رمزنگاری داخلی، Solana Pay و دارای قابلیت دسترسی آسان به بازی ها و بازارهای ساخته شده بر روی سولانا خواهد بود.

یاکوونکو از این پروژه ها به عنوان یک دستاورد مهم یاد کرده است، اما می گوید که شرکت انتظار ندارد حجم فروش زیادی در چند ماه آینده داشته باشد. او تخمین می زند که فروش بعدا افزایش یابد و اضافه کرد که “با فروش 25000 تا 50000 واحدی در سال آینده بسیار خوشحال خواهد شد.”

برای مطالعه اخبار مرتبط با رمزارزها در ایران و جهان، وبلاگ و کانال خبری ما را دنبال کنید.

این مطلب برایتان مفید بود؟

احمد محمدیان
سلام! احمد محمدیان هستم! با تولد اتریوم بود که عاشق کاربردهای وب 3 شدم و بعد از اینکه تمام زیر و بمش رو یاد گرفتم، تصمیم گرفتم وارد حوزه نویسندگی در زمینه کریپتو و بلاکچین بشم و الان هم در خدمت شما عزیزانم.

بهترین مقاله‌های هفته را با ایمیل بگیرید

هر هفته شش آموزش، تحلیل و خبر پرخواننده را انتخاب می‌کنیم و در یک ایمیل کوتاه می‌فرستیم.

نظرات کاربران
می‌خواهم از پاسخ به کامنتم مطلع شوم
اطلاع از
guest

0 دیدکاه های این نوشته
قدیمی ترین‌ها
جدیدترین‌ها رای بیشتر
18
0
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ خواهیم دادx